Jag blev väl bemött av Exhales ägare! Mina förväntningar stämde överens med verkligheten, Exhale Gym är ett old school gym med ett urval av maskiner som alla har sin gedigna plats på ett hardcoregym. Om du gillar att träna hårt, på ett gym som har mycket maskiner, tillräckligt med vikter och hantlar för att tillfredställa både kroppsbyggare som styrkelyftare - då är Exhale för dig. Jag köpte ett helårskort.

4 omdömen om Exhale Gym
Exhale Gym
Ett av få gym i Sverige som är äkta hardcore. Riktigt byggargym, sitter i väggarna. Känslan när man kommer in är att här här vill man verkligen ta i. Det är dessutom mestadels Hammer Strengt maskiner plateloaded, några som dessutom inte finns på andra ställen i Sverige. Rekommenderar detta gym starkt.
Exhale Gym
Grym atmosfär hos gymmet med mycket historia, kvalité maskiner. I mina ögon det bästa gymmet i Göteborg.
Exhale Gym
Att vara en del av Exhale gym är att vara en del av en familj. Ägarna är snälla, har en passion för träning och får alla att känna sig välkomna. Jättekul att träna i ett gym där man får använda fantastisk utrustning och dela upplevelsen med de andra medlemmarna.