Emma K:
Tycker att det var länge sedan jag hade en dålig erfarnehet av Taxi Stockholm, förr kunde man få en hand på knät eller dåliga inviter men nu var det länge sen (eller så är det jag som är för nära 30..)
Oavsett så känns de proffsiga och ofta ha r enskilda förare stängt av taxametern tidigare om de åkt fel väg etc. Bra service helt enkelt.
Jim B:
Jättetrevlig och kunnig personal. Det märks att Mekonomen Bilverkstad / Ankebo Transport AB är måna om sina kunder. Jag har lämnat in min bil på denna verkstad många gånger och kommer fortsätta med det. 100 procent nöjd.
erik j:
Utmärkt. Jag råkade glömma min plånbok i bilen, vilket kunnat äventyra hela min solsemester, om inte den trevliga föraren kommit tillbaka med den. Väldigt bra priser har de oxå!!
Sara S:
Top Cab är helt klart bästa bolaget i Stockholm. Trevliga redan i växeln och chaufförerna hittar snabbt och korrekt. De har tyvärr inte så många bilar som Stockholm men värt att vänta på.
Känns alltid tryggt att åka med Top Cab.
Alexander F:
Deras förare är proffsiga som oftast kör snabbt och rätt. Du kan inte förbeställa en bil utan du ringer efter en bil när du behöver en. Dock är det ett bolag med typ 15 bilar vilket ofta innebär att du får ringa ett annat bolag då de inte kan ta din körning. De är i alla fall billigast i stan, därför ringer jag dom alltid först.
Katarina N:
Åkte 2,2 km vid lunchtid i fredags med detta bolag/ trevlig chaufför men hutlöst pris, 738 kr. I lördags åkte jag motsv sträcka med annat bolag - kvällstid- pris 99kr.
MELISA D:
Riktig dålig, tar betalt för varje sekund och inte minut. Skulle ringa upp ”företaget” men numret var inte riktigt. Googlade upp företaget men de fanns inte ett telefonnummer. Åk inte!! Borde anmälas till polisen.
Camilla N:
RIKTIGT DÅLIGT BOLAG!! 600 KR som vanligtvis kostar 375 kronor.... att jag överhuvudtaget acceptera det är idioti... 😓😓😓... ÅK ALDRIG MED DETTA BOLAG!!!!
Christoffer d:
Detta bolag tillhör kategorin av taxibolag i Stockholm som utnyttjar fulla och dumma människor.
Jag själv hade inget val kl 6 på morgonen och hade lite bråttom och skulle åka från Alvik till Farsta, enligt kvittot tog det 13min, 17km och kosta 650:-!!!
Så tänk på att alltid ta taxi kurir eller annat bra bolag.
Linnéa N:
Passa er för dessa, EXTREMT dyrt. De har inget bestämt pris, ändrar hursomhelst och när man ringer kan de inte uppge ens i runda slängor vad en resa skulle kunna kosta. Jag fick betala 925kr för knappt 20km, helt sjukt.
RUTH K:
Svindyra. De tog 570 kr för en resa som kostar runt 270 max på dagen. När jag räknat på det via en app, skulle resan ha kostat 370 nattetid. Jag var ensam och vågade inte tjafsa mot chaffören som var en stor kille, så jag betalade och ringde direkt när jag kom hem. Killen i telefonen tyckte också att det var onödigt, dyrt, men han kunde inte göra nåt för förarna i Melbar Taxi är alla egna. Ta inte de! Denna kille stod i taxikön så det kändes tryggt då. Big big misstake!
Maria J:
De använder bilar som det står Taxi Stockholm på så att man luras att tro att det är detta bolag. Väl inne i bilen ser man på en mindre skylt att det är Hurrun Taxi. De har dyrare priser än normalt.
Henrik S:
Bland det sämsta skit jag varit med om. Snubben är inte blyg på att blåsa folk. Betalade närmare 350 kr för taxi från city till söder (STHLM) och idioten släpper mig dessutom 3km från vart jag skulle så jag fick beställa en ny taxi.
UNDVIK!
Bengt S:
Hikmet Transporter AB har 43 st Taxi bilar under varumärket Taxi Stockholm, Samma styrelse och ägare sitter i Kungsholmens Partner AB där konsulter inte får ut sina ersättningar. Nu är de stämnda inför Stockholms Tingsrätt på över en kvarts miljon kronor. Jag "Reco"menderar inte detta bolag.