Älvis Städ AB
Älvis Städ är ett familjeföretag som utför städtjänster åt privatpersoner, företag och fastighetsägare. Älvis Städ utför tjänster i hela Västerbotten och har sedan 2016 vuxit till att bli ett populärt val för bl.a. bokning av professionell flyttstädning och hemstädning.
Städbolaget erbjuder ett stort antal tjänster och har haft ett flertal samarbeten med kända företag så som Toyota, O´learys, Rikshem, Cinco, Harrys och Max.
Med bred kunskap, flexibla tjänster och en oslagbar garanti är vi stolta över vår slogan 'Rent, oavsett vad.'
Utmärkelser
269 omdömen om Älvis Städ AB
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Älvis Städ AB
Bra kommunikation, bra städning.
skrev om Älvis Städ AB
mycket bra och duktiga! Bra pris och hög kvalite!
Jätte bra!
Kan inte klaga en bit.
Ska försätta -
Håller vad dom lovar
Alltid i tid
städar jättebra
Glada och trevliga -
skrev om Älvis Städ AB
Funkade väldigt smidigt alltihop!
skrev om Älvis Städ AB
Bokade Älvis städ för att städa ut en lägenhet. De var trevliga, bra på att hålla kontakt, och gjorde ett väl utfört arbete. Är mycket nöjd!
Flyttstädning
Bra bemötande vid kontakt
Tydlig information
Bra städning
Dock lämnades huset olåst, altan olåst, balkong öppen
Inte självklart med kompensation för detta -
skrev om Älvis Städ AB
Väldigt bra service och väl utförd flyttstädning. Uppskattar också att Älvis kontaktade köpare för godkännande av städning. Rekommenderas varmt!
skrev om Älvis Städ AB
Snabbt och effektivt. Lite otydlig feed-back efter bokning - när jag bokar, eller önskar, en tid för städning vill jag gärna ha bekräftelse inom ett dygn eller två om det går bra.
skrev om Älvis Städ AB
Utmärkt städning. Har inget att anmärka på
skrev om Älvis Städ AB
Jag svarar då jag var den som beställde och betalade. Min dotter och hennes sambo är väldigt nöjda med ert arbete. Tack!
skrev om Älvis Städ AB
Flyttstäd som blev godkänt av hyresvärd utan minsta lilla problem.
skrev om Älvis Städ AB
Utstädning av lägenhet, det fanns några fläckar på golvet men på det stora hela var hyresvärden nöjd och då är jag nöjd.
skrev om Älvis Städ AB
Köpte flyttstädning. Enkelt att boka, bra bemötande vid kontakt med bokningen.
Bra information om hur det går till. Snabb återkoppling på offert. Städning bra utfört.
Nöjd med allt. -
skrev om Älvis Städ AB
Köpte fönsterputsning och blev nöjd med den!
Godtjänst städning. Rent och fint snyggt. Godkänt
skrev om Älvis Städ AB
Vi köpte flyttstäd av Älvisstäd. De har god service och utförde ett toppenjobb!
skrev om Älvis Städ AB
Bemötande var fantastiskt! Trevligt, snabbt och informativt. Mina förväntningar var förstås rena fönster, men det blev bättre än förväntat. Mannen som var till oss var magiskt duktig och väldigt noggrann!
Jag kommer att tipsa ALLA jag känner om att anlita Älvis Städ AB för att göra fönsterputsning! Tack! -
skrev om Älvis Städ AB
Det var jättebra städat . Så fint. Tack så mycket.
skrev om Älvis Städ AB
Allt var helt ok. Nöjd med resultatet.
skrev om Älvis Städ AB
Snabb och trevlig kommunikation. Utmärkt resultat av den flyttstäd jag köpt.
skrev om Älvis Städ AB
Bra bemötande. Dock hade städarna blött ned badrumsskåpet där elen satt och då slog jordfelsbrytaren till. Tog ett tag innan vi hittade felet men företaget stod för kostnaden och anlitade en elektriker för att åtgärda felet. Dock inte kul när man har fullt upp med annat än att leta elfel.
Hej Cathrine,
Tack för ditt omdöme!
Det var självklart inte bra att städaren råkade blöta ner elen badrumsskåpet så det blev kortslutning, vi ber återigen om ursäkt för det. Vi kunde i alla fall lösa problemet snabbt med en elektriker så det var klart innan nya ägarna skulle flytta in i huset. Lite tråkigt att vi bara fick 3 Reco symboler av dig då städningen blev bra och godkänd av nya ägarna till huset, men vi förstår också att det blev lite stress för er då det hände med elen. Avslutningsvis, vilken tur att mysteriet med nyckeln löste sig ;-)
Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet.
Hälsningar;
skrev om Älvis Städ AB
Mycket bra bemötande och service inriktade. Blev lite dyrare än vad vi tänkt/hoppats
Hej,
Älvis Städ AB
Tack för ditt omdöme och för att vi fick förtroendet att tömma och städa lägenheten.
Vi hade lämnat fast pris på allt förutom kostnaden för återvinningen av det som kördes bort då det vägs när det kommer till återvinningen och det blev mer vikt än vad både ni och vi trodde i förväg. Att det blev högre kostnad än vad ni trodde är så klart tråkigt men det är alltid svårt att beräkna i förväg hur mycket vikt det blir.
skrev om Älvis Städ AB
Trevligt bemötande tillmötesgående professionella duktiga medarbetare mycket nöjd
skrev om Älvis Städ AB
Jättebra bemötande från kundtjänst (Roger) och inget att klaga på vad gäller flyttstädningen som jag beställt
skrev om Älvis Städ AB
Bra och lätt att kommunicera med, snabba svar på frågor.
skrev om Älvis Städ AB
Bra städat och pris som utlovat
skrev om Älvis Städ AB
Köpte en flyttstädning och tyckte att de va alldeles för dyrt då vi hade grovstädat huset redan.
Hej Mikael,
Älvis Städ AB
Jag måste säga att jag har otroligt svårt att förstå ditt omdöme och din kommentar.
Att ge oss 1 Reco symbol för att du tycker att vårt pris var alldeles för hög har jag ingen förståelse för.
Trots allt så har du själv tagit beslutet att boka oss utifrån en offert som vi skickat, så varför bokade
du oss om du inte tyckte priset var attraktivt och ”alldeles för högt” som du skriver?
/ Roger -
skrev om Älvis Städ AB
Bra bemötande och nya ägaren till lägenheten var nöjd.
Flyttstädning väldigt snabbt och bra👍 -
skrev om Älvis Städ AB
Flyttstäd! Smidig bokning, fast pris och lägenheten fick godkänt på besiktningen direkt! Supernöjd
skrev om Älvis Städ AB
Det var enbart de som flyttar in i vårt gamla hus som kollade flyttstädningen, inte vi själva.
De hade några anmärkningar på saker som nu är åtgärdade.
Bemötandet har varit bra. -
skrev om Älvis Städ AB
Städningen blev inte godkänd av de nya bostadsrättsägarna. Men de fixade kompletterande städning redan samma dag. Rekommenderar
Hej Johan,
Älvis Städ AB
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Jag glömde nog att återkoppla till dig efter vi var och skulle åtgärda anmärkningarna, två av anmärkningarna gick inte att göra något åt då fläcken på kylskåpsglaset var i själva glaset och smutsen under locket i golvbrunnen i duschen hade "bränt" in i plasten så det inte gick bort. Däremot så åtgärdade vi själva golvbrunnen som inte var 100 % ren.
/ Roger -
skrev om Älvis Städ AB
Otroligt bra tydlig och enkel kommunikation i bokningen. Allt fungerade oerhört smidigt. Det blev väldigt rent och fint helt enligt utsatt planering. Väl värt och jag kommer anlita dem även för nästa flyttstäd!
skrev om Älvis Städ AB
Vi har anlitat Älvis städ vid två tillfällen senaste åren, och är riktigt nöjda med bemötandet och utförandet av städningen vid båda tillfällena.
Kan varmt rekommendera Älvis städ! -
skrev om Älvis Städ AB
Köket och badrummet blev skinande rent, noggrann flyttstädning.
skrev om Älvis Städ AB
Bra service, snabb återkoppling , bra utfört jobb, nöjd kund.
skrev om Älvis Städ AB
Grymt bra resultat, trevlig personal och ett enkelt bokningsförfarande. Fem plus och rekommenderas varmt!
skrev om Älvis Städ AB
Vänlig service och effektiv städning utan anmärkning.
skrev om Älvis Städ AB
Bra service, snabb återkoppling , bra utfört jobb, nöjd kund.
skrev om Älvis Städ AB
Bokade flyttstäd och de städade inte alls ordentligt. Glömde att rengöra hela fönster, lämnade fläckar efter sig och struntade i att städa ugn och dusch. De fick komma tillbaka två gånger och vid det laget var det tillräckligt ok städat för att jag skulle få lämna över lägenheten, men det var fortfarande inte helt rent. Hade verkligen förväntat mig bättre. Hade jag vetat hur mycket strul det skulle bli med att gång på gång ta kontakt och be dem städa igen hade jag aldrig bokat dem.
Hej Esther,
Älvis Städ AB
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Jag har gått igenom mailkonversationen som vi hade med dig efter städningen och kan inte hitta någonstans att vi fick anmärkning på duschen, då det gäller ugnen så tyckte den inflyttande hyresgästen att den inte var tillräckligt ren men varken du eller kvartersvärden hade anmärkt på den när ni kontrollerade städningen. Fönstret du skriver om glömdes inte bort utan det var mitten fönstret i vardagsrummet som inte gick att dela på (vilket du själv skrev i bokningen) så därav kunde städarna inte putsa det.
Med det sagt så var det absolut så att det fanns några punkter som inte var helt bra och som vi skulle gjort bättre. Att det ibland inte blir sådant som inte blir helt bra eller till och med glöms bort är ofrånkomligt men det är därför vi lämnar 14 dagars städgaranti.
Roger och gänget på -
skrev om Älvis Städ AB
Tydlig info om vad som ingick i tjänsten, städningen var väl genomförd och allt fungerade smidigt
skrev om Älvis Städ AB
Slarvig städning som fick bakläxa vid besiktningen. Tur att de hann åtgärda det sen. Tänk på att flytta fram badkaret om du vill få städat bakom det!
Hej Rebecca,
Älvis Städ AB
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Vad jag minns så var det i toaletten som det var några punkter som städarna hade missat, sedan var det inte tagit bakom badkaret men det kan vi inte göra om det inte är framdragit av kund. Jag tycker vi är tydliga i kommunikationen om vad som kunden ska göra inför städningen men vi får titta över det om vi måste bli ändå tydligare.
skrev om Älvis Städ AB
Väldigt bra bemötande och lätt att komma i kontakt med. Bokade flyttstädning som vi är nöjda med till ett bra pris dessutom.
skrev om Älvis Städ AB
Jag varnar alla för att anlita detta företag!
Vi anlitade dom för flyttstäd och nästan INGENTING var bra gjort.
Speglar och fönster var flammig, Skåp och lådor var tveksamt uttorkade, avlopp, golvbrunnar och handfat var helt ostädat. Flera platser i flera rum såg helt ostädad ut.
Efter deras andra besök hos oss för att åtgärda punkter vi var missnöjda över såg ingenting bättre ut.
Golven såg inte ut att vara avtorkade. Vi kunde ta ett finger och gnugga bort fläckar. Elementen var fortfarande smutsiga. På fönsterbrädan i ett rum fanns oboyfläckar fortfarande kvar. En krok hade dom haft sönder och ett hyllplan på dörren i kylskåpet. INGEN hörde av sig om detta.
OPROFFSIGARE företag har jag aldrig stött på! Och deras bemötande är under all kritik.
Först erbjöd de en gratis biltvätt som kompensation. Sen sa de att de kunde gå ner 500 kr på fakturan om vi LOVADE att inte ge negativa recensioner!!
Vi förväntade oss något helt annat än det vi fick. Efter 2 besök av Älvis städ,städade vi huset själva!
Vill man ha ett städat hus så anlita ett annat företag!Hej Johanna,
Älvis Städ AB
Oj det var starka ord, man blir alltid ledsen att ha kunder som inte är nöjda och ändå mer ledsen att se hur otroligt missnöjd du är.
Det här är vår version av hur det var; I det första mailet vi fick efter flyttstädningen så skrev du;
” Vi har varit till huset nu och städningen är inte helt hundra. Det ligger dammtussar kvar och vissa av köksskåpen är fortfarande smutsiga. Hur löser vi detta?”
Jag bad dig då maila vår reklamationsansvariga och när hon fick mailet som kom från din man så hade ni lagt till några ytterligare punkter som ni var missnöjda med, då åkte vi till ert hus för att åtgärda dom punkterna ni skrivit anmärkning på. När städarna var klara så tittade din man som var på plats vid huset på det ni anmärkt på och som åtgärdats av oss och han godkände då städningen.
Dagen efter vi varit där så fick vi ytterligare ett mail med ett antal nya punkter som ni var missnöjda med men som inte fanns med i dom första mailen. Självklart erbjöd vi oss att åka till er igen för att åtgärda detta men tyvärr så ville ni inte ge oss tillträde till huset för att åtgärda dom nya punkterna. I vårt kundavtal som man godkänner vid bokning står; ”Vår städgaranti innebär att ni inom 14 dagar efter utförd tjänst ska kontakta oss, så återkommer vi snarast möjligt för åtgärd. Observera att vi måste få tillgång till bostaden för möjlighet till åtgärd. Vi betalar inte ut någon ersättning eller kompensation om ni på eget bevåg åtgärdar dessa brister”
Då vi inte fick tillträde till bostaden kan vi inte uppfylla vår städgaranti.
Vi håller med om att det var några saker som inte blev bra vid den första städningen men det var inga stora saker och vi kunde absolut åtgärda dom enligt vår städgaranti.
Avslutningsvis så vill jag tacka dig för att du skrev omdömet, vi vill att våra kunder skriver omdömen / recensioner oavsett positiva eller negativa det är därför vi samarbetar med Reco. Negativa omdömen får man ta till sig och lära sig något av och dom positiva omdömena får oss att växa och fortsätta sträva efter att ha enbart nöjda kunder.
Allt Gott!
skrev om Älvis Städ AB
Snabb och okomplicerad kontakt.
Perfekt utfört arbete. -
skrev om Älvis Städ AB
Absolut nöjd på alla plan. Bokningen och bemötande toppen. Städning utfördes över förväntan. Trevligt bemötande av de som utförde jobbet. Rekommenderas!
skrev om Älvis Städ AB
Allt har fungerat tilll det bästa. Rekommenderas
skrev om Älvis Städ AB
Lätta att ha att göra, gör vad de lovat. Utmärkt jobb.
skrev om Älvis Städ AB
Tömning och städning av lägenhet snabbt och effektivt utfört!
skrev om Älvis Städ AB
Flyttstädet blev klart i tid och godkänt vid besiktning.