Växjö Bil & AC AB

Växjö Bil & AC AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till Växjö Bil & AC AB – din Autoexperten Bilverkstad i Växjö! Vi tar emot alla bilar oavsett märke och modell. Vi är specialister på AC men erbjuder även traditionell bilservice, felsökning, reparationer, bromsservice, däckservice inklusive däckbyte, hjulinställning, däckmontering och däckförsäkring. Vi utför även...

256 omdömen om Växjö Bil & AC AB

Ibrahim Hussein A

Bästa service och bra pris Hälsningar Volvo S60

Karl Oskar Wilhelm G

Smidigt ,enkelt ,simpelt,prisvärt

Tomas Gösta J
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Helt ok ska dom jobba lite mer professionellt så ska det va mer plats runt verkstaden att sätta bilen

Svar från Växjö Bil & AC AB

Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.

Viktor Karl Andrée M

Trevliga och smidiga. Rekommenderas

Hasselgrens Hus Ett A
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Väldigt vänligt bemött och de svarar telefon snabbt. Långt över förväntan i service och otroligt snabba. Sedan är det alltid svårt och säga om jobbet är bra gjort när det bara har gått ett par dagar. Men allt verkar jättebra och jag förväntar mig att det är samma goda kvalitet som på andra AutoExpert anslutna verkstäder. Jag hade med mig egna delar, luftbälgar, till bakfjädringen, men det var inga problem. Jättenöjd och ger full pott i betyg för denna gång!

Jonas Kristoffer J
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Sjukt snabba och smidiga att ja och göra med!

Folke J
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Snabba och proffsiga reparatörer.

Bengt Axel Tommy F
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Verkar väldigt duktiga på sitt jobb,

Malin Lena Ingegärd S
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Alltid bra service! Hjälpsamma och professionella.

Marie Kerstin Augus H
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Hej! Trevligt bemötande, och fixat service och lite till, slipat och målat lite efter önskemål, mycket bra service. Tack så mycket.🙏🏻😃🌺

Stig Johan Morgan K
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Snabbt och bra fixat! Dessutom inte dyrt

Carin Isabel G

Trevliga., uppriktiga, bra pris

Ann Gabriella S
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bra bemötande och service. Lätt att få kontakt.

Ingrid Birgitta T
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Snabb hjälp positivt bemötande och alternativt förslag till lösning som var prisvärt!

Eva Vivi-Ann K
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Jag har bara gott att säga om den här verkstaden. Supertrevliga killar som ger en mycket bra service. De försöker alltid hitta begagnade delar om det går (i mitt fall eftersom jag har en gammal bil). Jag hade lämnat bilen för årlig service och lite annat som behövde fixas. Toppenverkstad 😊

Christopher Rasmus R
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Alltid jätte trevliga och bra bemötande, väldigt hjälpsamma och prisvärda!

Magnus Lars Christer K
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Trevliga och tillmötesgående gör ett bra jobb

Hanna Riitta T
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bra service och trevligt bemötande

Mona-Lisa Christina J
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Tycket det är en bra bilverkstad, har anlitat den flera gånger innan och har alltid varit nöjd. Har haft bilen inne för service denna gången. Personalen är trevlig och sak kunnig.

Marie-Louise Anett K
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Duktiga o gör ett bra jobb. Gör alltid s ett bra jobb Återkommer gärna till er

Joel Per Gabriel E
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Årlig service och byte av trasig fjäder. Bra bemötande och vettiga priser.

Eva Sara-Lisa R
Skrev om Växjö Bil & AC AB

De Ringde och talade om vad som behövde åtgärdas för att lösa problemet och meddelade ungefärlig kostnad. De höll tiden de utlovat. Känns tillförlitliga. Köpte reservdel och arbete.

Anders Åke Gunna K

Bra, duktiga och serviceinriktade

Svar från Växjö Bil & AC AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Nils Aron Samuel E
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Det var en bra service. Trevlig personal

Svar från Växjö Bil & AC AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Alexander Andreas K
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Snabb och bra service. Mycket proffesionella

Junqi S

Trevligt bemötande. Kunnig personal. Rekommenderar

Per-Mikael Kristofer T

Snabbt och sjyssta priser. Trevliga

Annika Maria L
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Trevligt bemötande, snabb service och problemen jag hade med bilen, värmen fungerade inte och jag hade en liten oljeläcka, blev åtgärdade. Prisförslaget jag fick stämde också i slutändan.

Ernst Ingemar Johann G
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Mycket bra service och hjälpsam personal. Rekommenderar dom starkt.

Elin Maria Terése L
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bara bra, trevligt bemötande och god service

Per Viktor J
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Trevliga, prisvärda och kunniga. Kommer absolut lämna in bilen här igen.

Carl Henrik L
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bra service och bemötande. Proffsiga. Bra reparationer.

Nils Kennert V
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Mycket bra har varit kund där i många år bra bemötande och service

Sara Katarina B
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Allt fungerade perfekt! Det gick lätt och smidigt att lämna in bilen, få den fixad och hämta.

Leif Stefan J
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Som vanligt bra service. Som ägare av en gammal bil är detta uppskattat

Karin Gudrun Linnéa J
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bästa tänkbara bemötande, går gärna dit igen

Svar från Växjö Bil & AC AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Elin Emma Christina B
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bra service och trevligt bemötande av flexibel personal.

Nils Henrik F
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Trevligt bemötande och fin service!

Fredrik Ronny H
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Trevligt bemötande prisvärt inget lurendrejeri

Svar från Växjö Bil & AC AB

Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.

Annelie Susanne C
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bra, snabba och serviceinriktade.

Svar från Växjö Bil & AC AB

Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.

Per Henrik J
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bra kunniga tekniker som alltid löser problemen. Har lämnat bilar på service och reparation i flera år och har alltid varit nöjd med deras arbeten! Kan verkligen rekommendera Växjö Bil & AC.

Elias Sven Johan R
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Duktiga och pålitliga! Varit hos det i flera år och alltid lika nöjd!

Katarina Sofia L
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Snabba, hög kvalitet, effektiva, en bilverkstad att lita på.

Bengt Arvid Samuel A
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Gott mottagande och bra service .

Ebba Karin Elisabet E
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Eftersom jag lämnat bil här tidigare så är jag väl medveten om vad jag får för bemötande. Alltså väldigt positivt på alla sätt.

Anna K
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Svårt att ge betyg efter att ha lämnat min bil vid endast ett tillfälle. Men det kändes proffsigt och de gjorde vad de skulle och vad jag hade önskat.

Svar från Växjö Bil & AC AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Anne Marie J
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Växjös bästa, skitiga händer och inga konstigheter! Tack för denna gång, ses vid nästa service 👍🏻

Anders Karl L
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bra bemötande och fin och snabb hjälp!

Karin Helén B
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bra bemötande, får jobbet gjort snabbt och bra

Ingrid Eva Katarina B
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Pålitligt företag, där överenskommet utföres. Vid ev frågor ringer företaget upp och föreslår/rådgör om vad som skall göras.