Alfred Walthersson AB

Ring 072-544 10 18

6 omdömen om Alfred Walthersson AB

Annika W
Skrev om Alfred Walthersson AB

Så nöjd med Alfred som PT! Han inger stort förtroende med sin kunskap om träning och sitt proffsiga bemötande. Uppskattar de genomtänkta passen och den där lilla extra pushen som kan vara svår att få till själv.

Svar från Alfred Walthersson AB

Hej Annika! Tack för det fina omdömet! Kunskap, utbildande och ett proffsigt bemötande är viktigt för mig så värmer att läsa att du har fått just det! Varmt välkommen tillbaka!

Fredrik L
Skrev om Alfred Walthersson AB

Snabb respons, bra övningar och flexibel med ändringar👍👍👍

Svar från Alfred Walthersson AB

Hej Fredrik! Vad roligt att du blev är nöjd din Personlig träning/Online coaching i Falköping! Jag lägger ner mycket kärlek på snabb respons, så det värmer verkligen att läsa detta.

Elisabeth L
Skrev om Alfred Walthersson AB

Alltid ett trevligt och professionellt bemötande med svar inom rimlig tid. Uppskattar att han kommer ihåg vad jag vill fokusera på så att jag slipper upprepa för varje nytt schema. Han lägger också upp extrapass om jag tex ska resa bort och inte har tillgång till mina vanliga redskap. Appen är enkel att förstå med bra instruktioner och om det är något jag inte har förstått så har han kunnat förklara. Lite meckigt system för att lägga in passen själv för varje vecka men det funkar.

Svar från Alfred Walthersson AB

Hej Elisabeth! Tack för den fina recensionen. För mig är professionellt bemötande och möta individen där den är bland det viktigaste i mitt arbete så det värmer att läsa detta!

Arbnora U
Skrev om Alfred Walthersson AB

Visste inte vad jag skulle förvänta mig när jag bokade in en tid med PT men Alfred var ändå betydligt bättre än förväntat! Lyhörd för var ribban och målet är för just mig och anpassade därefter, tycker han var väldigt bra i att stämma av vad som funkar och inte och är väldigt inkännande, samtidigt som han är tydlig och motiverande och kommer därför inte låta dig ta den lättare vikten för att du är lite morgontrött.

Svar från Alfred Walthersson AB

Hej Arbnora! Tack för din fina recension och tack för du valde mig som Personlig tränare i Falköping! Att möta individen där den är och utmanar på rätt sätt är viktigt för mig! Varmt välkommen tillbaka till mig på Alfred Walthersson AB!

Catarina T
Skrev om Alfred Walthersson AB

Jag är verkligen supernöjd! Jag har fått en helt ny energi och Alfred är så positiv och fantastisk på att ge bra tips på träning och kost som passar just mig. Bra träningsupplägg och kostschema som är enkelt att följa i appen. Jag kommer absolut att rekommendera Alfred till andra🌟🌟🌟

Svar från Alfred Walthersson AB

Hej Catarina! Tack för den fina recensionen och tack för du valde mig som din personliga tränare i Falköping! Kul att du gillar träning och kostschemat som vi anpassade efter dig och din vardag. Lägger stor vikt att lägga upp kost och träning som passar individen i fråga så värmer att läsa din recension! Varmt välkommen tillbaka!

Fredrik F
Skrev om Alfred Walthersson AB

En mycket inspirerande person som på ett mycket aktivt sätt hjälper till med kost och träningstips, kan med mycket gott samvete rekommendera Alfred till andra 👍👍