Älvis Städ AB

Älvis Städ AB

• BadgeFiveYears
4.3

Älvis Städ är ett familjeföretag som utför städtjänster åt privatpersoner, företag och fastighetsägare. Älvis Städ utför tjänster i hela Västerbotten och har sedan 2014 vuxit till att bli ett populärt val för bl.a. bokning av professionell flyttstädning och hemstädning. Städbolaget erbjuder ett stort antal tjänster och har...

660 omdömen om Älvis Städ AB

Sedan starten hos Reco 2018

Ellinor Ä
Skrev om Älvis Städ AB

Proffsigt och trevliga. Utomordentligt arbete .

Lena L
Skrev om Älvis Städ AB

Alltid glada o trevliga. Det blir rent o fint städat varje gång. Rekommenderar Älvis Städ.

Åsa I
Skrev om Älvis Städ AB

Jag köpte flyttstäd med allt vad det innebar och det gjordes snabbt och utan anmärkning!

Johanna R
Skrev om Älvis Städ AB

God kommunikation och tydlighet, tycks ha utfört städ väl 👍

Anna J
Skrev om Älvis Städ AB

Tydliga instruktioner, god kontakt, godkänd städning direkt. Tack!

El A
Skrev om Älvis Städ AB

Arbetet utfördes med god kvalitet!

Jesper L
Skrev om Älvis Städ AB

Lätta att ha att göra med, gott resultat av städning. Plus för stor tydlighet kring vad som ingick och inte. Minus för betalning via Fortnox som skickar fakturapåminnelse innan originalfakturan.

Johanna E
Skrev om Älvis Städ AB

Tycker det är noggrant städat, punktliga, trevliga i kontakten och bra dialog med kundtjänst. Uppskattar att det enligt information är bra avtal för städarna. Lätt att lägga till extratjänster som ex fönsterputsning.

David R
Skrev om Älvis Städ AB

Trevliga. Bra kommunikation kring nyckel, tid och när flyttstädningen var färdig. Rätt bra städat. Inga klagomål eller tvivel om utfört arbete.

Jarina S
Skrev om Älvis Städ AB

Jag och min sambo var där efter städet och var mycket nöjda. Såg rent ut överallt. Tyvärr var inte vår hyresvärd nöjd och vi förstår inte alls. Men vi var nöjda med er insats. Tack!

Lisa B
Skrev om Älvis Städ AB

Har inte varit kund så länge men än så länge väldigt nöjd. Snabba på återkoppling och noggrann och trevlig person som är och städar hos oss!

Gunilla J
Skrev om Älvis Städ AB

Snabb återkoppling vid frågor och saker som ska åtgärdas. Rekommenderar Älvis Städ för flyttstäd.

Wilma A
Skrev om Älvis Städ AB

Rimligt pris, bra städning och kommunikationen funkade bra

Katarina G
Skrev om Älvis Städ AB

Bra utfört jobb, trevligt bemötande. Lätt att få kontakt med. Rekommenderas!

Inger H
Skrev om Älvis Städ AB

Snabb återkoppling och trevligt bemötande i samband med beställningen. Och därefter mycket fin flyttstädning av lägenhet, förråd och inglasad balkong.

Jonas F
Skrev om Älvis Städ AB

Köparen nöjd, inget krångel. Bra kontakt med Roger.

Agneta F
Skrev om Älvis Städ AB

Fin, duktig o behaglig kille.😃 får gärna hjälpa mig fler ggr.

Hans L
Skrev om Älvis Städ AB

Beställde fönsterputs. Blev bra bemött och putsningen väl utförd!

Oskar F
Skrev om Älvis Städ AB

Bokade flyttstäd. Relativt enkelt på hemsidan att fylla i formulär, blev kontaktat fort efteråt per telefon för att klargöra exakt vad som skulle göras. De kom bra i tid och var trevliga i bemötandet. Lämnade garanti på städet vilket kändes helt rätt. Blev precis det man kan förvänta sig från en städfirma.

Kornelia T
Skrev om Älvis Städ AB

Riktigt bra service och bra resultat.

Roland H
Skrev om Älvis Städ AB

Proffsigt utfört arbete. Noggranna och trevliga👍

Josefine W
Skrev om Älvis Städ AB

Proffsiga och duktiga städare som gjorde sitt bästa för att anpassa efter våra önskemål 🤗

Rikard V
Skrev om Älvis Städ AB

Jag blev nöjd och hyresvärden blev nöjd

Gustav Lennart Magnus J

Superbra service och jättebra resultat. Från Roger som kundansvarig till Fadi som gjorde våra fönster som nya. Rekommenderar starkt!

Synnöve E
Skrev om Älvis Städ AB

Enkelt att boka, alla var trevliga och väldigt bra städat. Rekommenderas!

Emma N
Skrev om Älvis Städ AB

Jag tycker kommunikationen mot mig som beställare var bristfällig. Jag fick ingen info eller återkoppling mer än vid bokning. Städet diskuterade bland annat vissa punkter i flyttstädet med köparen utan att informera mig också. Själva städningen (flyttstäd) var ok utförd enligt köparen.

Curt W
Skrev om Älvis Städ AB

Snabb leverans och väl utfört arbete. Helhetsintrycket dras ner p.g.a. otydlighet i offerten. Först efter påtryckningar fick jag veta att Ni tagit med ett fönster som inte skulle ingå. Begärd specifiering av antalet fönster och fönstertyp fick jag aldrig

Ove B
Skrev om Älvis Städ AB

Ett väldigt bra bemötande och väldigt duktiga och trevliga städare.

Annika Sofia H
Skrev om Älvis Städ AB

Allt från beställning till att flyttstädningen var klar flöt på bra jag är väldigt nöjd!!

Mona J
Skrev om Älvis Städ AB

Snyggt och bra städat utan anmärkningar 👍👍

Marcus E
Skrev om Älvis Städ AB

Rekommenderas! Noggranna och pålitliga!

Juanita O
Skrev om Älvis Städ AB

Very nice service! The cleaning is thorough and timely!

Jenny M
Skrev om Älvis Städ AB

Hade storstäd och är nöjd. Det var mycket bra och noggrant utfört.

Lena J
Skrev om Älvis Städ AB

Trevligt och sakligt bemötande, fint genomfört jobb , jag är jättenöjd. Mvh/Lena

Anton H
Skrev om Älvis Städ AB

Bra städat och bra service!!!!

Knut H
Skrev om Älvis Städ AB

Våran upplevelse av Älvis Städ är med beröm godkänt. Ett trevligt och proffsigt bemötande av Roger H. Inga-Maj&Knut

Marlene L
Skrev om Älvis Städ AB

Lätta att kontakta, snabba svar, generellt god kommunikation. Resultatet på städningen var helt ok, renare än innan, men vissa delar kunde ägnats mer tid åt.

Nina F
Skrev om Älvis Städ AB

Rent och fint! Roligt att komma hem till ett välstädat hus.

Thomas G
Skrev om Älvis Städ AB

Bra företag. Trevlig personal i telefonen. De skötte kontakten med köparna för städkontrollen. Såg dock att de hade glömt ett rum i matkällare

Lenitha H
Skrev om Älvis Städ AB

Kommer på bokad dag, hade dock varit bra om man visste ungefär vilken tid. Städning har i stort varit efter förväntan. Trevlig personal de gånger man träffar är dom.

Svar från Älvis Städ AB

Hej Lenitha, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tack för att vi får förtroendet att löpande städa ert hus. Då det gäller tiden så ska jag kolla upp det och maila dig angående detta. Hälsningar / Roger Kundansvarig

Robert L
Skrev om Älvis Städ AB

Jo, det var ett bra jobb ni gjorde i min lägenhet.

Svar från Älvis Städ AB

Hej Robert, Tack för ditt omdöme och kul att se att du är nöjd med vår utförda flyttstädning, men vad kan vi förbättra för att förtjäna full pott? Hälsningar / Roger och teamet på Älvis städ

Caroline Z
Skrev om Älvis Städ AB

Trevligt bemötande och noggrann städning

Svar från Älvis Städ AB

Hej Caroline, Tack för att vi fick göra din flyttstädning och tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad hade vi kunnat göra bättre för att få 5 Reco "bollar"? Hälsningar Vi på Älvis Städ

Tomas M
Skrev om Älvis Städ AB

Mycket bra, inget att klaga på! ⭐️ Enda jag tänkte på är att tidigare fönsterputsare brukat även torka av fönsterbänkarna, vilket inte gjordes här

Svar från Älvis Städ AB

Hej Tomas, Tack för ditt omdöme, fönsterbänkarna ska torkas av och jag har ingen förklaring till varför det inte blev gjort ber om ursäkt för det. Jag ska med personalen som var hos er. Men bra att själva fönsterputsningen var bra. Allt gott! Hälsningar Vi på Älvis Städ.

Linda E
Skrev om Älvis Städ AB

Snabb, bra service och vettiga priser. Däremot tyckte jag själva städningen var lite undermålig. Fick själv torka av en hel del ytor som var smutsiga, det var inte städat alls under tex kylen och mellan glasen i ugnsluckan var det inte heller rengjort. Sedan var skåp, inne i ugnen, inne i kyl och frys samt fönster jättefint städade. Eftersom det inte blev att göra om efter besiktningen så har jag dock inte påtalat vad jag anser vara brister enligt ovan till företaget. Hursomhelst var det enkelt att boka och lätt att få tag i kundservice.

Svar från Älvis Städ AB

Hej Linda, Tack för att du skriver "Snabb, bra service och vettiga priser" det tar vi till oss, däremot är det synd att du inte var helt nöjd med städningen men det är därför vi lämnar städgaranti så vi kan komma tillbaka och åtgärda om det är missat något så det var synd att du inte hörde av dig. Men då det gäller städning under och bakom vitvaror och mellan glasen i ugnsluckan så städar vi inte där om inte kunden dragit fram vitvarorna och delat på glasen i ugnsluckan, det står i bekräftelsemailet man får efter bokning...

Johan H
Skrev om Älvis Städ AB

Anlitades för flyttstädning, fick 3 små anmärkningar som dom kom och fixade inom 1 timme efter besiktning, blev även uppringd från kontoret efteråt som frågade att allt var ok. Mycket trevligt bemötande!

Svar från Älvis Städ AB

Hej Johan, Tråkigt att inte städningen blev helt 100 utan att det blev några små anmärkningar, men roligt att du uppskattade att vi snabbt åtgärdade punkterna. Tack för dit fina omdöme och för att du tog dig tid att lämna det. Hälsningar Vi på Älvis Städ

Sofia H
Skrev om Älvis Städ AB

Bra kommunikation, godkänd städning direkt, prisvärt!

Svar från Älvis Städ AB

Hej Sofia, Tack för omdömet det värmer oss alla och tack för att du tog dig tid att lämna det. Hälsningar Teamet på Älvis Städ

Hanna N
Skrev om Älvis Städ AB

Onödigt slarv som skapade merjobb för mig som kund, åtgärdades dock snabbt.

Svar från Älvis Städ AB

Hej Hanna, Jag håller med dig om att det var slarv att glömma diska micro locket ordentligt och att inte ta bort allt ugnsrengörings medel från ugnen, men i övrigt så var det inga anmärkningar från den som besiktade städningen. Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet. Hälsningar / Roger Kundansvarig på Älvis Städ

Pia L
Skrev om Älvis Städ AB

Kompetenta städare samt att bolaget anpassar sig efter kundens önskemål.

Svar från Älvis Städ AB

Hej Pia, Tack för att du tog dig tid att lämna ett fint omdöme. Vi försöker vara så flexibla det bara går för att möta kundens önskemål, det är väl inte alltid det går men vi gör alltid vårt bästa för att lösa det. Hälsningar / Roger och teamet i Skellefteå.

Majvor D
Skrev om Älvis Städ AB

Mycket rent och bra service. Tack för bra kommunikation under tiden från beställning till besiktning

Svar från Älvis Städ AB

Hej Majvor, Tack för mycket fint omdöme och för att du vill ta dig tid att lämna omdömet det gläder oss. Hälsningar / Roger Kundansvarig

Linda W
Skrev om Älvis Städ AB

Städningen tyckte vi va bra. Men flera fönster va öppna. En fjäder som öppnar luftspjäll ovanför fönstret hade fastnat o de tittar man inte efter utan låter bara alla fönsterhandtag vara öppna.

Svar från Älvis Städ AB

Hej Linda, Roligt att se att ni var nöjda med städningen men mindre roligt att läsa om fönsterna. Jag kan inte hitta något mail om detta och jag har heller inte hört något om det. Det är alltid bra om vi får till oss om det händer sådant här så vi kan ta det med personalen så vi lär oss av misstag och så det inte upprepas. Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet. Hälsningar / Roger Kundansvarig