Växjö Bil & AC AB

Växjö Bil & AC AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8

Välkommen till Växjö Bil & AC AB – din Autoexperten Bilverkstad i Växjö! Vi tar emot alla bilar oavsett märke och modell. Vi är specialister på AC men erbjuder även traditionell bilservice, felsökning, reparationer, bromsservice, däckservice inklusive däckbyte, hjulinställning, däckmontering och däckförsäkring. Vi utför även...

177 omdömen om Växjö Bil & AC AB

Mikael H
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Snabbt och enkelt! Rimligt slutpris som var lägre än offertens.

Dan Lennart Richard R
Skrev om Växjö Bil & AC AB

De va trevlig personal och de va mycket smidigt att lämna och hämta bilen

Simon Pontus P
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bra bemötande och bra service till välöverkomligt pris. + i kanten för digitala lösningar!

Tonie Stanley Curtis S
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Jag har lämnat mina bilar här flera år ochbhar alltid varit nöjd. Har aldrig haft något strul me dom och det har alltid varit suveränt service och bra arbete. Bra pris och väldigt trevlig personal och duktiga mekaniker! Har haft olika bilar där allt ifr0n en liten citroen C3 till chrysler 300c samt service och reparationer och installation utav ljus ramper med mera. Riktigt bra verkstad! Har bara gott att säga om dessa ochnfortsätt i det spår ni gör Christian och Tobias!

Lars Michael Jacob J
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Jag använder mig av Växjö Bil och AC till mina bilar. De är duktiga! Kul att stötta unga killar som har eget.

Jan Anders Sören R
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Blev väl bemött av personalen Dom var engagerade och hjälpte till med information om min bilservice. Jag köpte till en Bilbärgningsförskring! Kommer anlita dom mera. Mvh Jan Rålin 🚘

Pia Carina I
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bra service , ingen telefonkö. Snabb offert (muntlig) som stämde på öret . Fick även tid inom en vecka. Dessutom var de billigare än andra offerter.

Svar från Växjö Bil & AC AB

Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Henrik Bo Ingemar L
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bra utfört jobb, inga konstigheter. Rekomenderas.

Mats Anders Egon A
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Trevlig personal och snabba,bra jobbat och bra pris.Det ända att klaga på är att det ofta är lång väntetid. Men det kan inte dom hjälpa.

Svar från Växjö Bil & AC AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Riitta Onerva L
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Fick tid snabbt och var nöjd och också vad gäller bemötandet

Jacob Enar G
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Alltid bra och snabb service. Fint bemötande och rimliga priser.

Lars Ola H
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bra pris och bra utfört, inga konstigheter

Jenny Therese L
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Alltid välkomnande, enkelt och aldrig krångligt att anlita er

Julia Fee S
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Väl bemötande, snabb service och tydligt med vad som har gjorts.

Ulf Lennart V
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Mycket bra service och trevligt bemötande

Hans Roger I

Jättebra bemötande bra service

Claés Erik Magnus H
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Mycket bra utfört arbete. Rimliga priser och trevligt bemötande av personalen. Jag kan verkligen rekommendera Växjö Bil & AC AB

Ulrika Sig B
Skrev om Växjö Bil & AC AB

De ställde upp och klämde in mitt ärende med kort varsel fast de redan hade fullt upp. De utförde arbetet i tid och jag blev helnöjd.

Ulrika Charlotte L
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Anlitat dem i många år och det talar för sig :) Trevliga, hjälpsamma och uppmärksammar mig på om det är något extra/övrigt som borde göras med bilen

Svar från Växjö Bil & AC AB

Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Andreas Robert O
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Har lämnat min bil hos bil och AC i flera år då dom är väldigt kunniga, har alltid ett trevligt bemötande, håller vad dom lovar och levererar alltid ett bra resultat! 5/5 /Andreas

Nilla Margareta L
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Kunniga och proffsiga. Tillmötesgående vad gäller tider och att hjälpa till. Prisvärda.

Magnus Gusten G
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Trevligt bemötande och snabb service

Tord Ingvar Olof M
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Hjälpsamma och flexibla med lbra priser och personlig kundkontakt. Känns tryggt att lämna in bilen för service och reparation.

Stockholm Videostream A
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Kunniga, professionella bra bemötande man upplever och känner sig inte lurad

Erik Jesper A
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Som allting jättebra. Det som drar ner från en femma är priset.

Svar från Växjö Bil & AC AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Svea Liselott K
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Alltid trevligt bemötande och hjälpsamma.

Kent Joakim S K

Snabbt, korrekt serviceinriktat

Zoran K
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Har varit kund hos Växjö Bil och AC i 15 år, första klass på service och bemötande. Bra priser! Värn och Tobbe gör ett 👑 jobb.

Karl Gustav Bengt A
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Alltid bra och trevligt bemötande. De gör mycket bra jobb för en rimlig kostnad.

Göte Ingemar Valentin O
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Alltid trevliga och mycket skickliga yrkesmän!

Lena Anneli Susanne J
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bra bemötande och professionell service. Rekommenderas!

Svar från Växjö Bil & AC AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Camilla Maria L A
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bra service, trevlig personal!

Hans Gunnar O
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Lugna å fina Bra på det de gör

Svar från Växjö Bil & AC AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Minna Maria E
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Fantastiskt hjälpsamma med jättefint bemötande! Mycket tacksam. Trots väldigt ont om tid, så tog de sig tid att hjälpa mig vid en relativt akut situation. Kommer att återkomma vid problem i framtiden.

Elsa Maria N
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Missade ett däck med synlig väv som blev tvåa på besiktningen annars till belåtenhet.

Bo Göran G
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Alltid tjänstvilliga och löser problemen.

Tilda Carin Lovis S
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Snabbt och proffsigt. Det känns tryggt att lämna bilen hos er.

Lars-Erik A
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bra, prisvärd och smidig verkstad att lämna bilen till. Kompetent personal. Möjligtvis kan dom bli lite bättre på att lämna pris innan reparation/service. Annars nöjd.

Svar från Växjö Bil & AC AB

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver. Vi ska se över din åsikt och ta med den i vårt förbättringsarbete.

Annie Rita Carola J
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Alltid korrekt och kunnigt bemötande. Förklarar enkelt vad som är fel och det som ska göras. Jag vet sedan förut att de gör ett mycket bra arbete och det blev så även denna gång. Rekommenderar Växjö Bil & AC.

Per Jonny G
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Fantastisk service. Är alltid helt nöjd med service och reparationer👍

Klaus Hermann M
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Allt gick till min belåtenhet. Arbetet slutfördes i tid. Tack så mycket

Ulla Ing-Marg W
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Bra bemötande och bra utfört arbete

Jarl Erik Paul J
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Allt var OK. Inga klagomål. Jag rekommenderar verkstaden.

Göran Rune Gunnar G
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Snabba, trevliga och gör det som behövs o inte mer.

Martin Lars-Göran B
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Kunniga och trevliga män som man vet gör det bästa för Mej och min Bil stort förtroende👍

Bernt Nils Thomas L
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Full belåtenhet. Kan jag rekommendera.

Svar från Växjö Bil & AC AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Louise Anna Carina O
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Mycket bra. Han var mycket trevlig, bra förklaring på felet samt vilka olika åtgärder man kan tillgå.

Olof Patrick K
Skrev om Växjö Bil & AC AB

De som jobbar på Växjö bil och Ac Ab är mycket trevliga. Blev bemött bra och har fått otroligt mycket hjälp av dom. Min bil har krånglat i veckor/månader och Växjö Bil och Ac Ab hjälpte mig, turbon/wastegate behövdes byta. Mycket bra, trevliga och en fungerande bil.

Per-Olof Stefan L
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Man blir alltid toppen bra bemött och får alltid toppen service!!

Jenny Therese Å
Skrev om Växjö Bil & AC AB

Snabb och bra service, slutpris avvek inget från angiven prisuppgift vid inlämning. Rekommenderas!