Madeléine L:
Absolut sämst vad det gäller förbokning! Svarar inte när vi undrar var taxin är förrän efter flera försök. Min dotter har haft 3 bra resor hit och förbeställde därför med flera timmar tillgodo idag för att hinna med sista bussen till Uppsala. Taxin kommer 16 minuter för sent. Ingen garanti för vad som händer om bussen missas. Aldrig varit med om sämre service. Taxichauffören hade just fått körningen sa han. Dottern får sova hos oss!
Per B:
Taxi från er mellan Chinateatern o Centralen 299:-
Taxi med annat bolag från Centralen till Chinateatern 161:-.Ni har horribel prissättning för en 6 min resa.
🧳
Louise Elsa Margaretha L:
Taxi från Arlanda till Lidingö. Först fick jag ett fast pris på 800 kr. Sedan satte han på taxametern vid tullen in mot stan vid Norrtull och säger att det fasta priset är inom tull. Skulle tycka det var ok om han satte på den när man åker ut från stan vid Ropsten. Föraren blev obehaglig när jag påpekade detta. Slutade på 1400 kronor.
Kan inte rekommendera denna firma.
RUTH K:
Svindyra. De tog 570 kr för en resa som kostar runt 270 max på dagen. När jag räknat på det via en app, skulle resan ha kostat 370 nattetid. Jag var ensam och vågade inte tjafsa mot chaffören som var en stor kille, så jag betalade och ringde direkt när jag kom hem. Killen i telefonen tyckte också att det var onödigt, dyrt, men han kunde inte göra nåt för förarna i Melbar Taxi är alla egna. Ta inte de! Denna kille stod i taxikön så det kändes tryggt då. Big big misstake!
Vale B:
Never would recommend this taxi. I Just had to pay an absurd amount of money 1422kr to drive from barkarby station to bro 22km. The max I have paid in many other ocassions had been 850kr from centralen in Stockhom to Bro.
Be very careful with that company who are taking advantage of turist, people who don't speak the language, and from people that has problems with the traffic in the train stations and need to get home as soon as possible.
Henrik S:
Bland det sämsta skit jag varit med om. Snubben är inte blyg på att blåsa folk. Betalade närmare 350 kr för taxi från city till söder (STHLM) och idioten släpper mig dessutom 3km från vart jag skulle så jag fick beställa en ny taxi.
UNDVIK!
Maria J:
De använder bilar som det står Taxi Stockholm på så att man luras att tro att det är detta bolag. Väl inne i bilen ser man på en mindre skylt att det är Hurrun Taxi. De har dyrare priser än normalt.
Bengt S:
Hikmet Transporter AB har 43 st Taxi bilar under varumärket Taxi Stockholm, Samma styrelse och ägare sitter i Kungsholmens Partner AB där konsulter inte får ut sina ersättningar. Nu är de stämnda inför Stockholms Tingsrätt på över en kvarts miljon kronor. Jag "Reco"menderar inte detta bolag.
Liisa K:
Åk inte med dem! Jag åkte med dem från brommaplan till stenhamra och det kostade nästan 700 kr!!!!! Antingen var jag lurad eller så har de enormt hög taxa!
Anna J:
Jag skulle verkligen INTE rekommendera detta bolag, utan istället utfärda en varning! Väldigt otrevliga förare som i tillägg inte har koll på trafikregler. Se upp!
MARIE J:
Blev omkörd av en Taxi Kurir på 30-väg, Tyresövägen mot Skarpnäck. Jag höll 30. På era bilar syns logon väldigt tydligt. Så skäms på er som inte följer trafikreglerna. Har twittrat och lagt ut detta på FB också. Yrkestrafikanter måste vara vägledande i gott uppförande i trafiken.
Johnny S:
Tänk efter innan ni anlitar Fanco - vårt arbete skulle ta några veckor, sattes igång en månad för sent och pågår fortfarande efter snart fyra månader. Personalen har bytts ut 3-4 gånger och den sista styrkan som var här några timmar denna vecka var verkligen under all kritik. Allt låter bra i samtalen med André men tyvärr är leveransen långt ifrån…. Hoppas verkligen man steppar upp och gör ett proffsigt slutarbete