Gör ett mycket bra jobb, fungerar alltid med bokade tider.
AM Berglund AB
Sedan starten 2012 har AM Berglund AB legat i framkant vad gäller professionell städning och fönsterputs. År 2017 tog vi nästa kliv framåt och nu erbjuder vi även flyttservice. Inget jobb är för litet eller för stort och vi strävar efter att hålla absolut högsta kvalitet på de arbeten vi utför. Vi har många nöjda kunder, både...
1189 omdömen om AM Berglund AB
Sedan starten hos Reco 2019
Kontakt har varit jätteenkelt (via mejl); Efter besöket kunde de snabbt utföra jobbet; Delvis har informationer från mig inte kommit fram till personerna som behövde de - men vi löste det. Flyttstäd har varit helt perfekt (exceptionellt!!!!).
Väl utfört arbete. Trevlig personal
Oh, va skönt! Ett vänligt bemötande från början till slut och rena fina fönster. Så ni är välkomna till våren!
Mycket nöjd med fönster puts, besökande har kommenert hur rena fönstrene har blivit.😄👍
De arbetade snabbt och gjorde allt på 1 dag
Vi är mycket nöjda med städningen som ni utförde i vårt hus! Det var rent och fräscht och har ingenting att anmärka på! Supernöjda! Kommer definitivt att anlita er igen. 😊
Jag beställde fönsterputs på 14 fönster. Fönsterputsning var fin. Men karmen nedtill var8nte putsad. Jag fick gå runt på alla fönster och torka ort. Jag ringde och påpekade detta och fick till svar att jG inte beställt det. Vid förra Fönsterputsning.ingen eztällde jag inte heller det men då fick jag allt putsa o h rent. Vad jag vänder mej mit är att jag inte fått .ågon information om nyordningdn.dessutom kom räkningen härför 15 .november samma dag som Täknibgen förföll !!!
Trevligt bemötande och bokning av städning utan krångel
Hej Mikael! Tack för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma att vi får hjälpa dig och att du är nöjd med våra tjänster 😊⭐
Mycket bra, proffsigt!!!!!!!!!!!!!
Hej Ylva! Tack för att du uppmärksammar våran proffsighet! 😊
Snabbt, effektivt, rent och trevligt. Välkommen åter.
Hej Peter! Härligt att läsa ditt omdöme, tack för det! På återseende 😊⭐
Trevligt bemötande av personalen. Städar noggrant. Har månadsstädning och vid behov fönsterputsning. Hanterar tvätt av sängkläder.
Hej Arne! Tack för ett utförligt omdöme! Vi är glada för att du är en nöjd återkommande kund hos oss 😊
Excellent flyttstäd.
Hej Liudmyla! Tack för ditt fina omdöme 😊 Trevligt att läsa att du är nöjd med flyttstädningen 🌟
Flyttade ett stort vitrinskåp från Mora till Stockholm. Bra pris och toppen service. Mycket nöjd.
Hej Stefania! Tack för att vi fick hjälpa dig med flytten. Vi är mycket glada att du är nöjd med våra tjänster ⭐
Golvrengöring helt belåtenhet med , goda råd hur det skulle skötas framöver. Trevligt bemötande av TIMO!
Hej Ulla! Tack för ditt omdöme, glädjande att du är nöjd med tjänsten och Timos arbete! 😊
Mycket rent och fräscht efter hemstädning. Trevligt bemötande! Jag är helnöjd!
Hej Astrid! Stort tack för din fina recension 😊 Vi är mycket glada för att du är nöjd med våra tjänster 🌟
Vissa i personalen var svåra att kommunicera med. En del brister i själva städjobbet och fönsterputsningen, lite backjobb fick utföras. Flyttjobbet med kyl/frysar blev försenat och fick tas efter frånträdet av bostaden.
Hej Lars! Tack för ditt omdöme! Vi tar till oss av det du skriver, det hjälper oss i arbetet att utvecklas och bli ännu bättre! Vi jobbar alltid för att kunden ska bli nöjd 😊
Oftast utför de ett bra jobb och de är trevliga och lösningsfokuserade.
Hej Björn! Tack för din recension av vårat arbete 😊 Vi försöker alltid att ha ett trevligt bemötande och hitta lösningar anpassade just för kunden ⭐
Berglund AB har hjälpt min mamma genom åren med olika flyttar och de hjälpte henne nu senast med att flytta hela hennes hem och henne från Mora till Motala med sådan fin omsorg och omtanke att jag därför varmt rekommenderar Berglund AB. Tack för att ni finns!
Hej Carola! Tack för ditt fina omdöme, det gläder oss att läsa! 😊 Tack för förtroendet att få hjälpa din mamma med olika typer av tjänster, vi hoppas att hon ska trivas i Motala 🌟
Jag blev trevligt bemött både av säljaren och fönsterputsarna som gjorde ett bra jobb. Anlitade alltså företaget för fönsterputs.
Hej Stina! Tack för ditt omdöme gällande fönsterputsning. Vi är glada för att du är nöjd med oss och tjänsten!😊
Proffesionellt från telefonen till dammtrasan. Alla har bemött mig väl och arbetat noggrant. Haft annan firma men AM B gör jobbet så man känner sig nöjd
Hej Beth! Tack för att vi får förtroende att utföra din städning. Det som du beskriver, är precis så vi vill att man ska känna när du anlitar oss!😊⭐
Hej, Jag är väldigt nöjd eran service, bra bemötande och trevlig personal och dom är duktiga, jag kan rekommendera er till dom andra som behöver eran service. Tack för den här gången. Mvh: Hannah T
Hej Hannah! Tack för ditt fina omdöme 😊 Vi är glada för att vi fick hjälpa dig!
Allt var bra från beställning och tills arbetet var klart.
Hej Ingela! Din recension av vårat arbete betyder mycket! 😊 Tack för att vi fick utföra arbetet 🌟
Proffsigt. Trevlig personal och gör ett bra jobb.
Hej Ingegerd! Tack för din recension😊 Vi är glada att du upplever oss som trevliga och proffsiga! 🌟
Proffsigt bemötande och grundlig kontroll före offert på plats. Mycket bra slutstädning inför övertagande av oss såld fastighet.
Hej Magnus! Tack för att du uppskattar vår proffsighet och städning av fastigheten! 🌟
Rent o snyggt jobb på utsatt tid
Hej Pär! Tack för dina fina ord. Glad att vi kan leva upp till dina förväntningar 😊⭐
Otroligt glad och nöjd med städningen! Proffsigt bemötande med min nöjdhet och önskemål i fokus! Helt suvärent!
Hej Katrine! Tack för din fina recension 😊 Vi är glada att leverera en tjänst efter dina önskemål!
Från första kontakt tills arbetet blivit utfört proffsigt och snabbt hanterat. Vänlighet från både Mattias och den som putsade fönstren, och dessutom satte dit klistriga och besvärliga tätningslister. Allt får högsta betyg. Men vilken cirkel är högst och lägst? Kommer att anlita dem igen Lena
Hej Lena! Ditt fina omdöme värmer att läsa! ⭐ Tack för att du väljer AM Berglund och kommer att göra det igen! 😊
Enkelt att kontakta och komma överens om tid för fönstertvätt. Jag har använt dem i många år. Den som utför fönstertvätten är noggrann. Resultatet blir mycket bra.
Hej Irene! Vi är tacksamma för att du är en nöjd kund hos oss! 😊 Vi kommer mer än gärna till dig igen och putsar dina fönster🌟
Nöjd med allt bemötande trevliga mm bra utfört arbete, passade tiden 👍🏻
Hej Ingrid! Tack för din fina recension! 😊 Vi gläder oss att du är nöjd med våra tjänster!
Jag blev oerhört nöjd med fönstren och skåpluckorna.
Hej Laila! Tack för att du ger oss högsta betyg för städning & fönsterputsning! Vi önskar dig en fin dag ⭐
Tack för proffesionellt utförd fönsterputs. Återkommer i vår! Skeri Lena Andersson
Hej Lena! Vi tycker att det är roligt att vi får putsa dina fönster & att du är nöjd! 😊 Vi ses till våren igen! 🌞
Tycker att både fönsterputs och städning var bra inget att klaga på.Fem på betygsskalan.
Tack Britt för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är så nöjd med både fönsterputsningen och städningen. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig.
Tar lång tid att få svar på önskad tjänst! Fått återringt för att få besked!!! Bra utfört arbete när jag fått önskad ”person” vid hemstäd!
Tack Maud för att du delar din upplevelse. Vi är glada att du är nöjd med hemstädningen när allt kom på plats, men vi tar till oss av att det tog för lång tid att få återkoppling. Det ska fungera smidigare än så och vi ser över rutinen för att undvika liknande situationer framåt. Hör gärna av dig till oss på hej@am-berglund.se om du vill följa upp något mer.
Trevligt bemötande och snabb leverans. Arbetet sköttes mycket bra.
Tack Pia för ditt omdöme. Så fint att höra att du uppskattade både bemötandet och hur arbetet genomfördes. Tack för att du valde oss.
Bra fönsterputsning och trevliga killar Mycket nöjd Tack
Tack Lisbeth för ditt omdöme. Det är roligt att höra att du är nöjd med både putsningen och bemötandet. Vi uppskattar att du delar med dig.
En person som kom och gjorde utvärdering på arbete som vi önskade AM Berglund AB ett trovärdigt företag En morgon kom det två superduktiga fönsterputsare till vårat hem vi är så nöjda med deras arbete helproffsigt utfört Stort Tack
Tack Eva för ditt omdöme. Vad fint att höra att ni upplevde både vårt bemötande och arbetet på plats som professionellt och trovärdigt. Vi är glada att ni är nöjda med fönsterputsningen och uppskattar att ni delar med er.
mycket bra jätte nöjda med allt rekommenderar verkligen Hälsningar Kjell
Tack Kjell för ditt omdöme. Det gläder oss att ni är nöjda med allt och vill rekommendera oss. Det betyder mycket för oss.
Lyhörd på kundens behov och ett kundbemötande i toppklass!
Tack Per för dina fina ord. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme och är väldigt glada att du upplevde samarbetet på det sättet. Det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig lyssnade på och väl bemötta. Tack för förtroendet.
Bra bemötande vid offertförfarande. Städningen är såvitt jag kan bedöma väl utförd. Någon dörrkarm har missats. De ringde direkt när ett lampglas till en spotlight gick sönder, har dock ännu inte fått något nytt. Det jag köpte var en storstädning, alltså allt. Jag hade hört genom andra att de gör ett bra jobb.
Tack Anita för att du delar din upplevelse. Det är bra att höra att bemötandet och städningen i stort motsvarade dina förväntningar. Samtidigt beklagar vi att en dörrkarm missats och att du fortfarande väntar på ersättningsglaset till spotlighten. Vi följer upp det omgående så att det blir åtgärdat. Tack för att du valde oss och för att du tar dig tid att ge feedback, det hjälper oss att bli bättre.
Bra! Noggranna, lätt att ta kontakt med.
Tack Hanna för ditt fina omdömme.
Det blev rent utom på taknivån men det var nog svårt att komma åt för värmegallret . Allt gick smidigt till och mannen som kom och gjorde allt var mycket trevlig. Så jag har rekommenderat er till min granne, som jag blev rekommenderat av en av mina grannar.
Tack Dan! Känns väldigt roligt både att du blivit rekommenderad oss av din granne och att du sedan rekommenderar oss vidare till nästa granne.
Jättetrevlig och duktig personal som städar hos oss! Mycket nöjd!
Tack Christina för din fina kommentar. Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd och att du uppskattar både bemötandet och arbetet från vår personal.
Andra året med fönsterputs. Bra årsbemötande. Nöjda.
Tack Agneta för din kommentar. Vi är glada att ni valt att återkomma och att ni är nöjda med både bemötandet och resultatet.
seriös , bra kundbemötande . Bra tät kontakt med städledare.
Tack Håkan för din kommentar. Vi uppskattar att du lyfter vårt bemötande och kontakten med städledaren. Fint att höra att samarbetet fungerar bra.
Lätt att få kontakt med, snabbt och ordentligt utfört arbete.
Tack Jan för din kommentar. Vi är glada att du är nöjd med både kontakten och det utförda arbetet. Det betyder mycket för oss.
Blev förvånad när fakt kom o arb.tid var uppsatt till 1.5 Tim när den i själva verket var 30 min. Ringde Ang arb.tid o fick ett jättetrevl bemötande där AM Bergl AB skickar en ny fakt på den faktiska arb.tid. Tack !
Tack Britt-Marie för din kommentar. Vi beklagar missförståndet kring arbetstiden men är glada att det löste sig snabbt och att du kände att bemötandet var bra. Det är precis så vi vill att det ska fungera när något behöver rättas till.
Jätteduktiga o trevliga. Jag blev väldigt imponerad av resultatet. Toppenbra
Tack Monica för din glada kommentar. Vi blir verkligen glada att höra att du är imponerad av resultatet och fick ett trevligt bemötande.
Trevligt bemötande. Noggrant utfört arbete. Duktiga fönsterputsare!
Tack Barbro för din fina kommentar. Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och resultatet.
? För tidigt att bedöma. (1 städ )
Tack Boel för din kommentar. Vi förstår att det är tidigt att utvärdera efter första städningen. Vi hoppas att du blir fortsatt nöjd framöver och att upplevelsen lever upp till dina förväntningar.