PT i Västra Götaland

Topp 5 pt i Västra Götaland

• Arena MED

Verifierat företag
    557 omdömen
    Letar du efter den bästa naprapaten i Göteborg? Här kan du läsa om vår naprapat Anders Gullberg, som du hittar mitt i Göteborgs hjärta - på Avenyn.
    Ida B
    Ida B: Jag säger bara WOW! Första besöket hos Anders har fått mig att få ett helt nytt synsätt på att behandlas hos naprapat! Alltid tyckt det varit lite skrämmande, men idag gick jag därifrån nästintill euforisk! Så små medel och bara på första gången kände jag hur axlarna slappande av och min ländrygg ser fram emot ett smärtfritt liv! Så fint bemötande, så professionell och kunnig! Jag ger alla händerna i taket till Anders! Och ser fram emot min resa för att lära mig mer om min kropp och förebygga smärta och skador! Tack!
  • OsteoStrong är en validerad, säker och effektiv metod för att naturligt stärka skelettet.
    Hildur T
    Hildur T: Väldigt väl bemött.. Hade inte så mycket förväntningar men hade vänner som bor på Island som rekommenderade Osteostrong och bestämde mig att prova när jag fick veta att det hade börjad här. Så långt är jag nöjd. För tidigt att bedöma effekt på skelettet ( knappt år och därför inte 5 poeng) men tycker balansen har förbättras och alm välbefinnande. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Rekommenderar varmt Jag köpte 9 månaders kort med all inklusivt efter par månader med månadskort
  • Marcus G
    Marcus G: Det började med en bra konsultation med genomgång av min livssituation och möjlighet till träning samt val av mat/matallergier osv. Till en början var jag något osäker vad jag hade gett mig in i men efter några veckor in i programmet så snurrar allt på och ev. Frågor är enkelt att få svar på. Det som taggade mig extra var att Martin vill ha en incheckning och avstämning av min form varje vecka. Då får även jag en koll hur jag ligger till och själv kan se hur min progression gick fram. Därav växer man in i hela processen väldigt enkelt då det bygger på vilja, disciplin, vanor och repetition av dina rutiner varje dag/vecka. Jag är otroligt glad för mitt val av att delta. Det har byggt mig och skapat en ny, bättre version av mig själv. Jag har gått ner långt mer än vad jag själv trodde att jag kunde. Något som jag inte trodde var möjligt för mig rent mentalt och fysiskt. Men det här visar att det är så mycket enklare än vad man tror. Jag uppmanar fler att anta hjälpen från Martin. Det är så värt det!
  • 31 omdömen
  • 1 omdöme
    Sofia F
    Sofia F: det bästa stället i stan! avslappnad atmosfär och välkomnande instruktörer och pt. fokus ligger på hälsan och inte på hur du går klädd. de kunde inte bry sig mindre om ifall du har den senaste och modernaste fitnesslooken. har du inte varit där än så gå absolut dit och kika in! :D