Smidig felsökning följt av påföljande reparation av min ac. Christian löste ett problem som förföljt mig under flera år.
Växjö Bil & AC AB
Välkommen till Växjö Bil & AC AB – din Autoexperten Bilverkstad i Växjö! Vi tar emot alla bilar oavsett märke och modell. Vi är specialister på AC men erbjuder även traditionell bilservice, felsökning, reparationer, bromsservice, däckservice inklusive däckbyte, hjulinställning, däckmontering och däckförsäkring. Vi utför även...
315 omdömen om Växjö Bil & AC AB
Toppen service! Grymma killar som hjälpte till trots fullt schema för dom.
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Jag upplevde det Smidigt och enkelt
Riktigt bra service och väl utfört arbete
Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.
Snabb service och bra bemötande
Kanonbra service! Med kort varsel kunde de lta in och laga vår AC, räddade vår semester!
Snabba, trevliga och generellt toppen service! Rekommenderas varmt.
Det är jätte bra varkstad och duktig personal
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Gryma killar alltid hjälpsamma när man behöver de!! Mvh Admir
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Snabb enkelt att boka tid, trevligt bemötande när jag lämnade bilen, inte lång väntetid tills den blev klar, lämnades en bra beskrivning på framtida problem och på vad de hade utfört på servicen. En mycket nöjd kund
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Mycket snabb och tillmötesgående.
Trevöögt o proffsigt bemötande. Kan verkligen rekommendera dem
Otroligt kunniga och snabba, mycket prisvärt.
Bra bemötande och nöjd med resultatet
Mycket bra service och bemötande. Som alltid. Thomas S
Lätta att ha att göra med. Vettiga priser
Bra och snabb service. Rekommenderar.
Toppen bra killar, fick toppen bemötande och sms:en var smidigt!
Bra bemötande och serviceinriktade. Inlyssnande och bra priser!
Bästa servicen och kunskap och trevligt bemötande
Proffsigt bemötande, lätt att få kontakt och boka tid.
Byte styrleder och hjulinställning på äldre bil. Bra bemötande, trevlig, kunnig personal. Positiv upplevelse, fick bra information om tjänst och pris. Kommer definitivt att anlita dem igen!
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Jobbet utfört snabbt och utan problem, ligger även bra prismässigt.
Trevliga killar 👍 Bra service🌷
Förtroendeingivande och bra bemötande.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra bemötande, service och pris!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra och seriös verkstad. Rekommenderas starkt
Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.
Reparation av AC. Vänligt bemötande Snabbt åtgärdat. Sms när allt var klart.
Bra service och mycket kompetent personal.
Jag tyckte det var bra ställe och fick hjälp det jag behövde men lite dåligt när verkstaden inte ringde mig berätta hur det gick för bilen då jag fick ringa till verkstaden men annars var det väldigt bra jobbat så skulle tänka mig rekommendera detta varmt till någon
Vänligt bemötande och snabb service.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Jag känner mig jättenöjd och priset blev tom lägre än väntat.
Vänligt bemötande.Proffsigt och effektivt. Varit där i många år nu.😃
Bästa Tobbe som fixade bilen snabbt o perfekt
Stabilt intryck med en känsla av att lösa problemet var det viktigaste. Snabbt, tydligt och smidigt. Och rätt pris! Stark rekommendation.
Bra och enkel kundmottagning Bra service
Bra service och bemötande! Kan rekommenderas
Snabbt åtgärdat och trevlig o kunnig personal.
Bemött varit jätte dåligt aldrig mer
Vi ber om ursäkt för att ditt verkstadsbesök inte var som du hade förväntat dig. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda. Vi tar med oss din feedback. Ett bra bemötande är något vi alltid strävar efter och dina synpunkter hjälper oss att utvecklas.
Bra och snabb service till bilen
Bra bemötande, har inte varit under bilen, jag litar på att det jag har betalat för är åtgärdat på ett bra sätt.
Bra mottagande Kunniga Snabba
Det var första gången jag anlitade Bil& AC och det fungerade bra, blev tipsad av kompis och jag kan tänka mig att göra lika dant om någon behöver hjälp. Det var en besiktningsanmärkning som åtgärdades.
Trevlig personal. Bra upplevelse
Jag är väldigt nöjd med den hjälp jag har fått. Jag kommer absolut gå dit igen för service eller andra problem med min bil. Jag kan verkligen rekommendera dem.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Jobba perfekt och bra bemötande
Bästa bemötandet. Hade inga speciella förväntningar utöver bekantas goda rekommendationer. Allt var högt över mlna förväntningar. Arbetet gällde AC-reparation. Högsta betyg till ett seriöst företag. GG.
Trevligt bemötande. Informativt. Höll vad dom lovade. Höll tider. Levde upp till förväntningarna. Leverade snabbt. Kändes kunniiga och pålitliga. Fixade ACn.
Allt funkade fint och väldigt praktiskt att lämna bilen hemma hos Kristian så han körde in den till Växjö och fixade den under dagen
Trevlig och kunnig personal en fem stjärnig upplevelse som överträffade mina förväntningar. Jag köpte en bil service