Helt otroligt personal som städade Glada positiva och gjorde sitt jobb till en glädje för mig Tänk om man fick sådant bemötande jämt Tusen tack för hjälpen
AM Berglund AB
Sedan starten 2012 har AM Berglund AB legat i framkant vad gäller professionell städning och fönsterputs. År 2017 tog vi nästa kliv framåt och nu erbjuder vi även flyttservice. Inget jobb är för litet eller för stort och vi strävar efter att hålla absolut högsta kvalitet på de arbeten vi utför. Vi har många nöjda kunder, både...
1032 omdömen om AM Berglund AB
Sedan starten hos Reco 2019
Fullt godkänt. Trevligt bemötande. Snabbt utfört arbete.
Allt var toppen, från offert till mejlkontakt och färdigputsade fönster
Det var ett otroligt arbete dom två killarna la ner på mina fönster,hälsa dom att jag är jättenöjd och Berglunds är också jättebra Mvh från en mycket nöjd kund LARS
Tack Lars, för din varma och generösa återkoppling! Det gläder oss att du är så nöjd både med arbetet och med oss som helhet. Det betyder mycket att få så fin feedback.
Ni skickar detta till fel person. Jag är Thomas mor, och jag ringde Er och beställde kontakt för pris mm. Thomas har Afasi och har svårt att tala efter en kraftig stroke . Så sänd detta till honom, för skriva kan han. Men jag vet att han var så nöjd med Er första städning!
Hej. Tack för att du hörde av dig och för att du berättade mer om situationen! Vi blir glada att höra att Thomas var nöjd med städningen. Just nu skickas våra aviseringar endast till den e-postadress som angivits vid bokningen, så tyvärr kan vi inte dela dem till flera mottagare automatiskt. Vill ni att framtida kontakt sker direkt med Thomas, hjälper vi gärna till att uppdatera kontaktuppgifterna. Mejla oss på hej@am-berglund.se så löser vi det.
Allt var bra och noggrant utfört
Tack Eva för din kommentar Vi är glada att du är nöjd och att arbetet upplevdes som noggrant utfört. Det är precis så vi vill att det ska kännas efter ett besök från oss.
Vi är otroligt nöjda med vår städfirma! Från första kontakten har allt fungerat smidigt och proffsigt. Personalen är punktlig, noggrann och väldigt trevlig – det märks att de bryr sig om sitt arbete och om oss som kund. Varje gång känns firman skinande rent och fräscht, med en omtanke i detaljerna som gör hela skillnaden. Vi uppskattar också flexibiliteten och den snabba kommunikationen. Att komma till jobbet efter deras besök är som att kliva in i ett hotellrum – lugnt, rent och ordnat. Vi rekommenderar dem varmt till...
Tack Stefan för dina fina och genomtänkta ord Det betyder mycket att du upplever både noggrannhet, omtanke och en smidig kommunikation i samarbetet med oss. Att du beskriver känslan efter våra besök som lugn och ordnad är precis den upplevelse vi vill skapa. Vi uppskattar verkligen att du vill rekommendera oss vidare.
Fantastiskt bra gjort! Två killar som jobbade effektivt och bra med att putsa våra fönster! Vi är så nöjda! Monika
Tack Monika, för din varma kommentar! Så roligt att höra att ni är nöjda med fönsterputsningen – vi skickar vidare dina fina ord till teamet som var hos er.
Jag beställde fönsterputsning och fick väldigt rena fönster av två supertrevliga fönsterputsare. Jag blev väldigt nöjd och kommer att återkomma igen när det är dags.
Tack Harriet, för din kommentar! Vi är glada att fönstren blev så fina och att du uppskattade mötet med våra fönsterputsare. Det betyder mycket och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver.
Bra bemötande, trevlig personal och enkel kontakt via mail. Själva tjänsten är inte utförd ännu.
Utmärkt utfört arbete med att tvätta fasad och balkongens alla vita snickerier! Trevlig personal dessutom!
Tack Yvonne, för din fina återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med både resultatet och bemötandet. Att få höra att arbetet uppskattas betyder mycket för oss!
Bra bemött och trevliga städare. vi hade blivit rekommenderade av en vän och förväntningarna infriades. I nu läget har vi köpt storstädning av halva huset. Fortsättning följer.
Tack för din fina återkoppling! Vi är glada att ni blev rekommenderade till oss – och att vi levde upp till era förväntningar. Det betyder mycket. Vi ser fram emot fortsättningen!
Jätte trevligt bemötande jag är så nöjd 😊
Tack Annelie, för din glada kommentar! Det värmer att höra att du är nöjd och att bemötandet kändes så bra – precis så vi vill att det ska vara.
Fönsterputs som utfördes av två män varav den ene heter Saine. Dom är otroligt trevliga och noggranna. Vi är jättenöjda!
Tack Kerstin, för din fina återkoppling! Så roligt att höra att ni är nöjda med både bemötandet och resultatet. Vi skickar gärna vidare dina ord till Saine och kollegan – det kommer att uppskattas!
Bra utfört arbete jag är nöjd duktiga killar tack.
Tack Göran, för din återkoppling! Härligt att höra att du är nöjd – vi uppskattar verkligen dina ord om arbetet och våra medarbetare.
Trevligt bemötande rakt igenom hela organisationen
Tack Peter, för att du delar med dig! Att du känt dig väl bemött genom hela processen gläder oss – just den typen av upplevelse vill vi att alla våra kunder ska ha.
Liten besvikelse denna gång då toalettfönstret blev bortglömt, men lätt att själv fixa. Tack för hjälpen!
Tack Eva, för att du hörde av dig! Vi är glada att vi kunde hjälpa till, även om allt inte blev helt perfekt den här gången. Vi tar med oss din kommentar och ser till att inte missa något nästa gång. Tack för din förståelse!
Mycket gott bemötande. Jag hade höga förväntningar. De packade, flyttade och städade. Allt till full belåtenhet. Vi kan rekommendera den firman!
Tack Siw, för din fina återkoppling! Det gläder oss att vi levde upp till dina förväntningar och att hela flytten – från packning till städning – blev som du önskat. Din rekommendation betyder mycket för oss!
Trevligt bemötande vad gäller städningsoffert. Men inget utfört ännu. Tycker att det är fel att betala för städning innan man ser resultatet. Fick själv ringa till Falu express och få offert fast jag blivit upplyst om att am Berglund tar kontakt. Där fick jag fantastiskt snabb respons på offert och vidare även leverans av kartonger. Däremot utförs inte flytten förrän i mitten av juli så den kan jag inte uttala mig om.
Tack Marianne, för att du delar med dig av din upplevelse! Vi uppskattar att du varit i kontakt med oss och är glad att bemötandet kring offerten kändes positivt. Samtidigt är det värdefullt att få veta vad som inte fungerat helt som förväntat – det tar vi på stort allvar. Vi följer gärna upp detta vidare – hör gärna av dig till oss på hej@am-berglund.se så ser vi till att reda ut det tillsammans. Tack igen för din återkoppling!
De kontaktade mig för ändringar etc, vilket gör det lättare att planera
Tack Britt-Marie, för din kommentar! Vi är glada att du uppskattar kommunikationen – att hålla dig uppdaterad är en självklar del i att göra allt så smidigt som möjligt.
Bra bemötande och resultat, kommer fortsätta använda deras tjänster
Tack Mari, för din fina återkoppling! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötande och resultat – och att du vill fortsätta anlita oss. Det betyder mycket!
Professionell fönsterputsning, suveränt
Tack Marit, för din kommentar! Härligt att höra att du är nöjd med fönsterputsningen – det uppskattar vi verkligen.
Den kontakt som jag haft med AM Berglund AB har varit mycket bra. De har varit så trevliga och bemött mig så bra. Har de vid något tillfälle inte svarat så ringer de upp. Tyvärr har jag inte sett resultatet av själva städningen vilket beror på att jag inte varit på plats! Men jag litar helt och hållet på att det är till full belåtenhet! Christina
Tack Christina, för din fina återkoppling! Vi är verkligen tacksamma för det förtroende du visar oss – särskilt när du inte haft möjlighet att själv se resultatet. Att du känner dig trygg med oss betyder mycket, och vi hoppas att allt motsvarat dina förväntningar. Tveka inte att höra av dig om du vill följa upp något i efterhand.
Rekommenderas starkt, blir fler gånger
Tack Björn, för din fina återkoppling! Det gläder oss att du är nöjd och vill anlita oss igen – och din rekommendation betyder mycket för oss.
Toppen städning skinande och rent
Tack Cecilia, för din glada kommentar! Härligt att höra att du är nöjd med städningen och resultatet – precis så vill vi att det ska kännas.
Trevlig och duktiga städare som kom! Allt var bra och det känns rent!
Tack Margot, för din kommentar! Så roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet – det uppskattar vi verkligen.
Fönsterputsen var toppenbra utförd som alltid, av trevliga och skickliga killar
Tack Marianne, för din fina återkoppling! Vi är glada att du är nöjd – och att du upplever både resultat och bemötande som lika bra varje gång. Det betyder mycket för oss!
Awara är bästa fönsterputsaren vi någonsin haft. Så duktigt och noggrann.
Tack Lena, för din fina kommentar! Så roligt att höra att du är nöjd med fönsterputsningen. Vi skickar gärna vidare dina ord till Awara – det kommer garanterat att uppskattas!
Jag är mycket nöjd med hjälpen vi fått av fönsterputsarna. Det blev så rent och fint. Vi återkommer gärna när vi vill ha hjälp igen.. Tacksam kund Monica.
Tack Monica, för din varma och fina återkoppling! Vi är glada att ni är nöjda med fönsterputsningen – och att ni vill vända er till oss igen. Det ser vi verkligen fram emot!
Trevlig personal bra snabbt jobbat.
Tack Betty, för din kommentar! Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och arbetet – så vill vi att det ska kännas.
Fönsterputsarna var snabba trevliga och gjorde ett fantastiskt jobb. Jag fick tid till 13.30 men de var ca 30 min. sena. Det är fullt förståeligt att det kan vara svårt med tidsplanering. Fakturan kom per post och j var bortrest o kom hem precis en dag före fakturan skulle betalas. Det skulle underlätta att få faktura via epost. Med vänlig hälsning, Anette Westerlund
Tack Anette, för att du delade med dig av din upplevelse! Det gläder oss att du är nöjd med både arbetet och bemötandet – och vi uppskattar din förståelse kring tidsplaneringen. När det gäller fakturan kan vi självklart ordna utskick via e-post framöver. Hör gärna av dig till kundtjänst på hej@am-berglund.se, så hjälper vi dig att uppdatera det. Tack igen för ditt förtroende!
Proffsiga och snabba. Resultatet blev perfekt!
Tack Simon, för din kommentar! Vi är glada att du är nöjd med både tempot och resultatet – så vill vi att det ska kännas efter ett väl utfört arbete.
Jag är nöjd bra bemötande supernöjd
Tack Leif – och vilken milstolpe du blev! Din recension är vår tusende på Reco, och vi är både glada och tacksamma över att få fira den med ett så fint omdöme. Att du känner dig supernöjd och väl bemött betyder mycket för oss – det är precis det vi strävar efter, varje gång.
Tyckte den var bra .. snabba o duktiga killar ! Mycket rena fönster!
Tack Margareta, för din återkoppling! Härligt att höra att du är nöjd med både tempot och resultatet – och att fönstren blev riktigt rena!
Snabb och bra service. Lätt att få kontakt och personlig service.
Tack Marie, för din fina kommentar! Det gläder oss att du upplevde både snabb och personlig service – precis så vi vill att det ska kännas i kontakten med oss.
Det är ett bra och seriöst företag. Jag fick ett trevligt bemötande och arbetet blev väl utfört. Jag är en nöjd kund!
Tack Margareta, för din fina återkoppling! Det betyder mycket att du känner förtroende för oss och är nöjd med både bemötandet och resultatet. Vi uppskattar verkligen dina ord.
Har under tiden jag ägt min bil varit helnöjd med er o er service ! Rekommenderar alltid er när ngn frågar om att få hjälp! Vänligen Gun Melin
Tack Gun, för din fina kommentar! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du fått från oss – det betyder mycket. Du nämner en bil och vi blev lite osäkra om hela omdömet gäller våra tjänster, men oavsett är vi väldigt tacksamma för dina ord och att du rekommenderar oss vidare. Varmt välkommen åter när du behöver oss igen!
Trevligt bemötande. Noggrann och proffsigt arbete. Kommer att rekommendera er till andra. Med vänlig hälsning Kristina.
Tack Kristina, för dina fina ord! Det betyder mycket att du uppskattar både bemötandet och arbetet – och att du vill rekommendera oss vidare. Det är ett förtroende vi verkligen värdesätter.
Hej! Jag är jättenöjd med dom. Trevlig pojke som putsade mina fönster rena och fina. MVH Agneta
Tack Agneta, för din varma kommentar! Vi är glada att du är nöjd med fönsterputsningen och bemötandet – vi skickar vidare dina fina ord till kollegan som var hos dig.
Bra bemötande. Effektivt och snabbt arbetssätt, med ett fint resultat. Blev så rena fönster. Anlitar er gärna igen.
Tack Gun, för din fina återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet, arbetet och resultatet. Extra roligt att höra att fönstren glänste – vi hjälper dig gärna igen när det är dags!
Vänligt och proffsigt bemötande.
Tack Titti, för din kommentar! Det gläder oss att du upplevde bemötandet som både vänligt och professionellt – precis så vi vill att det ska kännas.
Hej! Är mycket nöjd med städningen.mycket trevlig personal. Mvh Irene
Tack Irene, för din fina återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med både städningen och bemötandet – det betyder mycket för oss.
Mycket kompenent och engagerad personal!
Tack Anders, för din återkoppling! Det gläder oss att du upplever vår personal som både kompetent och engagerad – det är precis den känsla vi vill förmedla.
Effektiv, rent till 100%, vänlig. Toppenkille - fönsterputs.
Tack Ing-Marie, för din fina kommentar! Så roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och bemötandet. Vi skickar vidare dina ord till vår kollega – det kommer att uppskattas!
I stort sett var allt bra Inte 100 % dammat överallt.
Tack Anne-Christine, för din återkoppling! Vi är glada att du i stort sett är nöjd, men tar självklart till oss att damningen inte upplevdes som helt genomförd. Om du vill, får du gärna kontakta oss på kundtjänst och berätta vad vi har missat, så vi kan lösa det framöver. Vi vill att du ska känna dig helt nöjd med resultatet efter vårt besök.
Trevliga och duktiga utförare av fönsterputsen.
Tack Berit, för din återkoppling! Härligt att höra att du är nöjd med fönsterputsningen och att bemötandet kändes trevligt – det uppskattar vi verkligen.
Trevligt bemötande vid beställning av tjänst. Mycket duktig och trevlig .
Tack Kristina, för din kommentar! Vi är glada att du upplevde både bemötandet och arbetet som positivt – det är precis så vi vill att det ska kännas.
Bra! Vi har haft AM Berglund AB i många år . Mycket nöjda.
Tack Therese, för din återkoppling – och för att ni valt att stanna med oss genom åren! Det betyder mycket att höra att ni är nöjda, och vi ser fram emot att fortsätta leverera på samma nivå framöver.
Myckt bra företag som hjälpt mig med en gammal mamma som bott själv under de sista åren. Jag bor i Stockholm, så det har varit en trygghet att ha ett flexibelt ftg med bra personal som kan lösa problem.
Tack Joakim, för din varma och personliga återkoppling. Det betyder mycket att vi har kunnat vara ett stöd på distans och bidra med trygghet i en viktig livssituation. Vi uppskattar förtroendet och dina fina ord om vår personal.
Tydlig kommunikation och kvalité i utförandet av flyttstädningen! Mvh John Sund
Tack John, för din återkoppling! Denna känsla är precis vad vi strävar efter i varje uppdrag.