Larssons Bilverkstad AB

Larssons Bilverkstad AB

• Badge2025
Få pris & boka Ring 0474-200 22 Dela

Välkommen till Larssons Bilverkstad AB – din Autoexperten Bilverkstad i Lenhovda! Vi har funnits i Lenhovda sedan 1924 och idag drivs vi av fjärde generationens Larssons. Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med felsökning, AC-service, bromsservice, däckbyte, förvaring...

111 omdömen om Larssons Bilverkstad AB

Liselott Yvonne Åsa P
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Jag fick snabbt en tid och bemötandet är bra.

Shannon Meredith S
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Finaste tekniker, alla duktiga, kunniga och trevliga. Rekommenderas varmt.

Pär Roger L
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Mycket bra verkstad, trevlig personal.

Anette Gunvor Marie R
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Det är bra bemötande och bra utfört när ni gjort arbete på min Bil. Tack.

Svar från Larssons Bilverkstad AB

Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.

Alf Sture Salomon F
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Bra service o bra personligt bemötande.

Kent Jörgen L
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Trevlig och kunnig personal. Alltid tillmötesgående dom vet hur man reparerar bilar utan att råna en😃

Ulla-Lill Christine C

En verkstad att lita på till 100%

Lars Birger Elof W
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Alltid tillmötesgående och aldrig några problem.

Nils Kennet H
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Dom fixar det omgående och är alltid trevliga

Bodil Anna Elisabeth K
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Alltid gott bemötande och svar på frågor. Upplever en genuin vilja att lösa det jag behöver hjälp med eller så ger de förslag på vart jag kan vända mig. Känner mig trygg med att bilen är körbar och säker och att jag inte blir lurad.

Ann-Mari Elisabet K
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Bra bemötande, arbetet utfört på avtalad tid

Svar från Larssons Bilverkstad AB

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Lars Ivan B
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Larssons Bilverkstad är alltid så tillmötesgående och serviceinriktade. Man vet att man verkligen får den hjälp man behöver och det känns så bra. Den försäkring man for efter genomfört uppdrag är också något som känns bra och som vi fick användning av en gång. Vi är mycket nöjda med Larssons Bilverkstad och kan verkligen rekommendera dem.

Svar från Larssons Bilverkstad AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Vida Bruza A
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Snabb och bra service, hjälper alltid till även om det är besvärligt

Annika H E
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Däckbyte. Bra service och trevlig o duktig personal samt att det är viktig service på hemmaplan.

Åse Marie A
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Alltid trevlig bemötande och hjälpsamma

Svar från Larssons Bilverkstad AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Ann Ros-Marie G
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Alltid vänliga och hjälpsamma,jag bytte däck och kollade bromsarna. Nöjd med servicen.

Berit Ingrid Linnéa B

Snabbt kundvänligt och noggrant

Gunnel Ingeb S
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Alltid hjälpsamma ! Hjälper till med mina tokiga frågor!

Sara Viveca Katharina S
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

En utmärkt bra ackrediterad bilverkstad som löser alla våra bilproblem med mycket kunnig och hjälpsam personal. Det känns att kunden kommer först och att inget problem är för stort. Framför allt utför arbetena till vettiga priser.

Per Nils Jonny H
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Som alltid ett trevligt bemötande. Lätt få en tid, till service som passar mig.

Svar från Larssons Bilverkstad AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Maud Maria S
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Alltid trevlig och tillmötesgående personal, som kvinna kan man behöva duktiga mekaniker för att få hjälp med sin bil. Toppen ! Tack för att ni finns.👍

Johanna Magdalena W
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Snabba, trevliga och gör ett bra jobb till rimliga priser.

Kent Gunnar T
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Alltid bra service trevligt bemötande

Svar från Larssons Bilverkstad AB

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Hannah Maria B
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Snabb och smidig service. Trevligt bemötande.

Anna Maria E
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Bra betmötande och snabba ryck! Levererat alltid.

Helmer A
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

De tar hand om sina kunder inte bara deras bilar som de gör med perfektion !

Ann Lola Elisabeth O

Bästa bilverkstaden Alltid snabb service Löser allt Tack Anders o grabbarna

Anna Tina N
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Min bästa bilverkstad! Alltid ett varmt välkomnande och snabb hjälp av kunnig och social personal. Vinterdäck på och lampa bytt.

Bo Christer S
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Trevligt bemötande av Anders , har alltid tid med oss och vill alltid hjälpa. Bra kunskap och vill göra ett så billigt jobb som möjligt. Bra

Bernt Johan Anders J
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Bästa service o bemötande o pris 👍

Jan Per Emil P
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Alltid bra bemötande, bra service och bra pris.

Elvira Else S
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

På Larssons bilverkstad har dom alltid bra bemötande och är tillmötesgående. De är mycket hjälpsamma och har mycket kunskap om det dom gör.

Lars S

Alltid väl mottagen Får Alltid hjälp när jag behöver

Margareta Christin I W
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Trevligt bemötande Snabbt fixande av mitt problem

Inger Ann-Charlott S
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Är alltid redo för att hjälpa till med det som är fel

Linnéa Madelen Y
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Har alltid kunden i fokus, ger snabb hjälp och bra service!

Bengt Erik Stefan W
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Bra service och vänligt bemötande. Kompetenta och kunniga tekniker som man kan lita på.

Svar från Larssons Bilverkstad AB

Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation

Per-Erik Jimmy J
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Lätt att boka, bra service, bra bemötande, bra priser, så kör på som vanligt👍

Hélen Alma Gunilla A
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Mycket vänligt bemötande och professionell verkstad.

Svar från Larssons Bilverkstad AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Anna Maria Elise A
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Okomplicerat och fick en snabb tid!

Lars Kristian H
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Snabb tid och personal allt fungerar bra

Henry Börje K
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Mycket belåten och nöjd med mitt besök på verkstaden och helgen med utförd service på bilen.

Cordula R
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Snabb och trevlig bemötande, löste en akut situation på bästa sättet. Kunnig personal.

Karl Allan J
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Man blir alltid vänlig och personligt bemött Det är smidigt att boka tid. Mekanikenrna är skickliga och fixar småsaker på en gång. Har varit nöjd med alla jobb som de har gjort. Denna gång var det nya däck.

Yvette Madeleine E G
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Bra bemötande och dom fixade problemet. Larssons lever upp till de förväntningar jag har. Fick hjälp att släcka varningslampa. Sammanfattningsvis var allt bra.

Nora J
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Trevlig och tillmötesgående, lösningsfokuserad och vänlig verkstad.

Kerstin Britt-Mar V
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Alltid trevligt bemötande. Aldrig ngt problem med att fixa bilen när jag vill. Bra dialog ang. bilen vad som jag vill ha utfört. Genomgång o service inför besiktning

Inger Birgitta G
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Dom är alltid trevliga och tillmötesgående. Mycket nöjd med det dom gör.

Levi N
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Mycket trevligt bemötande, kunnig personal.

Svar från Larssons Bilverkstad AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Linda Susan B
Skrev om Larssons Bilverkstad AB

Alltid bästa servicen och bästa bemötandet