Trevligt bemötande. Bokade service på bilen och fick någon dag senare prisförslag. Allt enligt förväntningarna.
Alvesta Bilservice AB
Välkommen till Alvesta Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Alvesta! Vi är en fullserviceverkstad med lång erfarenhet av att serva och reparera alla bilar oavsett märke och modell. Utöver bilservice och reparationer erbjuder vi även bromsservice, felsökning, AC-service, däckbyte, batteribyte och hjulinställning....
342 omdömen om Alvesta Bilservice AB
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Dem hade min bil i 3 veckor utan att hjälpa mig. Försäkringsbolaget fick ringa dem och hitta en lösning. Kunde sagt direkt att bilen måste vidare eftersom dem inte hade rätt utrustning för att göra felaökningen.
Vi beklagar att du inte känner dig nöjd, vi tar med oss dina synpunkter i vårt förbättringsarbete.
Det var ett trevligt bemötande
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Bra information om vad som behöver göras. Enkla kontaktvägar.
Blev vänligt och proffsigt bemött. Jag beställde en packning och den levererades efter 2 arbetsdagar.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Jättebra service bemötande, snabb hantering och jättebra prisbild. Kommer definitivt tillbaka. 5 av 5 stjärnor.
Jag är mycket nöjd med Alvesta Bilservice! Dom hittar alltid en lösning, en bättre kundservice har jag aldrig varit med om/ en extra stjärna i kanten till Igmar.
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Bra service både på bil och traktorer samt samt toppen bemötande.
Vi beklagar att upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar. Din feedback är viktig för oss.
Blev bemött efter förväntan d va mycket bra. Vänligt, snällt, tjänstvilligt. Mitt ärende var service vilket verkar vara helt okej
Toppen,alltid trevligt att komma dit. Bra servis.
Köpte bara en produkt till bilen. Den fanns och priset var ok.
Enkelt att beställa. Lätt att kommunicera med. Bra redovisning och information om vad som är på gång med den gamla bilen.
Tog emot min bil med kort varsel och samtidigt som servicen utfördes kollades övriga brister med offert på att åtgärda. Proffsigt!
Enkelt sätt att boka tid på. Allt som vi kom överens om blev gjort. Mycket trevligt bemötande av alla!!
Alltid smidigt och grym service.
Alltid gott mottagande och bra service.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Mycket bra kontroll på bilen Snabbt och enkelt
Mycket bra service och proffesionellt bemötande
Mycket bra mottagande. Bra utfört jobb.
Som vanligt bra bemötande och bra utförande av arbete.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Bra service, lyssnade på önskemål. Gjorde inga extragrejer utan att stämma av (som att fylla på spolarvätska).
Fint bemötande från personalen och bra utfört arbete
Grym service. Bra förklarat och snabbt gjort
Jag tycker mycket bra Alvesta bilservice AB
Supertrevlig och hjälpsam kontakt. Jättebra service. Så tacksam.
Snabbt lagning och trevligt bemötande
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra service! Snabba och tänker på kunden
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra service och bra priser. Kunde lämna in bilen en veckan innan dom tog den. För är borta om veckorna
Duktiga och professionella, samt bra kundservice.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
En mycket bra tillmötesgående firma
Tacksam för fantastisk service.
Snabb och bra hjälp Kunnig personal
Trevligt och snabbt bemötande. Rekommenderas!
Mycket trevlig personal och bemötande. Alltid snabb service, om man har någon liten fråga om bilen, och snabb hjälp om något måste fixas. Årlig service av bilen har gjorts här sedan många år tillbaka. Betyg till företaget Exceptionellt!
Vet att svärfar var där emellanåt för en sådär 10-15 år sedan när han inte kunde åtgärda fel själv. Jag har nu hans sista bil och även jag har sällan anlitat verkstad då jag kunnat laga själv. Fel på styrenhet är dock över min nivå, och eftersom svärfar var mycket kräsen så chansade jag på att Alvesta Bilservice fortfarande var bra. Lyckligtvis visade sig så vara fallet .... på alla sätt dessutom! Bemötande, kunskap, engagemang/service/omsorg. Stort tack! //Åke, Växjö.
Mycket bra och snabbt fixat i mellan dagarna.
Mycket bra service! Reparatören kom dagen före julafton och löste mitt problem så jag kan fortsätta köra i skogen.
Trevlig personal. Har stort förtroende för deras arbete med min bil. Mycket tillmötesgående. 👍
Bra service och trevlig personal
Bra service tillmötesgående positiva.
Vänligt bemötande. Lite segt att förklara orsak trots att detta är gjort via telefon, men har förståelse för "mänskliga faktorn". Förväntade mig ett snabbt och korrekt utförande vilket jag fick. Byte av tändstift och kontroll topplock och kylare. Påfyllning QUICKSTOP kylartätning. Snabb och bra service som vanligt!
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Man fick snabb hjälp med att laga bilen. Bra service och bra kundbemötande
Jag hade min traktor,Valet 6400 på verkstaden. Reparatörer som hade hand om min traktor är både mycket kompetent och synnerligen serviceinriktad. Även personal på kontoret är hjälpsamma . Högt betyg åt företaget. E.S.
Väl bemötande, snabba, duktiga, professionella. Stort tack för er hjälp och att ni åtgärdat felet på min tank lucka.
Jag är mycket nöjd. Hade fått ”check engine” på min display. Ville kolla vad det var för fel. Ett bra och trevligt mottagande vid ankomst. Kundmottagaren hämtade kaffe till mig. Lämnade nyckeln och gick iväg med hunden. Felet lokaliseras och kundmottagaren ringde upp och berättade detta samt priset och frågade om jag ville ha det åtgärdat för de hade reservdelen hemma. Det ville jag så klart så slapp jag boka ny tid. Som sagt…..mycket nöjd.
Ni är proffsigt kunniga. Ni löser problemet.
Very good service. A routine replacement of my windshield wipers. Nothing special or complex.
Alltid trevliga och alltid ett bra bemötande👍
Tycker inte ett sådan företag skall ta semester stäng då måste vi alla flytta till andra företag under denna tid. dom är så många att dom kunde gå om lott lite
Aldrig några problem där inte, samt kanon support att lösa problem även om man ej kör dit. Mvh Holmbergs träväxthus ab
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.