Allklimat Fastigheter AB
1.5 i betyg av av
2 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag2 omdömen om Allklimat Fastigheter AB
skrev om Allklimat Fastigheter AB
Hej, använd inte detta bolag, använd en etablerad aktör i stället. Typiskt fåmansbolag som inte har kapacitet att göra rätt för sig. Felaktig installation som de strunta i att fixa i 1.5 år(!). Var tvungen att lämna in en stämningsansökan för fösta gången i mitt liv (!) innan själva pumpbolaget Daikin reagera och hanterade situationen exemplariskt.
Douglas von Euler, 0733643550 -
skrev om Allklimat Fastigheter AB
Begärde offert för service av två luftvärmepumpar och beställde sedan efter några dar och dom skulle komma veckan efter. Efter en dryg månad skickar jag en ANDRA påminnelse och undrar vad som händer. När de kom så visade sig en vara trasig och jag bad om offert för att byta ut den.
Efter ytterligare mer än en månad har inget hänt - ingen offert och heller ingen faktura. Då ringer en från Allklimat och undrar om vi ska "boka in den där servicen jag beställt". Jag förklarar att servicen har utförts och jag väntar på offert och faktura.
Efter ytterligare några dar (en vecka?) upprepas historien då en ny person ringer och ska boka in servicen... :o
Dagen efter kommer tre mail från Allklimat - två offerter, och fakturan vilken jag inte ser (klar miss från min sida) då jag blir förbryllad över hur konstigt offerterna skickats med länkar hit å dit, och de höga priserna. Nästan tre gånger mer än vad jag gav för den första, som dessutom finns i en senare modell till samma låga pris.
Efter dryga två veckor kommer ytterligare ett mail som dom påstår är andra påminnelsen och därför lagt på an påminnelse avgift. Jag har aldrig fått någon första påminnelse... Dessutom finns felaktiga uppgifter i fakturan (servicedatum).
Rengöringen av den enda pumpen som fungerade är inte mycket att säga om - han öppnade den, sprejade lite, borstade lite, tvättade filter... Sen att jag fick betala service för den andra trasiga pumpen är väl också OK, han felsökte ju trots allt ett tag.
Men hur drivs företaget? Mycket illa i mitt tycke.
Dessutom, hade jag inte påmint dem hade dom antagligen missat att fakturera mig helt.
Rekommenderas EJ!