Jag fick snabbt en tid och bemötandet är bra.
Larssons Bilverkstad AB
Välkommen till Larssons Bilverkstad AB – din Autoexperten Bilverkstad i Lenhovda! Vi har funnits i Lenhovda sedan 1924 och idag drivs vi av fjärde generationens Larssons. Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med felsökning, AC-service, bromsservice, däckbyte, förvaring...
111 omdömen om Larssons Bilverkstad AB
Finaste tekniker, alla duktiga, kunniga och trevliga. Rekommenderas varmt.
Mycket bra verkstad, trevlig personal.
Det är bra bemötande och bra utfört när ni gjort arbete på min Bil. Tack.
Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.
Bra service o bra personligt bemötande.
Trevlig och kunnig personal. Alltid tillmötesgående dom vet hur man reparerar bilar utan att råna en😃
En verkstad att lita på till 100%
Alltid tillmötesgående och aldrig några problem.
Dom fixar det omgående och är alltid trevliga
Alltid gott bemötande och svar på frågor. Upplever en genuin vilja att lösa det jag behöver hjälp med eller så ger de förslag på vart jag kan vända mig. Känner mig trygg med att bilen är körbar och säker och att jag inte blir lurad.
Bra bemötande, arbetet utfört på avtalad tid
Larssons Bilverkstad är alltid så tillmötesgående och serviceinriktade. Man vet att man verkligen får den hjälp man behöver och det känns så bra. Den försäkring man for efter genomfört uppdrag är också något som känns bra och som vi fick användning av en gång. Vi är mycket nöjda med Larssons Bilverkstad och kan verkligen rekommendera dem.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Snabb och bra service, hjälper alltid till även om det är besvärligt
Däckbyte. Bra service och trevlig o duktig personal samt att det är viktig service på hemmaplan.
Alltid trevlig bemötande och hjälpsamma
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Alltid vänliga och hjälpsamma,jag bytte däck och kollade bromsarna. Nöjd med servicen.
Snabbt kundvänligt och noggrant
Alltid hjälpsamma ! Hjälper till med mina tokiga frågor!
En utmärkt bra ackrediterad bilverkstad som löser alla våra bilproblem med mycket kunnig och hjälpsam personal. Det känns att kunden kommer först och att inget problem är för stort. Framför allt utför arbetena till vettiga priser.
Som alltid ett trevligt bemötande. Lätt få en tid, till service som passar mig.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Alltid trevlig och tillmötesgående personal, som kvinna kan man behöva duktiga mekaniker för att få hjälp med sin bil. Toppen ! Tack för att ni finns.👍
Snabba, trevliga och gör ett bra jobb till rimliga priser.
Alltid bra service trevligt bemötande
Snabb och smidig service. Trevligt bemötande.
Bra betmötande och snabba ryck! Levererat alltid.
De tar hand om sina kunder inte bara deras bilar som de gör med perfektion !
Bästa bilverkstaden Alltid snabb service Löser allt Tack Anders o grabbarna
Min bästa bilverkstad! Alltid ett varmt välkomnande och snabb hjälp av kunnig och social personal. Vinterdäck på och lampa bytt.
Trevligt bemötande av Anders , har alltid tid med oss och vill alltid hjälpa. Bra kunskap och vill göra ett så billigt jobb som möjligt. Bra
Bästa service o bemötande o pris 👍
Alltid bra bemötande, bra service och bra pris.
På Larssons bilverkstad har dom alltid bra bemötande och är tillmötesgående. De är mycket hjälpsamma och har mycket kunskap om det dom gör.
Alltid väl mottagen Får Alltid hjälp när jag behöver
Trevligt bemötande Snabbt fixande av mitt problem
Är alltid redo för att hjälpa till med det som är fel
Har alltid kunden i fokus, ger snabb hjälp och bra service!
Bra service och vänligt bemötande. Kompetenta och kunniga tekniker som man kan lita på.
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Lätt att boka, bra service, bra bemötande, bra priser, så kör på som vanligt👍
Mycket vänligt bemötande och professionell verkstad.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Okomplicerat och fick en snabb tid!
Snabb tid och personal allt fungerar bra
Mycket belåten och nöjd med mitt besök på verkstaden och helgen med utförd service på bilen.
Snabb och trevlig bemötande, löste en akut situation på bästa sättet. Kunnig personal.
Man blir alltid vänlig och personligt bemött Det är smidigt att boka tid. Mekanikenrna är skickliga och fixar småsaker på en gång. Har varit nöjd med alla jobb som de har gjort. Denna gång var det nya däck.
Bra bemötande och dom fixade problemet. Larssons lever upp till de förväntningar jag har. Fick hjälp att släcka varningslampa. Sammanfattningsvis var allt bra.
Trevlig och tillmötesgående, lösningsfokuserad och vänlig verkstad.
Alltid trevligt bemötande. Aldrig ngt problem med att fixa bilen när jag vill. Bra dialog ang. bilen vad som jag vill ha utfört. Genomgång o service inför besiktning
Dom är alltid trevliga och tillmötesgående. Mycket nöjd med det dom gör.
Mycket trevligt bemötande, kunnig personal.
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Alltid bästa servicen och bästa bemötandet