Personalen på gruppboendet var så nöjda!!
AM Berglund AB
Sedan starten 2012 har AM Berglund AB legat i framkant vad gäller professionell städning och fönsterputs. År 2017 tog vi nästa kliv framåt och nu erbjuder vi även flyttservice. Inget jobb är för litet eller för stort och vi strävar efter att hålla absolut högsta kvalitet på de arbeten vi utför. Vi har många nöjda kunder, både...
1273 omdömen om AM Berglund AB
Sedan starten hos Reco 2019
Ett jättebra företag inget att klaga på
Jag kan varmt rekommendera detta företag. Hjälpsamma, duktiga flyttkarlar till ett bra pris!
Lätt att kommunicera med och det blir väldigt fint och rent. Kan varmt rekommendera företaget.
Funkar jättebra trots att vi befinner oss utomlands. Lätt att kontakta via mail och boka tid. Svara på mail skyndsamt och tillmötesgående. Vi är också mycket nöjda med städningen. Vi kommer att anlita igen.
Tacksam för bra genomfört uppdrag på utsatt tid & kostnad.
Hej Lars, 😊 Tusen tack för erat omdöme om oss. //AM Berglund
Har bara positiva upplevelser av AM Berglund. Fick snabbt svar på mail, kundbesök dagen efter, offert samma dag. Några dagar senare var min lägenhet städad besiktad och redo för nästa hyresgäst. Väldigt snabbt, tryggt och smidigt!
Hej Linda, 😊 tusen tack för ett fint omdöme. Vad härligt att höra att du är nöjd med våra tjänster. 😊 //AM Berglund
Det funkade bra. Var lite rörigt fast jag skrev på kartongerna vart dom skulle i nya lägenheten, vissa saker hamnade nere i mitt förråd. Det enda som inte fungerade alls var när dom hade städat att lämna nyckeln i postlådan efteråt, så jag for till mora extra för att hämta den. Men den var inte där, så jag fick ringa idag och åka ännu en gång till mora för att hämta upp den och lämna den till Mora strand när dom gjorde städ besiktning
Hej Eva, 😊 Tack för du tog dig tiden att lämna ett omdöme om oss. Vi tar till oss av kritiken och ber om ursäkt för missförståndet. Vi önskar er en fin vår ☀️ //AM Berglund
Noggrannt och trevligt bemötande
Hej Linda, 😊 Tusen tack för fina ord. Vi på AM Berglund är glada att ha dig som kund. ☀️
Rekommenderas varmt! Supertrevliga och de tillgodoser alla önskemål. Ett fantastiskt team som gör ett utmärkt jobb.
Hej Jacquline, 😊 Wow, vilka fina ord! Tusen tack för det. //AM Berglund
Snabba, effektiva och trevliga att ha att göra med!
Hej Caroline, 😊 Tack för ditt fina omdöme, vi är glada att vi fick hjälpa er! //AM Berglund
Bra bemötande när det blev panik med att få städat. Kunde komma inom två dagar. Kom tillbaka och gjorde om det jag inte var nöjd med.
Hej Håkan, 😊 Tack för din recension. //AM Berglund
AM Berglund hjälpte oss med flytten. Trevlig personal, dom jobbade snabbt och var rädd om våra saker inga skador.
Hej Bo, 😊 Vi är glada att vi fick hjälpa er med flytten. Tack för ett fint omdöme. // AM Berglund
Har inte varit i huset efter städningen men har inte hört av de nya ägarna så jag utgår från att det är bra
Hej Dick, 😊 Tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme. //AM Berglund
Jättebra städning. Killen som kom putsade våra fönster i somras. Vi var lika nöjda då./Lena Thomsgård
Hej Lena, 😊 Vad fint att höra att ni är nöjda med er fönsterputsning. Vi på AM Berglund önskar er en fin vår ☀️
Vi är nöjda och samarbetet fungerar bra.
Hej Isabella, 😊 Tusen tack för ni tog er tiden att lämna en recension. Vi på AM Berglund önskar er en fin dag! ☀️
Väldigt trevliga och hjälpsamma killar, inga problem med någonting, sen ändring per telefon var inga problem heller. Bra och pålitlig firma
Hej Nils, 😊 Tusen tack för fina ord. Vi på AM Berglund är glada att vi fick hjälpa er!
Fantastiskt bra städfirma! De är supernoggranna, pålitliga och gör alltid det lilla extra. De märks att de har hög arbetsmoral och verkligen bryr sig om kvaliteten. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som vill ha ett perfekt resultat. Vilken service de ger till sina kunder!!
Hej Ing-Marie, wow vilket fint omdöme 😊 Vi på AM Berglund tackar för de fina orden. 🌸
Väldigt trevlig personal, härliga positiva tjejer. Fick hjälp med storstädning i delar av huset och sedan veckostädning i resten. Väldigt nöjd med utförande och bemötande. Detta resulterade i bokning av veckostädning var 4:e vecka. 👍🏼😊
Hej Eva! Tusen tack för ditt fina omdöme. Vi är så glada att få ha dig som kund hos oss 😊 //AM Berglund
Hämtade skräp snappt och effektivt från en lägenhets städning.hadde inte fixat det själv tack så mycket . Trevlig personal ☺️
Hej Birgitta, 😊 Tusen tack för fina ord. Vi på AM Berglund önskar er en fin dag ❄️
Allt bra vad gäller hur städningen sker, rent och noggrant utfört. Städarna arbetar snabbt, ibland verkar de stressade. Enda problemet för mig är när det kommer olika personer och att jag då inte får veta innan om det till ex blir en enda person som dessutom inte talar svenska och aldrig varit här tidigare.
Hej Barbro! Tusen tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme till oss. Vi tar till oss av feedbacken. Vi på AM Berglund önskar er en fin dag! ❄️😊
Allt bra utom att kylen inte var avtorkad invändigt. Förstod att det var kladdigt på de hyllor som var tomma.
Jag är mycket nöjd med Helen och Ida
Hej Christer, 😊 Vad kul att höra, det ska vi hälsa dom! //AM Berglund ❄️
Helnöjd med städningen, all kontakt med företaget förutom att det var svårt under helgen att få svar. Men städningen väldigt bra!
Hej Johanna, Tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss 😊 Vi på AM Berglund önskar dig en fin dag! ❄️
Trevligt bemötande från första kontakt till genomfört uppdrag (piano flytt)
Hej Lena, 😊 Tack för ett fint omdöme. Vi på AM Berglund önskar er en fin dag! ☀️
Vi var jättenöjd med städningen sist Jag har redan återkopplat till Mohammed och hans kvinnliga kollega Samt till er också Maria och Svante
Hej Svante, 😊 Tusen tack för dina ord, vi är glada att ha er som kunder hos oss på AM Berglund! ☀️
Allting har gått väldigt smidigt från första kontakt, snabb återkoppling på frågor osv. Bra städat! Bra service.
Hej Anna, Tusen tack för fina ord 😊 // AM Berglund
Snabba , beställde flyttstädning, och de var snabba att komma samt genomförde ett mycket bra arbete..
Hej Thomas, Tusen tack för ett fint omdöme 😊 Vi på AM Berglund önskar dig en fortsatt fin dag ❄️
jag tycker att de gör ett bra jobb, jag har samma som kommer till mig och de gör ett toppen arbete.
Hej Joakim, Tack för att du lämnade en recension om oss 😊 Vi är glada att höra att du är nöjd med oss. //AM Berglund
Pålitliga. Håller tiden. Kunnig och supertrevlig personal.
Hej Irene! Tusen tack för en fin recension. Vi på AM Berglund önskar er en fin dag! 😊❄️
Jag var mycket nöjd med städningen, upptäckte dock att all fönsterputs utvändigt inte hade utförts. Jag fick själv ta kontakt och höra mig för och det visade sig att det stämde pga snö. Det var "samma snö" som fanns vid besöket inför offerten, så redan då borde en reservation gjorts. Jag tycker inte att det mitt jobb att kontakta företaget utan de borde ha kontaktat mig och berättat att all fönsterputs inte hade utförts, jag har ju dessutom betalat för putsningen i förskott. Riktigt dåligt bemötande.
Hej Helen! Tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Vi jobbar ständigt med att bli bättre och tar till oss av kritiken. Vi på AM Berglund önskar er en fin dag! 😊❄️
Mycket bra. Snabbt och effektivt
Hej Måns! Tack för erat fina omdöme. Vi på AM Berglund önskar er en fin dag! 😊❄️
Sagt det tidigare, säger det igen. Världsklass.
Hej Rolf! Tusen tack för er fina recension! 😊 Vi på AM Berglund önskar en fin dag ❄️
Jättebra bemötande och vänliga.
Hej Arne! Tusen tack för de fina orden! 😊 Vi på AM Berglund önskar er en fin vecka ❄️
Väldigt tillmötesgående och bra städning
Hej Ingmari! Tack så mycket för ett fint omdöme. Vi är glada att ha er som kund hos oss 😊 Vi på AM Berglund önskar er en fin vecka! ❄️
Beställt bärhjälp av några få möbler. * pris information stämde ej överens med fakturan, men de justerade efter överklagan. * flyttkillarna var en timme sen, men de hade inte fått någon tid av kontoret. * flyttkillarna var snabba och trevliga. * Bokar direkt med falu flytt nästa gång., som Berglund förmedlade.
Hej Jill! Tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme till oss. Vi beklagar att du inte är helt nöjd med oss och tar till oss av kritiken. Vi på AM Berglund önskar dig en fin vecka! ❄️😊
Trevlig, skicklig och effektiv hjälp! Fick hjälp att lyfta upp en tung soffa för en brant trapp. Kan varmt rekommendera.
Hej Anna! Tusen tack för fina ord 😊 Vi på AM Berglund önskar dig en fin vecka ❄️
Så trevliga snabba och lätta att ha att göra med.
Hej Gudrun! Tack så jättemycket för fina ord 😊 //AM Berglund
Städtjänsten har utförts till full belåtenhet
Hej Lars-Ove! Vad härligt att höra att ni är nöjda 😊 Vi på AM Berglund önskar er en fin dag!
Vi har blivit bra bemött med berglunds . Personalen som kommer å städar åt oss är trevliga å duktiga . Vi är så nöjda ingenting att klaga på .
Hej Lars! Tack så mycket för fina ord 😊 Vi är glada att få ha er som kund 😊 Vi på AM Berglund önskar en fin dag!
Det är underbart att komma hem till ett rent hus. Nu kan jag använda min energi till annat.
Hej Merlijn! Tusen tack för en fin recension 😊 Vi på AM Berglund är glada att ha er som kund.
Fortfarande smutsigt i kakelfogar. Tvättmaskinen rengjord utan att skruva åt delar efter sig vilket orsakade översvämning när tvättmaskinen användes. Bra rengöring av ugn.
Mycket nöjd , trevlig personal
Hej Göran! Tusen tack för fina ord 😊 Vi på AM Berglund önskar dig en fin dag! 😊
positiva samtal och får den hjälp som jag vill .Även ett eget engagemang av ägarna . förväntningarna från oss är höga, till 95% är vi nöjda. Vi är ett skid hotell med avresedagar och ankomst samma dagar. Så det är ett tidspressat schema som ska utföras på ett få tal timmar, det funkar väldigt bra . Ett avresestäd är ut med linne och in med nytt och uppbäddade sängar, vi har fullt utrustade lägenheter så badrum och kök mm ska dammsugas och putsas väldigt noga.
Hej Anette, Tusen tack för er fina recension om oss. Vi är glada att få hjälpa er med städningen 😊 //AM Berglund
Trevlig personal, gör ett bra jobb , bra med samma personer över tid
Hej Bo! Tack så mycket för ett fint omdöme 😊 //AM Berglund
Jag visste på förhand att AM Berglund var bra eftersom en granne hade anlitat dem o hon ar så nöjd. När de flyttade gick jag över till dem när AM Berglund där och städade och på den vägen är det.Jag anlitade dem det är flera år sedan. M Trygg
Hej Margareta! Tusen tusen tack för dina fina ord. Vi är glada att vi får städa hos er 😊 //AM Berglund
För det mesta är jag helt nöjd, både med städningen och faktureringen.
Hej Monica! Tusen tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss 😊 // AM Berglund
Vi har använt oss av AM Berglund till vår lokalvård i många år och är väldigt nöjda. De är alltid lika noggrann och smidiga, så vi behöver aldrig ifrågasätta arbetet. Kan varmt rekommenderas :-)
Hej Gunilla! Wow vilket fint omdöme ni ger oss, det blir vi mycket glada för 😊 Vi på AM Berglund är glada att få ha er som kund! 😊
alltid trevlig ton och en vilja att hjälpa till. känns kul när personalen kommer, de skapar trivsel.
Hej Per-Olof! Tack så jättemycket för de fina orden och vad härligt att vi skapar trivsel 😊 //AM Berglund
Bra service! Det är tryggt att lämna hemmet i deras händer
Hej Jenny! Tusen tack för dina ord 😊 Vi är glada att ha er som kund hos oss på AM Berglund 😊❄️