Bra service och alltid hjälpsam
Sjölins Fordonsverkstad AB
9 omdömen om Sjölins Fordonsverkstad AB
Är alltid välkommen o enormt bra medarbetare 👍 jag är helnöjd med utförd arbetet 🙏 vi ses o hörs! Mvh Jimmy
Väldigt bra och snabb service! Angelägen om att göra ett bra och noggrant jobb. Kan verkligen rekommendera denna verkstad.
Trevligt bemötande och bra service! Hög tillgänglighet
Vi får alltid tid snabbt vilket är viktigt eftersom vi är beroende av våra arbetsbilar dagligen. Är det några problem så ringer alltid Roger och meddelar hur läget är vilket uppskattas. Vi har använt Sjölins i många år och planerar att göra det tills vidare då vi är mycket nöjda med med dem. Vi kan absolut rekommendera Sjölins!
Sjölins överträffade verkligen mina förväntningar på ett akut problem på min bil, genom att fixa bilen snabbt och hade reservdelar på hyllan. Normal service går så smidigt man kan önska sig. Bemötande från personal är alltid proffsig och trevlig.
Undvik! Sätter servicestämpel men gör inte allt som ska göras enligt serviceschemat vilket resulterade i att min drivrem gick av. Skyller ifrån sig och säger de kollade att den var ok trots att det står BYT på serviceintervallen, då skyller de på att tidigare ägaren inte ville ha den bytt och denne sa att han lämnade in och sa att han ville ha den servad bara. Kommer aldrig använda mig av dessa!
Se upp för denna firman, stor varning!!! Lämna inte bilen där om du är rädd om den eller vill ha den reparerad.
Är en bra bilverkstad här i Växjö.