Bra städkvalitet, men det som drar ner betyget är att ingen av de tre som kom o städade pratade svenska. Sen var lukten vidrig när vi kom tillbaka in i huset. Avloppen var tom gissar vi. Bra om man fyller vattenlås efter städ. Kanske luktar också rengöringsmedlen dåligt? Att inte ha införskaffat rätt medel till trägolv är också oproffsigt. Tur att jag hade kvar.
Älvis Städ AB
Älvis Städ är ett familjeföretag som utför städtjänster åt privatpersoner, företag och fastighetsägare. Älvis Städ utför tjänster i hela Västerbotten och har sedan 2014 vuxit till att bli ett populärt val för bl.a. bokning av professionell flyttstädning och hemstädning. Städbolaget erbjuder ett stort antal tjänster och har...
796 omdömen om Älvis Städ AB
Sedan starten hos Reco 2018
snabbt och mycket välstädat köparen mycket nöjd
Helt okej städat, missat på en del ställen. Första gången hörde dem av sig innan, andra gången stog dem på bron och hade ej hört av sig innan besöket. Trevliga städare
Städningen ser bra utan att hyresvärden har besiktigat. Nästa punkt när jag lämnade nyckeln på kontoret måste förbättras radikalt. Rutiner måste ses över vem gör vad. Dom jag träffade först viste ingen ting, hänvisade mig på vindan och där fanns ingen personal. Till slut kom en som jag kunde lämna nyckeln till. Känns inte professionellt för ett sådant företag.
Flyttstäd villa 96kvm. Trevlig personal bra kommunikation. Några små skador i bänkskivan i trä som inte fanns innan samt en ring till en lampspot i badrummet försvann men klanderfri städning. Rek absolut.
Jag blev väldigt bra bemött och var väldigt nöjd med städningen. Tycker dock att det blir i dyraste laget för att jag ska använda mig av tjänsten permanent.
Jag är jättenöjd med resultatet. Tack
Väldigt bemötande och hjälpsam då jag hade kort framförhållning med fönstertvätt innan överlämning av fastighet.
Jag har själv inte sett städningen då jag inte bor i Skellefteå men om hyresvärden inte har återkopplat så ser jag det som ett gott bevis på att ni gjort ett bra jobb. Med vänlig hälsning, Hans-Erik
Nöjd med flyttstädet, ingen anmärkning på slutbesiktningen.
Hej Linn, Stort tack för att du valde oss och tog dig tid att skriva ett omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med flyttstädningen och att allt gick igenom utan anmärkning vid slutbesiktningen. Med vänliga hälsningar, Teamet på Älvis Städ
Bra städat, billigt och snabbt.
Hej Joel, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med städningen. Vi uppskattar din feedback och tackar för att du har valt oss! Med vänliga hälsningar, Teamet på Älvis Städ
Utförde ett bra jobb med fönsterputsen. Saknade dock kommunikation då de var 45 minuter sena. Ett telefonsamtal hade varit bra.
Treviliga & glada städare . 2 saker missades men de fixade de 4 dagar senare ! Då ringde han så jag kunde kolla ! Allt var skinnande rent !
Flyttstädning. Trevligt bemötande. Bra att nya ägarna kunde komma och inspektera.
Inget strul, trevlig chef. Nöjd kund!
Snabbt och smidigt.
Lätta att ha att göra med och gör även ett bra jobb
De hade glömt min bokning så blev stressigt men de löste städ dock glömdes balkongen att städas. Annars jätte bra flyttstädat i lägenheten
Var inte städat ordentligt. Golvet var smutsigt och toaletten var inte rengjord överhuvudtaget. Hörde av mig och de skulle komma tillbaka och städa om som kompensation. Då var det tandkrämsfläckar kvar på badrumsgolvet och smutsigt i köket. Riktigt oproffsigt. Hörde av mig igen och krävde kompensation men fick betala räkningen ändå med endast 20% rabatt vilket jag tycker var dåligt. Rekommenderar inte 👎
Snabbt enkelt och mycket bra utfört.
Proffs på att städa, helt nöjd med uppdraget
Flyttstädet gick igenom utan anmärkning.
Otroligt fint . Enkla o få kontakt med. Mkt seriös firma ! Känns professionellt rakt igenom. Bokade via Mali som var mkt serviceinriktad! Rekommenderas!
Trevliga och noggranna, mycket nöjd!
Bra bemötande men städet blev inte helt bra från början. Älvis såg till att vår köpare blev nöjd till slut.
Snabbt, effektivt och rent! Bra jobbat!
Var nöjd med både kontakten innan städningen samt själva städningen
Personalen visste inte vilken tid de skulle komma och städa, trots att tid och datum redan var bestämda i vår mejlkonversation. Min fru var tvungen att ringa upp företaget och förklara att de var sena. De svarade då att det vanligtvis inte finns någon angiven tid för städningen – något som aldrig framkom i mejlkonversationen, där tiden 07:30 var bekräftad. Mitt under städningen ringde en av personalen upp och sa att lägenheten var extra smutsig och att de därför var tvungna att lägga till extra avgifter. På er hemsida står...
Hej, Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevde situationen på detta sätt, även om vi naturligtvis är glada att själva städresultatet blev godkänt. Jag vill gärna bemöta några av de punkter du tar upp. Angående starttiden blev jag personligen kontaktad av din fru på morgonen för uppdraget. Jag informerade då om att den planerade starttiden var kl. 08.00, vilket också var den tid vår personal hade fått. Personalen anlände enligt plan och var på plats kl. 08.00. Under samtalet nämndes att en starttid på kl. 07.30...
Alltid bra bemötande och ett väldigt bra samarbete. Älvis Städ - Städar, tvättar och sköter våra bilar med stor omsorg! Anders Schelin Driftansvarig Bilpoolen.nu
Smidigt, bra service, bra utfört arbete - toppen helt enkelt!
Trevliga och tillmötesgående kring önskemål etc. Gör ett noggrant arbete.
Reliable.
Riktigt duktiga, rekommenderar starkt
Jag är nöjd den här gången hon är bra städat bra..
Älvis gör alltid ett bra jobb och ger ett mycket trevligt bemötande.
Professionell, prisvärd och punktlig
Mycket nöjd, enkel att ha kontakt med.
Allt var toppen! De var lätta att ha att göra med och inga dolda avgifter.
Städaren gjorde ett bra jobb och var snabb
Väldigt nöjd med resultatet av fönsterputs. Tog fast pris beräknat på antal fönster, blev 2200kr efter rutavdrag för 3 timmars arbete., så aningens dyrt bara, men som sagt bra resultat.
Det var väldigt fint städat o noggrant gjort!
I det stora hela var det mesta bra. På några fönster var det missat att torka träet mellan fönsterna. Men allt glas var välgjort och det är ju det viktigaste.
Fönsterputsning var över förväntan och kan varmt rekommendera detta! Städningen var helt okej, vissa ytor missades men fick kompensation för det.
Nöjda med kontakt och arbete. Inget att anmärka på.
Jättebra arbete utfört med fönsterputsningen men lite väl dyrt
Fick snabbt hjälp med fönsterputs trots wjag var sent ute och ville få det gjort innan studenten. Bra utfört arbete, kom hem till skinande fönster
Mycket nöjd med Er fönsterputs!! Marie
Vi använder Älvis städ för städning av vårt kontor. Väldigt noggranna, alltid trevliga och gör ett allmänt bra jobb. Vi har provat fler andra städfirmor i Umeå och ingen kan mäta sig med Älvis städ.
Vi köpte flyttstäd och Älvis Städ presenterade ett bra förslag, vi fick väldigt bra information både muntligt och skriftligt. Trevligt bemötande, snabb återkoppling på frågor. Resultatet blev perfekt. Rekommenderar Älvis Städ
Trevliga och gjorde ett bra jobb!