Känner mig grundlurad av föraren. Var nyopererad och blev infiskad av honom. Jag frågade vad det skulle kosta till Kärrtorp och han sa att han gissade på 2-300. Däromkring låg även Uber så jag nappade. Han körde långsamt och fastnade hela tiden i köer. Det var tät eftermiddagstrafik men jag fick ändå känslan av en amatör i hur han körde. Jag fick knappa in adressen i hans mobil och han använde sig aldrig av bussfiler etc för att komma fort framåt. Slutade på 930 kr! Jag utgick från att han skulle göra nån form av deal...
Alisons Taxi
7 omdömen om Alisons Taxi
Varning!!! Taxi från sös till Tyresö centrum: 1000 kronor!!!!
Samma erfarenhet som föregående! Chauffören ville först inte ta en körning från Södersjukhuset till Clarion Hotel Stockholm men ändrade sig sedan. Vi var två passagerare i bilen och han körde på storbilstaxa trots att det förutsätter fyra personer i taxin. När jag påtalade detta så började han knappa på taxametern. Trots det så hamnade räkningen på 349 kronor. Samma sträcka som med ett annat taxibolag kostade 136 kronor. Hade jag inte varit nyopererad och behövde komma tillbaka till hotellet så hade jag bråkat om detta. Avråder från att åka med Alisons taxi.
Borde inte få stå vid sjukhus. Frågade om det var samma taxa som andra, men gick på över orimliga 800 från SöS till Hökarängen.
Han skriver att han är billig ! Fel , han tog 981kr för en resa från SÖS till Tyresö . 19 km . Ta aldrig Alisons Taxi
Svarar inte på telefon och sms, glömde saker i taxi
Riktigt dålig. Tog 432 kr för 7,9 km lång resa som gick på 16 minuter (dvs. 49 kr/km!)