Kb Jem & F:
Snabbt och smidigt. Med riktigt bra priser. Jag behövde hydr. slangar måttanpassade. Allt löstes på en kvart klockan 07:00 på morgonen.
Rekommenderas starkt.
Kevin E:
Väldigt proffsigt och trevligt bemötande. Personalen gjorde det lilla extra. Och såg till att informera mig om allt dom hade gjort och påpekade även saker som borde åtgärdas.
Sven Jimmi Valdemar A:
Jag är supernöjd med allt som de har gjort på min bil.
Snabb service och trevligt mottagande av personalen.
De upplyser om det är något som börjar bli dåligt och det uppskattas något oerhört eftersom jag inte är så kunnig på bilfronten.
Jag har även däckhotell där nu.
Ann Helena S:
Bra bemötande, ok priser för något som ät ”ett nödvändigt ont” Service av bil. Anlitar nästan alltid mekonomen efter märkesverkstaden plumpat sig. Rekommenderar!
Karl J:
När dom bytt delar har de samtidigt kollat över bilen och kommit med vettiga och bra förslag för att förebygga eventuella fel.
Samt Snabb service och trevlig personal
Berit Annelie Mari R:
Vilken service och så proffsiga ,alltid trevligt bemötande . Det är på få ställen man får det.
Har redan bokat nästa besök. Nu gäller det kopplingen på min bil.
Peter H:
Extremt kunnig killar som gör sitt absolut bästa för att hjälpa till. Har du en Saab rekomenderar jag verkligen BL Motorservice istället för märkesverkstaden här i Växjö. Alltid billigare och i mitt tycke bättre. Dessutom numera anslutna till Mekonomen. Lokalen, tja som en riktigt bilverkstad ska se ut :)
Thomas G:
Detta är bilservicen som jag i första hand använder mig av då bemötandet är otroligt bra och servicen snabb. Det som inte finns till hands beställs omgående.