Pålitliga. Håller tiden. Kunnig och supertrevlig personal.
AM Berglund AB
Sedan starten 2012 har AM Berglund AB legat i framkant vad gäller professionell städning och fönsterputs. År 2017 tog vi nästa kliv framåt och nu erbjuder vi även flyttservice. Inget jobb är för litet eller för stort och vi strävar efter att hålla absolut högsta kvalitet på de arbeten vi utför. Vi har många nöjda kunder, både...
1244 omdömen om AM Berglund AB
Sedan starten hos Reco 2019
Jag var mycket nöjd med städningen, upptäckte dock att all fönsterputs utvändigt inte hade utförts. Jag fick själv ta kontakt och höra mig för och det visade sig att det stämde pga snö. Det var "samma snö" som fanns vid besöket inför offerten, så redan då borde en reservation gjorts. Jag tycker inte att det mitt jobb att kontakta företaget utan de borde ha kontaktat mig och berättat att all fönsterputs inte hade utförts, jag har ju dessutom betalat för putsningen i förskott. Riktigt dåligt bemötande.
Hej Helen! Tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Vi jobbar ständigt med att bli bättre och tar till oss av kritiken. Vi på AM Berglund önskar er en fin dag! 😊❄️
Mycket bra. Snabbt och effektivt
Hej Måns! Tack för erat fina omdöme. Vi på AM Berglund önskar er en fin dag! 😊❄️
Sagt det tidigare, säger det igen. Världsklass.
Hej Rolf! Tusen tack för er fina recension! 😊 Vi på AM Berglund önskar en fin dag ❄️
Jättebra bemötande och vänliga.
Hej Arne! Tusen tack för de fina orden! 😊 Vi på AM Berglund önskar er en fin vecka ❄️
Väldigt tillmötesgående och bra städning
Hej Ingmari! Tack så mycket för ett fint omdöme. Vi är glada att ha er som kund hos oss 😊 Vi på AM Berglund önskar er en fin vecka! ❄️
Beställt bärhjälp av några få möbler. * pris information stämde ej överens med fakturan, men de justerade efter överklagan. * flyttkillarna var en timme sen, men de hade inte fått någon tid av kontoret. * flyttkillarna var snabba och trevliga. * Bokar direkt med falu flytt nästa gång., som Berglund förmedlade.
Hej Jill! Tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme till oss. Vi beklagar att du inte är helt nöjd med oss och tar till oss av kritiken. Vi på AM Berglund önskar dig en fin vecka! ❄️😊
Trevlig, skicklig och effektiv hjälp! Fick hjälp att lyfta upp en tung soffa för en brant trapp. Kan varmt rekommendera.
Hej Anna! Tusen tack för fina ord 😊 Vi på AM Berglund önskar dig en fin vecka ❄️
Så trevliga snabba och lätta att ha att göra med.
Hej Gudrun! Tack så jättemycket för fina ord 😊 //AM Berglund
Städtjänsten har utförts till full belåtenhet
Hej Lars-Ove! Vad härligt att höra att ni är nöjda 😊 Vi på AM Berglund önskar er en fin dag!
Vi har blivit bra bemött med berglunds . Personalen som kommer å städar åt oss är trevliga å duktiga . Vi är så nöjda ingenting att klaga på .
Hej Lars! Tack så mycket för fina ord 😊 Vi är glada att få ha er som kund 😊 Vi på AM Berglund önskar en fin dag!
Det är underbart att komma hem till ett rent hus. Nu kan jag använda min energi till annat.
Hej Merlijn! Tusen tack för en fin recension 😊 Vi på AM Berglund är glada att ha er som kund.
Fortfarande smutsigt i kakelfogar. Tvättmaskinen rengjord utan att skruva åt delar efter sig vilket orsakade översvämning när tvättmaskinen användes. Bra rengöring av ugn.
Mycket nöjd , trevlig personal
Hej Göran! Tusen tack för fina ord 😊 Vi på AM Berglund önskar dig en fin dag! 😊
positiva samtal och får den hjälp som jag vill .Även ett eget engagemang av ägarna . förväntningarna från oss är höga, till 95% är vi nöjda. Vi är ett skid hotell med avresedagar och ankomst samma dagar. Så det är ett tidspressat schema som ska utföras på ett få tal timmar, det funkar väldigt bra . Ett avresestäd är ut med linne och in med nytt och uppbäddade sängar, vi har fullt utrustade lägenheter så badrum och kök mm ska dammsugas och putsas väldigt noga.
Hej Anette, Tusen tack för er fina recension om oss. Vi är glada att få hjälpa er med städningen 😊 //AM Berglund
Trevlig personal, gör ett bra jobb , bra med samma personer över tid
Hej Bo! Tack så mycket för ett fint omdöme 😊 //AM Berglund
Jag visste på förhand att AM Berglund var bra eftersom en granne hade anlitat dem o hon ar så nöjd. När de flyttade gick jag över till dem när AM Berglund där och städade och på den vägen är det.Jag anlitade dem det är flera år sedan. M Trygg
Hej Margareta! Tusen tusen tack för dina fina ord. Vi är glada att vi får städa hos er 😊 //AM Berglund
För det mesta är jag helt nöjd, både med städningen och faktureringen.
Hej Monica! Tusen tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss 😊 // AM Berglund
Vi har använt oss av AM Berglund till vår lokalvård i många år och är väldigt nöjda. De är alltid lika noggrann och smidiga, så vi behöver aldrig ifrågasätta arbetet. Kan varmt rekommenderas :-)
Hej Gunilla! Wow vilket fint omdöme ni ger oss, det blir vi mycket glada för 😊 Vi på AM Berglund är glada att få ha er som kund! 😊
alltid trevlig ton och en vilja att hjälpa till. känns kul när personalen kommer, de skapar trivsel.
Hej Per-Olof! Tack så jättemycket för de fina orden och vad härligt att vi skapar trivsel 😊 //AM Berglund
Bra service! Det är tryggt att lämna hemmet i deras händer
Hej Jenny! Tusen tack för dina ord 😊 Vi är glada att ha er som kund hos oss på AM Berglund 😊❄️
Är nöjd med kvaliteten på städningen och bemötandet från de som kommer. Det enda jag önskar är att få fakturan som e-faktura.
Hej Lena! Tack för ditt omdöme. 😊 Vi kontaktar dig så hjälper vi dig med e-faktura 😊 Ha en fin dag önskar vi på AM Berglund!
Hel nöjd 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Hej Olle! Tack för dina fina ord 😊 Vi på AM Berglund önskar en fin dag!
Vi uppskattar att det är samma person/personer som kommer och städar. Det känns tryggare och bättre kontroll på städningen. Det ger också en personligare kontakt.
Jag köper städning från AM Berglund AB. Städning av två olika hus jag hyr ut via AirBnb. De är punktliga och kommer alltid när man bestämt, vilket är viktigt när man hyr ut. Städningen är ganska bra. Tillfredställande. De följer riktlinjer. Priset anser jag är högt.
Hej Barnekow! Tusen tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Vi är glada att ha er som kund 😊 Vi på AM Berglund önskar en fin start på 2026 ❄️
Lite för stor variation i resultat för att ge högre betyg. Dessutom så saker man har bestämt eller kommunicerat tidigare måste man påminna om och det tycker jag inte ska behövas.
Hej Linnéa! Tack för du lämnade ett omdöme om oss, vi tar till oss av kritiken och jobbar ständigt med att bli bättre. Vi på AM Berglund önskar er en fin start på 2026 ❄️😊
Gör det som behövs med städningen och vill vi ha något så ringer vi och de fixar det ganska fort.
Hej Anki! Tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss på AM Berglund 😊❄️
Har haft hjälp av am berglund i många år o upplever att kontakten böivit bättre o bättre Ettseiöst företag som vill tillgodose kundens önskemål jag har regelbunden hjälp med städning där jag anser att det bra med samma personal .även anöitat dem f fönsterputs o lämnat tvätt. Bra bemötande levde upp till förväntningar na.
Hej Kerstin! Tusen tack för dina fina ord, det värmer för oss att höra 😊 Vi på AM Berglund önskar dig en fin start på 2026 ❄️
Vi är väl bemötta av Am Berglund, nöjda med all städning i våra olika fastigheter.
Hej Catharina! Tack så mycket för en fin recension. 😊 //AM Berglund
Bra och trevliga. Av det som städar vårat kontor.
Hej Monica! Tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss 😊 Vi på AM Berglund önskar er en god fortsättning ❄️
Väldigt trevligt bemötande från alla inblandade. En toppenutförd storstädning som lämnat lägenheten i nyskick!
Hej Ulf! Tusen tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme och härligt att höra att ni är nöjda med er storstädning 😊 Vi på AM Berglund önskar er en fin dag! ❄️
Vi beställde en hemstäd. Mycket trevligt bemötande, bra planerad och väl genomförd städning. Vi är mycket nöjda!
Hej Katarina! Tusen tack för de fina orden och fint att höra att ni är nöjda med oss på AM Berglund 😊❄️
Bokade storstädning inför julen. Snabb, enkelt o trevligt. Mötte upp personalen. Mycket trevliga damer som vanligt (mina favoriter). Dom ringde när jobbet var klart. Huset var skinande rent. Mycket nöjda.
Hej Lena! Tusen tack för de fina orden och härligt med ett storstädat hem inför julen 😊 Vi på AM Berglund önskar er en god fortsättning! ❄️
Bra bemötande, gott resultat noggrant utfört arbete. Trevligt personal.
Hej Jan Erik! Tusen tack för ett fint omdöme. 😊 Vi på AM Berglund önskar er en god fortsättning! 😊
Väldigt varierat resultat på städningen beroende på vem som kommer och städar. Önskar att de var mer noggranna.
Hej Anna! Tusen tack för du tog dig tid att ge oss feedback, vi tar till oss av den. 😊 Vi på AM Berglund önskar er ett gott nytt år! ❄️
Professionellt utfört, jag är mycket nöjd.
Hej Sven - Erik! Tusen tack för fina ord 😊 Vi på AM Berglund önskar er ett gott nytt år! ❄️
Beställde flyttstädning. Trevligt bemötande i telefon. Anlitat företaget tidigare toppbetyg
Hej Eva! Tusen tack för dina fina ord 😊 Vi på AM Berglund önskar dig ett gott nytt år! ❄️
Bra, pålitliga och punktliga. Bokar dem då och då
Hej Lena! Tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme och tack för fina ord 😊 Vi på AM Berglund önskar gott nytt år!! ❄️
Väldigt bra och trevlig service från första kontakt, till genomförandet av tjänsten. Perfekt utförd tjänst och fantastiskt resultat! Vi kommer använda företaget för liknande tjänster igen
Hej Ingrid! Tusen tack för erat fina omdöme, varmt välkomna tillbaka när ni behöver hjälp igen 😊 Vi på AM Berglund önskar er ett gott nytt år! ❄️
Blev bra bemött och snabbt svar på förfrågan om städning. Städningen var bra utförd vi är nöjda med att ha anlitat AM Berglund AB
Hej Ylva! Tusen tack för er recension 😊 Vi på AM Berglund önskar er ett gott nytt år ❄️
Vi har tyvärr inte varit nöjda pga dålig städning samt att det är för dyrt. Vi har avtal på 3 Tim. städning men de städar på 2 tim. Synpunkter har lämnat till er på detta. Vi har därför sagt upp avtalet.
Hej Niclas! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är ledsna att vi inte levt upp till era förväntningar och tar till oss av kritiken. Vi på AM Berglund önskar er en god jul & ett gott nytt år.
Jag är alltid mycket nöjd med AM Berglunds städinsatser. Oavsett vilken/vilka, som kommer hit och städar är jag överraskad av det fina resultatet!
Hej Karin! Tusen tack för fina ord om oss 😊 Vi på AM Berglund önskar god jul & gott nytt år! ❄️
Vi är väldigt nöjda! Trevligt bemötande och så rent och fint i huset inför flytt.
Hej Paula, tack så jättemycket för ett fint omdöme. Vad fint att ni är nöjda med våra tjänster 😊 Vi på AM Berglund önskar god jul & gott nytt år! ❄️
Smidig flytt, hjälpsamma pojkar och alla saker hela!
Hej Evalena! Tusen tack för ert fin omdöme. 😊 Vi på AM Berglund önskar er en god jul & ett gott nytt år! ❄️
Jag är mycket nöjd ned AM Berglund AB. Gulli
Hej Gulli! Vad glada vi blir av att höra att du är mycket nöjd med oss på AM Berglund 😊 Vi önskar dig en trevlig helg och en glad tredje advent ❄️
Kan inte klaga på ngt från beställning till genomförande av arbetet! Varesig städ som fönstertvätt! Rekommenderar dem till vänner och bekanta. ” morahumlan”
Hej Maijt! Tusen tusen tack för de fina orden, en rekommendation till vänner och bekanta är det finaste omdöme man kan få 😊 Vi på AM Berglund önskar dig en god jul och ett gott nytt år! ❄️🎅
Upplever dem tillmötesgående o bra på sitt jobb
Hej Ulla! Tack för att du tog dig tid att lämna en recension till oss och tack för de fina orden. 😊 Vi på AM Berglund önskar er en fortsatt fin dag!
Noggrann vid lokalvård. Trevlig personal!
Hej Jan-Erik! Tack för ditt omdöme 😊 Vi på AM Berglund önskar dig en fin eftermiddag och kväll 😊
Bra bemötande - duktiga killar som var hos oss och putsade fönstren, levde upp till förväntningarna.
Hej Marie! Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att det levde upp till era förväntningar. Vi på AM Berglund önskar er en fin dag 😊
Jag vart mycket väl bemött av trevlig personal. Både i telefonsamtal och även den som kom o putsade fönstren! Jag förväntade mig att fönstren skulle bli rena o det vart dom o lite till. Anlitade även samma firma förra året, när vi flyttade till Mora o var mer än nöjd även där! Jag kommer att anlita samma firma igen!,
Hej Louise! Tusen tack för ett fint omdöme 😊 Vad härligt att du blev nöjd med fönsterputsningen och varmt välkommen tillbaka när vi kan hjälpa er igen 😊 Ha en fin dag önskar vi på AM Berglund ❄️