Twodices AB

Badstrandsvägen 27, 112 65 Stockholm — Visa karta

4.0 i betyg av 1 rekommendationer
Bolaget ska sälja, samordna och utföra budtransporter, persontransporter, uthyrning av fordon, konsulting inom transportbranschen, handel med fordon och därmed förenlig verksamhet.
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 15 rekommendationer
Kanalvägen 17, 18330, Täby
Account Factory
Andreas M:
Rekommenderar varmt AccountFactory till alla småföretagare! De är otroligt hjälpsamma och har tålamod och förklarar så att man förstår på et...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 1 kund tycker om Twodices AB

  • Alexander F
    Alexander F skrev om Twodices AB
    Taxi Card blev uppköpta av Fågelviksgruppen AB och därmed tyckte många förare att det blev sämre arbetsomständigheter. Grundaren och flera förare bröt sig ur Taxi Card och blev Twodices AB. Igår premiäråkte jag med Twodices AB. Båda bolag har cirka 10 bilar var som är ute och kör. Igår var det en proffsig förare som körde och talade sig varm om att det är samma gäng som Taxi Card, fast med nytt namn och ny taxa. Och gällande taxa så är Twodices AB nästan konsekvent dyrare än Taxi Stockholm, förutom när det är helgtaxa (exklusive storhelg). Jag kommer fortsätta att ringa Taxi Card först, då de är billigast, i andra hand blir det Twodices AB om de kör på tariff 3. Det verkar helt enkelt som att Twodices AB inte kommer ge sig in i något priskrig mot Taxi Card. Det är väl lika bra, då får båda bolag förhoppningsvis bli kvar.
    Nikke L gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Badstrandsvägen 27, 112 65 Stockholm
Kategorier