Gym i Västra Götaland

Topp 24 företag inom gym i Västra Götaland

• Arena MED

Verifierat företag
    545 omdömen
    Letar du efter den bästa naprapaten i Göteborg? Här kan du läsa om vår naprapat Anders Gullberg, som du hittar mitt i Göteborgs hjärta - på Avenyn.
    Ida B
    Ida B: Jag säger bara WOW! Första besöket hos Anders har fått mig att få ett helt nytt synsätt på att behandlas hos naprapat! Alltid tyckt det varit lite skrämmande, men idag gick jag därifrån nästintill euforisk! Så små medel och bara på första gången kände jag hur axlarna slappande av och min ländrygg ser fram emot ett smärtfritt liv! Så fint bemötande, så professionell och kunnig! Jag ger alla händerna i taket till Anders! Och ser fram emot min resa för att lära mig mer om min kropp och förebygga smärta och skador! Tack!
  • OsteoStrong är en validerad, säker och effektiv metod för att naturligt stärka skelettet.
    Elisabeth A
    Elisabeth A: Mycket trevlig och kunnig personal. Omtänksamma och hjälpsamma. Jag har inte gått så många ggr än (10 ggr) men känner redan att jag har fått lite mer styrka genom att muskler som inte använts har vaknat till liv. Svårt att förklara. Jag tänker att jag vill ge detta 2 år (det tar tid att bygga upp skelett och muskler) och sen utvärdera och se resultat på papper, inte bara mina subjektiva upplevelser. En väldigt bra sak a är att jag kan pausa mitt medlemsskap då jag är pensionär och åker på lite längre resor ibland till bl a barn och barnbarn. Jag har i dagsläget betalt för 8 mån men kommer inte ihåg vad den varan / tjänsten kallades. //EA
  • Charlotte S
    Charlotte S: Trevlig och kunnig personal! Varorna är precis som utlovat. Hjälpsamma och levererar i tid. Är mycket nöjd med kontakten med GymPartner. Med vänliga hälsningar Charlotte
  • 139 omdömen
    Arne Samuel Arpan W
    Arne Samuel Arpan W: Det var lite strul med en bokning men efter lite dialog löste de det på ett ok sätt. Hade varit trevligt om det inte strulade men det slutade bra. Testat deras pass också och det är trevligt med mindre grupper än man har på de vanliga gymen.
  • Ahmed A
    Ahmed A: Att kontakta Martin var utan tvekan den bästa investeringen jag har gjort på min hälsa. Jag sökte hjälp för att gå ner i vikt men resultaten blev så mycket mer än så. Jag har inte bara gått ner i vikt, utan också fått bättre minne, fokus och energi Martin har varit en fantastiskt coach - kunnig, lyhörd och alltid motiverande. Träningen och kostuppläggen har varit skäddarsydd för mina mål, lätt att följa. Jag kännes verkligen att jag har blivit ett bättre version av mig själv med nya rutiner. Det skulle aldrig hänt utan Martin stöd. Rekommenderar Starkt!!💪🏾
  • Per J
    Per J: Centret har otroligt hög standard med fantastiska instruktörer. En gemenskap som ger ett andra hem. Att börja träna här har varit ett av de bästa besluten på många år.
  • 4 omdömen
    Albin B
    Albin B: Jag blev väl bemött av Exhales ägare! Mina förväntningar stämde överens med verkligheten, Exhale Gym är ett old school gym med ett urval av maskiner som alla har sin gedigna plats på ett hardcoregym. Om du gillar att träna hårt, på ett gym som har mycket maskiner, tillräckligt med vikter och hantlar för att tillfredställa både kroppsbyggare som styrkelyftare - då är Exhale för dig. Jag köpte ett helårskort.
  • 4 omdömen
    H
    H: Gillar onyx
  • Torbjörn H
    Torbjörn H: Välskött gym med en bra atmosfär och riktig utrustning. Stort plus med det generösa öppettiderna och utbudet av fria vikter.
    Sofia F
    Sofia F: det bästa stället i stan! avslappnad atmosfär och välkomnande instruktörer och pt. fokus ligger på hälsan och inte på hur du går klädd. de kunde inte bry sig mindre om ifall du har den senaste och modernaste fitnesslooken. har du inte varit där än så gå absolut dit och kika in! :D
  • 3 omdömen
    Anders K
    Anders K: Ett gym som verkligen lyfft sig sedan jag var där sist. Otroligt bra lokal med personal som har tränat själva och inte bara läst teori. Det är sådant som ger förtroende när man skall börja träna efter ett uppehåll (läs lång uppehåll). Priserna är humana.
    Jessica L
    Jessica L: Alltid trevlig personal och instruktörer, väldigt hjälpsamma och ödmjuka. Stämningen är hög och man blir peppad av de andra som tränar. Man kan alltid vara precis som man är och alla åldrar tränar vilket gör att klimatet är bra. Prisvärt för alla pass man har möjlighet att gå på samt att kortet gäller i alla centrala Friskis lokaler. Lokalen i Majorna är förövrigt väldigt fräsch och snygg. Dom har även försäljning av träningskläder och fik med lite mer hälsosamma snacks och dylikt. Dom tar även kort.
    Elvin K
    Elvin K: En väldigt trevlig organisation inom friskvården. Här kan man gå både för att träffa nytt folk och ha trevligt samtidigt som man får bra träning på köpet. Finns många olika träningsvarianter, finns allt ifrån gym till spinning. Mycket trevliga och välskötta omklädningsrum, samt en bastu som värmer under vinterns kalla dagar. Och det kanske viktigaste en mycket kompetent och serviceinriktad personal.
  • Malte F
    Malte F: Enormt härlig stämning! Härlig träning! Jättetrevliga instruktörer!
  • Andreas A
    Andreas A: Bra öppettider, härlig atmosfär. Personligt och bra priser :)
  • Christer W
    Christer W: Bygg din kropp med en plan, här får du hjälp...Utsikt över Mariestads torg när du tränar.
  • Johannes S
    Johannes S: Fantastisk personal! Fräscha lokaler och bra utbud av gym-maskiner.
  • Joakim J
    Joakim J: Nya fräscha lokaler, både träningslokaler och omklädningsrum håller hög standard. Här finns allt du kan önska dig inom gruppträning, duktiga personliga tränare och väldigt trevlig personal. Försäljning av träningskläder och kosttillskott finns naturligtvis i lokalerna, även om priserna inte ligger i ICA Maxinivå är de heller inte hutlösa. Även andra verksamheter finns inom gymmets väggar så som massörer, zonterapeuter odyl.
  • 3 omdömen
    Lena P
    Lena P: Mycket trevligt gym med många möjligheter. Jag har enbart positiva erfarenheter av personalen. Trevliga, kunniga och hjälpsamma - i alla fall de jag varit i kontakt med (är medlem sedan flera år). När det gäller solarierna finns det nog olika uppfattningar - när jag solade 25 minuter blev jag kraftigt röd, och jag tillhör inte de som bränner sig först utomhus på sommaren.
  • Jonas G
    Jonas G: Bästa gymmet i stan. Bra priser och trevlig personal. Inte lika slitet som på te x korpen.
  • Anna-Carin C
    Anna-Carin C: Själva gymmet i sig är säkert bra, som de flesta i kedjan. Men de spammar något infernaliskt med e-postmarknadsföring, utan att man får opta-in eller ännu värre, opta-ut. Ingen länk, bara studsande e-postadresser. Har nu på sjunde försöket mejlat via eniro.se, och hoppas på att bli bortplockad. Tyvärr sänker det omdömet rejält.
    CHRISTIAN A
    CHRISTIAN A: Fruktansvärt dåligt bemötande. Blev avstängd i 2 veckor för att tagit med in väskan på gymet 2ggr under 4 år som medlem. Detta gjorde jag pga jag är i riskgruppen för Covid och inte ville gå in i omklädningsrummet för risken att bli smittad. Ingen förståelse när man försökte förklara heller!
    Gun S
    Gun S: