Vi var i stort behov av hjälp med en storstädning av vårt hus och valde att anlita Alcimax för en storstädning + fönsterputsningen! Vi är otroligt tacksamma för det fantastiska resultatet! Vi är nyblivna föräldrar och med en liten bebis hemma hinner man helt enkelt inte med städningen, samtidigt som det blir smutsigt otroligt snabbt. Det var en sådan lättnad att få hjälp och att få kliva in i ett rent hem slår allt!
Vi hade nyligen också omplacerat våra två katter, men det var fortfarande katthår överallt – något som Alcimax... tog sig an utan minsta problem. De var väldigt noggranna och fick bort precis allt, även på de där svåråtkomliga ställena där hår alltid lyckas samlas.
Redan från första kontakt märktes det att Alcimax verkligen bryr sig om sina kunder. De svarade tålmodigt på alla mina frågor och då menar jag verkligen ALLA, var lätta att kommunicera med och professionella rakt igenom. Det märks att de har höga krav på sig själva och är stolta över sitt arbete.
Pluss poäng:
- ugnen är som ny!
- Fönstren glasklara
- Otroligt service minded personal!
- Lösningsorienterade
Jag kan varmt rekommendera Alcimax till alla som behöver hjälp med städningen – oavsett om du har småbarn, djur eller bara vill ha ett skinande rent hem utan stress!
Vill även passa på att rikta ett stort tack till Angela som har så mycket omsorg för oss kunder!