Jag är mycket nöjd. Från första kontakt till slutfört uppdrag sköttes allt på bästa vis. Trevligt bemötande hela vägen och AM Berglund AB var även flexibla när saker behövde ändras i sista stund.
AM Berglund AB
Sedan starten 2012 har AM Berglund AB legat i framkant vad gäller professionell städning och fönsterputs. År 2017 tog vi nästa kliv framåt och nu erbjuder vi även flyttservice. Inget jobb är för litet eller för stort och vi strävar efter att hålla absolut högsta kvalitet på de arbeten vi utför. Vi har många nöjda kunder, både...
1313 omdömen om AM Berglund AB
Sedan starten hos Reco 2019
Mycket fint och proffsigt bemötande och de levde upp till mina förväntningar med snabb och bra service. Köpte fönsterputs och det utfördes på ett mycket bra sätt
Mycket nöjd med bemötandet och fönstren blev fina. Jag kommer att anlita dom i höst igen!
Vi är mycket nöjda med städningen och har redan beställt fortsatt veckostädning Birgit Backman
Kommer snabbt på plats och utför ett grundligt och noggrant arbete
Proffsigt bemötande och superfint städat!
Det var mer än väl godkänt! Vi återkommer gärna.
Noggrant välstädat! Mattor dammade , rent ända in i hörnen Mycket trevlig och samarbetsvillig personal!
Alltid trevlig personal. Välputsade fönster. Hitintills vari
Det bästa städföretag man kan anlita. Alltid vänligt och behjälpligt bemötande från bokning till det genomförts. Alltid ett resultat som är 100% Alltid punktligt med tiden. Har använt mig av dem under lång tid och dem har alltid levererat i toppklass.
Jättebra ! Snabbt och bra! Vi är nöjda och har rekommenderat AM Berglund AB vidare.
Har bara gott att säga om "våra" flyttgubbar. Punktliga, jobbade snabbt och säkert. Ryktet stämde på pricken som beskriver Berglunds som det bästa som går att få. Tack för det.
Städning! Högsta betyg! Alla bemötanden var toppen. Allt från Anne-Lee Roos som var säljare, Zelma på Kundtjänst samt utförarna. Kommer nog att anlita företaget igen! : )
100 % i allt från säljare, utförande av tjänsten och resultatet.
Trevliga, tillmötesgående och gjorde ett jättebra jobb.
Trevlig personal och bra jobbat
Snabb, effektiv och riktigt bra service på alla sätt och vis! Smidigt att boka, samt kommunikativa inför och efter arbetsinsats. Rekommenderas varmt.
Mycket nöjd! Nu har jag fina fönster. Trevligt bemötande.
Blev väldigt bra bemött av AM Berglund då jag skickade mitt första mail för att få hjälp med en födelsedagspresent till min pappa. Fick svar med en gång och fick svar på allt jag undrade över. Hade höga förväntningar då jag läst så mycket positivt om firman. Jag är jättenöjd med den kundservicen jag fått och pappa är nöjd med städningen. Har dessvärre inte sett resultatet då jag inte bor nära min pappa men så länge pappa är nöjd är jag också det.
Grabbarna gjorde ett mycket bra jobb! Jag är helnöjd!
Teamet var trevliga o tillmötesgående. Storstädningen genomfördes noggrant o effektivt. Är verkligen nöjd med arbetet o kan absolut rekommendera era tjänster.
Mycket bra bemötande, snabb offert, otroligt noggrant och snabbt arbete med fönsterputs av två byggnader
Jag är mycket nöjd med både information, tydlighet i offert och personalens utförande. Ett bra bemötande och proffsigt utfört arbete där man visade, både fantasi och stor flexibilitet där det krävdes lite speciella lösningar för genomförandet.
Jag köpte en flyttstädning efter att jag flyttat in i en bostadsrätt då den tidigare ägaren inte gjorde det. Bemötandet var bra, men jag upplever att det tog lång tid från första kontakt till den faktiska städning (13 dagar). Angående städningstädningen så var det som gjordes bra gjort, men jag upplever att vissa delar missades. Exempelvis så hade jag ett flertal tydliga matfläckar i taket (såg ut som skvätt från köttfärssås) som inte rengjordes alls. Den korg som tillhör min tvättmaskin var inte heller rengjord med smuts tydligt kvar.
Rent och snyggt ☺️ Bra kundtjänst.
Mycket bra och smidiga att ha att göra med!
Bra, kunde frågat vid beställning om jag bara skulle ha fönstertvätt eller om dem även skulle torka runt hela fönstret.
Det är väldigt dyra och tog betalt för flera timmar för något som gick fort. De försöker också ge bilden att saken är billigare genom att alltid visa pris efter RUT.
De båda killarna som var hos oss idag, 23/4-26, gjorde ett fantastiskt bra jobb, snabba, trevliga. Vi kan varmt rekommendera AM Berglund.
Hej Rolf Per-Olov! Tusen tack för fina ord och för att vi fick hjälpa er 😊 //AM Berglund ☀️
Toppen bra service och utförande.
Hej Mats, Tusen tack för ett fint omdöme 😊 Vi på AM Berglund önskar er en fin dag! ☀️
Bra bemötande från samtliga vi pratat med!
Hej Johan, 😊 tack för ni tog er tid att lämna ett omdöme. Vi är glada att få ha er som kund. //AM Berglund
Rent och fint. Står för vad dom lovat.
Hej Petra, 😊 tusen tack för fina ord. Vi på AM Berglund önskar en trevlig helg! ☀️
Trevligt bemötande och snabbt besök för en första träff och offert. Har bara hunnit ha dem här en gång för städning men var nöjd efter den gången.
Hej Kamilla, 😊 tack för fina ord, vi är glada att få ha dig som kund. Trevlig helg önskar vi på AM Berglund ☀️
Helen är guld värd, mor är så nöjd med henne!
Hej Kerstin, 😊 Vad fint att höra. Det ska vi framföra till Helen 😊 Trevlig helg! //AM Berglund ☀️
Bra bemötande och perfekt städning av 2 toppenkillar
Hej Karin, 😊 tusen tack för en fin recension. Vi på AM Berglund önskar en trevlig helg ☀️
God service 😀 Rent och snyggt jobb
Hej Eva, 😊 tack för en fin recension ☀️ //AM Berglund
Beställde städ vid flytt. De gjorde ett platsbesök och berättade vad dom städade. De gjorde alla jobbiga saker att städa vid flytt. Vattenlås, fönster, ugn kylfrys m.m
Hej Oliver, 😊 tack för ditt omdöme, vi är glada att vi fick hjälpa till med flyttstädningen ☀️ //AM Berglund
Ett trevligt bemötande i telefonen.Snabb hjälp med en flyttstäd fast de var med kort varsel
Hej Johan, 😊 tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi på AM Berglund önskar en trevlig helg ☀️
Att man inte kan få samma folk varje gång är ett minus annars bra
Hej Lennart, 😊 tack för din feedback, vi tar till oss av detta och jobbar ständigt med att förbättra oss. Trevlig helg ☀️ //AM Berglund
Snabba och klara besked. Inga konstigheter. Levererade och gjorde det de skulle. Trevliga flyttkillar som kunde sin grej.
Hej Niclas, 😊 tusen tack för ett fint omdöme och att vi fick hjälpa till med er flytt. //AM Berglund ☀️
Personalen på gruppboendet var så nöjda!!
Hej Yvonne, 😊 Vad fint att höra. Vi på AM Berglund önskar en glad påsk! ☀️
Ett jättebra företag inget att klaga på
Hej Kjell, 😊 Tusen tack för din recension. Glad påsk önskar vi på AM Berglund!
Jag kan varmt rekommendera detta företag. Hjälpsamma, duktiga flyttkarlar till ett bra pris!
Hej Åsa, 😊 Tusen tusen tusen tack för fina ord. Vi önskar er en glad påsk! ☀️
Lätt att kommunicera med och det blir väldigt fint och rent. Kan varmt rekommendera företaget.
Hej Susanne, 😊 Tack så jättemycket för en fin recension. Glad påsk önskar vi på AM Berglund. ☀️
Funkar jättebra trots att vi befinner oss utomlands. Lätt att kontakta via mail och boka tid. Svara på mail skyndsamt och tillmötesgående. Vi är också mycket nöjda med städningen. Vi kommer att anlita igen.
Hej Anna, 😊 Tusen tack för fina ord! Vi på AM Berglund önskar en glad påsk! ☀️
Tacksam för bra genomfört uppdrag på utsatt tid & kostnad.
Hej Lars, 😊 Tusen tack för erat omdöme om oss. //AM Berglund
Har bara positiva upplevelser av AM Berglund. Fick snabbt svar på mail, kundbesök dagen efter, offert samma dag. Några dagar senare var min lägenhet städad besiktad och redo för nästa hyresgäst. Väldigt snabbt, tryggt och smidigt!
Hej Linda, 😊 tusen tack för ett fint omdöme. Vad härligt att höra att du är nöjd med våra tjänster. 😊 //AM Berglund
Det funkade bra. Var lite rörigt fast jag skrev på kartongerna vart dom skulle i nya lägenheten, vissa saker hamnade nere i mitt förråd. Det enda som inte fungerade alls var när dom hade städat att lämna nyckeln i postlådan efteråt, så jag for till mora extra för att hämta den. Men den var inte där, så jag fick ringa idag och åka ännu en gång till mora för att hämta upp den och lämna den till Mora strand när dom gjorde städ besiktning
Hej Eva, 😊 Tack för du tog dig tiden att lämna ett omdöme om oss. Vi tar till oss av kritiken och ber om ursäkt för missförståndet. Vi önskar er en fin vår ☀️ //AM Berglund
Noggrannt och trevligt bemötande
Hej Linda, 😊 Tusen tack för fina ord. Vi på AM Berglund är glada att ha dig som kund. ☀️
Rekommenderas varmt! Supertrevliga och de tillgodoser alla önskemål. Ett fantastiskt team som gör ett utmärkt jobb.
Hej Jacquline, 😊 Wow, vilka fina ord! Tusen tack för det. //AM Berglund