Jag har verkligen bara gott att säga om Martin. Har fått grym hjälp med träningen och kosten från första stund. Pedagogiskt och smidigt, och om jag haft några funderingar har jag alltid fått snabb hjälp. Toppen!
Team Kjellström
Team Kjellström är företaget som hjälper dig att nå ditt livs bästa form! Här arbetar Martin Kjellström, en av Sveriges mest meriterade personliga tränare, tillsammans med teamet för att hjälpa dig att skapa en mer hållbar livsstil som ger resultat. Oavsett om ditt mål är att gå ned i vikt, bli starkare eller bara hitta balans...
43 omdömen om Team Kjellström
Sedan starten hos Reco 2024
Martin och hans team har verkligen gett mig verktygen jag behöver för att förstätta men resa men nya vanor och ett mycket mera aktivt liv. Jag har just nu kör 6 månader med Martin och har på denna tid gått ner 9kg och byggt muskler som gör att jag får många kommentarer från vänner och släkt som verkligen börjar sen skillnaden på mig nu efter denna tid och det är så himla kul och inspirerande till att fortsätta köra på. Och detta hade aldrig gått utan team kjellström. Jag kan bara rekommendera Martin och teamet för bra upplägg...
När jag först fick kontakt med Martin så hade jag ingen struktur i vardagen med mat eller träning. Jag skyllde mycket på att jag var nattarbetare och hade svårt att hinna träna eftersom jag sov på dagarna. Martin la upp ett bra program med många enkla recept och även träning som passade mig både på dagen och även natten. Jag äter mig mätt varje dag, är piggare och kroppen mår bättre. När jag nu snart kört 90 dagar har jag tappat över 10 kg, ändrat lite i garderoben och tycker det är kul att gå till träningen. Har jag...
Innan jag tog tag i mig själv letade jag efter någon som förstod mina önskemål och svårigheter i vardagen. Jag hittade Team Kjellström, som direkt var med på noterna och gjorde ett upplägg som passade mig utan att stressa eller pressa mig, men som funkar. Martin med sin kunskap har varit den perfekta stöttepelare när dagarna inte går ihop som man vill, så att jag, så smidigt som möjligt ska nå mina mål och känna förändring. Efter ett halvår tillsammans är jag glad att jag valde just Team Kjellström och skulle gjort detsamma idag.
Väldigt nöjd med mitt samarbete med Martin. Proffsigt och tryggt bemötande! Martin har redan hjälpt mig med att gå ner 11 kg på några månader. Kan rekommendera Martin om man vill få en tydlig rutin och få in träningen i vardagen.
Framförallt är det bra och GOD mat vilket gör att energin ändå är riktigt hög plus att Martin stöttar en i ens drömmar och mål, alltså ser det inte som "bara drömmar" som många andra, vilket nog är det bästa. Sen prickar han kalori intag riktigt bra, jag droppar 0,5-1 kg varje vecka vilket är det optimala. Nu har man ju bara kontakt via skrift men Martin verkar jävla trevlig, seriös och genuin i allt sitt arbete!
Coachningen via Martin har varit 10/10. Grymt upplägg med både träning, kost och inte minst all feedback vid mina incheckningar i appen. Har inte varit i så här bra form på 10 år. Nya rekord i gymmet och trivs bra med spegelbilden
Sedan jag började med coachning hos Martin har jag fått mycket mer energi, orkar med vardagen på ett annat sätt. Jag var lite tveksam i början då jag kände att det skulle bli ännu en belastning i vardagen och att få in 4 gympass i veckan kändes omöjligt men med lite planering och prioritering har jag hållt 4 pass i veckan och ser resultat vecka för vecka. Med 5 matintag per dag är jag aldrig hungrig, har ett jämnare humör och orkar med allt. Jag kan varmt rekommendera Martin som coach för att få struktur i vardagen och kost som alla i familjen mår bra av. Mvh / Robin Isberg
Varning för Martin Kjellströms online coaching – oprofessionellt, respektlöst och ohederligt Min erfarenhet med Martin Kjellström som onlinecoach var ett stort misstag. Han framstår som totalt ointresserad av sina klienter och verkar enbart bry sig om att få betalt – inte om att faktiskt leverera stöd, engagemang eller resultat. Under hela coachingen var kontakten opersonlig, och när vår avtalade period var slut, hörde han inte ens av sig. Ingen uppföljning, ingen fråga om hur det gått eller om jag ville fortsätta – absolut...
Jag började träna med Martin i januari och det har varit en av de bästa investeringarna jag gjort för både min fysiska och psykiska hälsa. Hela upplägget från träningen till kosten är helt anpassat efter mig och min vardag, och det passar mig otroligt bra. Martin är alltid snabb med att svara, kommer med bra feedback och visar ett genuint engagemang. Det märks verkligen att han bryr sig om sina klienter och deras utveckling. Jag känner mig väldigt motiverad och ser verkligen fram emot att se vad framtiden har att erbjuda...
Jag har anlitat Martin som coach sedan mars, och resultatet har varit helt fantastiskt. På den här korta tiden har jag gått ner 10 kg, fått mycket bättre energi, och känner mig starkare än någonsin. Jag sover bättre, har inget sötsug längre (har inte ätit socker sedan vi började!), och mår allmänt mycket bättre både fysiskt och mentalt. Det är hårt arbete, absolut, men med Martins vägledning och stöd känns det aldrig övermäktigt – tvärtom, allt går otroligt bra. Han har en förmåga att peppa, vägleda och anpassa träningen...
Jag har bara positiva saker att säga om samarbetet med team Kjellström. Både träning och kost upplägget är kanon. Jag har tappat nästan 11kg sen jag började hos dom, och det i sin tur gör att motivationen ständigt är på topp.Min energi och mitt humör är också kanon man är liksom allmänt på bra humör. Ytterligare ett plus är att min puls har sjunkit till det mer normala efter att ha varit högt i ca 10år. Sen får man alltid pepp av dem. Helt kanon och jag ser framemot det fortsatta arbetet med teamet och min resa till den bättre kroppen. /Björn
Att kontakta Martin var utan tvekan den bästa investeringen jag har gjort på min hälsa. Jag sökte hjälp för att gå ner i vikt men resultaten blev så mycket mer än så. Jag har inte bara gått ner i vikt, utan också fått bättre minne, fokus och energi Martin har varit en fantastiskt coach - kunnig, lyhörd och alltid motiverande. Träningen och kostuppläggen har varit skäddarsydd för mina mål, lätt att följa. Jag kännes verkligen att jag har blivit ett bättre version av mig själv med nya rutiner. Det skulle aldrig hänt utan Martin stöd. Rekommenderar Starkt!!💪🏾
Jag är en kille med stora utmaningar, 11års sjukskrivning, 12operationer, bruten rygg, knäprotes, MS diagnos samt en tumör…. Jag har alltid gett upp… alltid varit negativ och sett problem ist för lösningar… Helt enkelt varit ett hopplöst jäkla fall.. Tills jag fick nog och kontakta Martin… Martin lär mig att älska mig själv igen! Finna min styrka och att ingenting är omöjligt för någon oavsett vad du vart med om tidigare! Martin fick mig att inse att jag är starkare än vad jag tror och idag har jag rasat 20kg, äter/lever...
Jag tog kontakt med Martin i Januari för jag behövde en boost. Har tränat i princip hela livet men när jag blev förälder så försvann min prioritering kring mig själv och mitt välmående. Att få ett upplägg av Martin gav mig tydliga ramar med hur jag ska träna, vad jag ska träna samt ett stort utbud av recept för alla dagens måltider som inte bara fungerar för mig, utom för hela min familj. Min igång var att det skulle vara hållbart för mig och min familj vilket det verkligen har varit. Men sedan så är det egen disciplin och...
Kört ett kvartal med Martin som coach, och det har burit frukt! Martin har ett bra upplägg och är lyhörd. Bra kostscheman och ett träningsupplägg som funkar mycket bra. Jag som tidigare undvikit träning och i synnerhet gymmet har med hjälp av Martin hittat glädjen och lusten i träningen. Imponerad över hur mycket bättre min situation blivit på så pass kort tid. En väldigt värdefull investering i en själv är vad coachningen är! Oavsett om målet är att bli super-rippad eller bara få till träning och kostrutiner som funkar i det långa loppet så kan Martin och hans team hjälpa!
Martin har coachat mig i snart sex månader för viktnedgång vilket resulterat i att jag stadigt går ner i vikt i lagom takt utan att jag tappar muskler, tvärtom så blir jag starkare samtidigt som jag går ner i vikt. Det känns som ett bra upplägg så att det blir hållbart i längden. Han har varit lyhörd om jag velat ändra något i träningsprogrammet och anpassat det efter mina önskemål. Har jag fastnat på en platå så har han stöttat, peppat och rekommenderat vissa justeringar i kosten och cardion så att jag kommit vidare.
Väldigt bra coachning Väldigt bra feedback och trevligt bemötande
Mitt första mål är att deffa ner till 90 kg, för att därefter fokusera på att bygga muskler. Hittills har Martins kost- och träningsschema varit helt suveränt, och den veckovisa återkopplingen efter varje invägning gör verkligen stor skillnad. Den hjälper mig att hålla motivationen uppe och fortsätta framåt. Jag har aldrig mått bättre, och jag är otroligt tacksam över att jag valde att ta hjälp av Martin. Jag kan verkligen rekommendera honom starkt som coach!
Jag har jobbat med Martin i snart 8 månader och har gått ner 30kg. Och jag kan säga att detta är bland det bästa jag har gjort. Är mycket nöjd med coachning, vi lag upp en plan som var anpassad för mig som har uppdaterats under denna tid. Bra återkoppling om jag har frågor om kost/träning etc. Idag är jag en helt ny person med mycket enegi och glädje. Jag kan starkt rekommendera detta.
Martin är en utmärkt coach. Han stora kunskap och erfarenhet inom kost o träning visar sig direkt. Martin är väldigt peppande o lugn när man kanske inte alltid får de resultat man vill nån vecka. Så kan verkligen rekommendera han till dig som vill börja din resa mot en bättre kropp och mående!
Martin har väldigt stor kunskap inom kost och träning. Det märker jag iallafall på mina resultat som jag får genom att gå hans coaching!
Jag har haft Martin som Coach i 3 månader och detta var verkligen någonting jag behövde. Han lade upp en plan som funkar för min livsstil sen började vi köra på. 13kg ner på vågen och 10cm runt midjan. Komplimangerna flödar bland kollegor och vänner. Jag kan inte annat än att STARKT rekommendera Team Kjellström!💪 Vill du ha en långsiktig livsförändring tveka inte på att kontakta Martin!
Jag blev bemött på ett professionellt sett! De förväntningarna jag hade på att team Kjellström var att få hjälp och stöd med min kost/träning. Jag har upplevt att team Kjellström har varit väldigt förstående med mina behov och levt upp till mina förväntningar och alltid funnits vid min sina och lyssnat på mina önskemål. Min upplevelse har varit att team Kjellström har gjort ett professionellt jobb och verkligen hjälp mig att ändra mina tränings- och kostvanor och fått mig att ändra min livsstil till det bättre. Tjänsten jag köpte var 1år kost- och träningsplan.
Har hittills haft Martin som coach i en månad och jag är mycket nöjd. Snabb feedback på ens frågor och bra svar. Har absolut inget negativt att säga, rekommenderar starkt Martin som coach!
Grymt bra upplägg och bra anpassad träning efter mina önskemål, som ger grymma resultat! Riktigt nöjd med vad man åstadkommit tillsammans med Martin för att komma i form!
Är så nöjd och glad att jag tog detta steget att ta hjälp av coachning av Martin. Borde gjort det för längesedan. Det var lite tufft i starten, det med att ändra vanor, men det gick över rätt fort och därefter har det rullat på jättebra. Har fått många recept och träningen har anpassats till mina behov. Trodde faktiskt inte det skulle gå så bra. Har nått långt över mina mål på sju månader. Så rekommenderar alla som vill göra en förändring att anlita team Kjellström.
Dunder bra veckor schema enligt önskemål och kost schema enligt överenskommelse. Återkopplingen fungerar riktigt bra. Har haft med Martin att göra i snart 1 år. Gått ner hittils 28 kilo. Målet är totalt 31 . Men kommer ha kvar Martin ett tag till efter vikten är nådd. Få inspiration och mer info så man kan hålla vikten osv . Hur man ska tänka osv. Rekommenderar Martin till alla.
Jobbade med Martin i 7 månader där jag lyckades komma tillbaka till ett aktivt och hälsosamt liv. Totalt tappade jag 17kg och mår bättre än någonsin. Min sambo körde också coachning med Martin och lyckades tappa över 10kg och komma i riktigt bra form. Kost och träningsschemat känns hållbart och effektivt, och något jag kommer fortsätta med nu efter coachningen Oerhört nöjd och glad att jag tog beslutet att kontakta Martin! Något jag saknade i början av online-coachningen var en lite tydligare tidslinje eller genomgång...
Jag fick inte återkoppling på ETT ENDA PASS som jag loggade i appen, jag skrev kommentarer lmom hur det gick men fick inga svar på dessa alls. Jag fick inte ens kontakt varje vecka och endast via några få textmeddelanden och 1-2 min inspelade hälsningar för att "peppa på", "kör hårt nu". Så jävla generiskt och opersonligt. Det känns rakt av som att det är enkla pengar bara. Skit i hans pt-tjänst och hitta en polare att träna med, ladda ner stengthlog gratis och bara kör. Det här är BARA slöseri med pengar. Noll personlig träning.
Kontaktade med förhoppning på att utveckla min träning och kost men efter en kort stund bestämde jag mig att det inte passade mig just för tillfället. Helt plötsligt några månader efter märkt att det oregelbundet försvunnit 1500kr i månaden trots att jag tackat nej till coachning. Var tvungen att göra och hota med en polisanmälan för att få tillbaka pengarna. Kan även säga att coachningen man får via kan man lätt få till gratis genom säkert 4 YouTube videos. Väldigt generaliserad träning och kost som verkligen inte är...
Tränat lite mer regelbundet/seriöst i 5 år snart. Under denna perioden har jag haft 3 coacher varav den sista är Martin. Jag va väldigt skeptiskt till en början då jag inte har så bra erfarenhet av dem tidigare två andra coacherna… Men kan säga att det är som dag och natt! Lyssnar, får videosvar som utförligt förklarar vad vi bör ändra, vad jag ska tänka på etc etc.. Kan verkligen rekommendera! Tack igen Martin 🥳
försökte blåsa mig på 9000:- för absolut ingenting! Kontakta för endast rådfråga om coaching, fick aldrig ens prata med själv för det har han springpojkar till. Samma dag som detta så påstod dom att jag slutit ett avtal med dom och jag skulle swisha 9000:- och hotade med inkasso osv. Detta är scam rakt igenom! Leta upp en seriös coach för detta är ruttet!
Det som skulle vara personligt blev totalt opersonligt.. ingen hänsyn alls till livssituation samt att allt ska ske genom en app. Upplägget får man inte se förens efter man har betalat och signat minst 7 månader utan att kunna dra sig ur
Schemat passar inte en familj. Det är strikta scheman som inte passar in i ens liv. Han lovar saker han inte håller i sina annonser
Helt opersonliga scheman och ingen vilja att ändra. Totalt falsk marknadsföring! Gå inte på denna bluff. Försöker skriva bort lagstadgade rättigheter i sina kontrakt. Har förlorat i ARN flertalet gånger. ”Erbjuder” sina kunder att betala en avslutningsavgift på många tusen för att få avsluta när man har rätt till att avsluta ändå. Tjänar pengar på att ljuga och bedra.
Nöjd med allt, känns personligt och anpassat efter en själv. Bra feedback och grym motivation
Jag har jobbat med Martin sedan december. Först var det att bygga upp och sedan nu slima ner. Detta är en investering i dig själv och Martin hjälper dig bara med att hålla dig på linjen. Kommunikation är bra och Martin vill bara hjälpa dig i mål. Jag kan rekomendera Martin för dig som vill ha hjälp att hålla dig rakt och ej vara en jojo.
Hade en period där jag mådde dåligt och hade extremt mycket ångest kring att checka in mina veckor, så hörde inte av mig på en månad. Blev endast kontaktad när min betalning inte gick igenom. Trots att jag sedan valt att avsluta min coachning med över en månad i marginal så blir jag hotad med inkasso. Anlita någon annan, slösa inte dina pengar på honom.
Har arbetat med Martin i ca 6månader och är supernöjd med resultatet. Alltid snabb feedback och ett trevligt bemötande, han hittar lösningar i vardagen för att få kost och träning att fungera perfekt. Rekommenderas starkt.
Jag har samarbetat med Team Kjellström nu i ca 7 månader och minus 18,5 kg just nu, vilket bara är början av en resa som kommer bli så mäktig att genomföra. Jag har blivit bemött på ett riktigt professionellt sätt av Team Kjellström, allt från kostschema och träningsschema till frågor om kosttillskott och cardio. Det märks att Team Kjellström är duktiga och professionella inom sitt område, träning och allt vad det innebär. Är du också sugen på en resa och en investering i din fysiska men även psykiska hälsa så kan jag starkt rekommendera Team Kjellström!
Jag har samarbetat med Martin i snart 3,5 månad och jag känner mig väldigt nöjd. Jag har både fått ett tränings och kostschema anpassat efter mig och mina behov. Det fungerar utmärkt. Martin är väldigt seriös, proffsig och kunnig, dessutom väldigt snabb på ett återkoppla. Jag ser verkligen fram emot att träna varje dag numera. Motivationen och orken har också kommit tillbaka vilket känns jätteskönt. Sötsuget är totalt borta vilket jag inte trodde skulle hända någonsin!!! Jag rekommenderar verkligen Martin. Tack Martin...
En av dom bästa människa som jag någonsin stött på
Team Kjellström Lägg till ett foto Team Kjellström 4,0 (4) Personlig tränare i GöteborgÖppet ÖVERSIKT TJÄNSTER RECENSIONER FOTON AV ÄGAREN OM Sammanfattning av recensioner på Google Recensionerna verifieras inte 5 4 3 2 1 4,0 (4) Peter Kokai 11 recensioner·8 foton alldeles nyss NY Jag har fått hjälp av Martin år 2021 och tappade 25 kilo på 6 månader, jag har även valt att köra i år tillsammans med Martin och jag tappade snart 15 kilo på 4 månader. Man får ett skräddarsytt program för kost och träning samt en lista...