AMECO Konsult AB

5.0

11 omdömen om AMECO Konsult AB

Ali K
Skrev om AMECO Konsult AB

Vi på RenovEL är väldigt nöjda med vårt samarbete med Amecokonsult. Vår kontaktperson Alex har alltid varit tillgänglig, tydlig och professionell i sin kommunikation. Han har en förmåga att förklara komplexa frågor på ett enkelt och pedagogiskt sätt, vilket gör att vi känner oss trygga i att ekonomin sköts korrekt. Alex och teamet på Amecokonsult är snabba på återkoppling, noggranna i sitt arbete och visar ett genuint engagemang för att hitta de bästa lösningarna för oss. Det märks att de bryr sig om sina kunder och vill...

Janise A
Skrev om AMECO Konsult AB

Ameco Konsult har hjälpt företaget med redovisningen löpande bokföring, skatteberäkning och bokslut. Vi har haft en god kommunikation och det känns framförallt tryggt att ha Ameco Konsult som redovisningsbyrå. De svarar alltid på våra frågor på ett mycket professionellt sätt och är tillgängliga. Det har gjort att vi kan fokusera på vår verksamhet och skapar därför väldigt stort mervärde för oss. Vi är mycket nöjda med den professionella kunskapen och tjänsterna, rekommenderar byrån.

Nikitas H
Skrev om AMECO Konsult AB

Är kund hos AMECO ett tag nu och vill sammanfatta min upplevelse med några ord. Enkel, korrekt och prisvärd! och det är så man vill att ens bokförings konsult ska vara! Med vänlig hälsning Nikitas North Charge AB

Daniel A
Skrev om AMECO Konsult AB

Jag kan varmt rekommendera Ameco redovisningsbyrå! Deras professionalism och noggrannhet har verkligen överträffat mina förväntningar. Från första mötet kände jag mig trygg med deras expertis, och de tog sig tid att förstå min verksamhet och mina specifika behov. Teamet är alltid tillgängligt för att svara på frågor och ge vägledning, vilket gör hela processen mycket smidig. Deras snabba och korrekta hantering av min bokföring och deklaration har gett mig mer tid att fokusera på min verksamhet. Jag är särskilt imponerad...

Tori K
Skrev om AMECO Konsult AB

Hej jag tycker Amecko är det man behöver dom fåretagare jag är supernöjd med hans jobb och hans program enkel och smidigt en fantastisk samarbetspartner

Johan M
Skrev om AMECO Konsult AB

AMECO har från början varit mycket tydliga med vad dom levererar. På alla punkter har dom sedan levererat en punktlig, flexibel, professionell och personlig tjänst som har fungerat över förväntan. Jag är mycket nöjd med de bokförings tjänster AMECO levererar och kan varmt rekommendera bolaget. Johan Moazed CEO Bazitech AB

Jamen E
Skrev om AMECO Konsult AB

Vi har tagit hjälp av Ameco för att sköta bokföringen vi är mycket nöjda och trygga med Amero som visat noggrannhet, tillit och punktlighet vilket är viktigt för oss. Mycket nöjda och rekommenderar Ameco

Svar från AMECO Konsult AB

Hej Jamen, Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Vi är glada att samarbeta med er, att ni är nöjda är vårt mål. Ser fram emot många fler år av samarbete.

Albin S
Skrev om AMECO Konsult AB

Använt AMECO ca 1 år och allting har fungerat smidigt och som uttalat. Framförallt enkelheten med kommunikation har vi varit väldigt nöjda med då vi alltid fått svar och hjälp snabbt vilket gett oss tid till fokusera på annat. Kan varmt rekommendera AMECO!

Svar från AMECO Konsult AB

Hej Albin, Tack för det fina omdömet samt att du tog dig tiden att svara.

Tadi T
Skrev om AMECO Konsult AB

Jag blev väl bemött av Ameco Konsult Ab och jag får alltid rådgivning och snabba svar när jag hör av mig till dom jag hade höga förväntningar innan jag bytte från min tidigare revisor till Ameco och jag tycker dom har uppfyllt alla mina förväntningar exceptionellt

Svar från AMECO Konsult AB

Hej Tadi, Hoppas allt är fint och tack för att du tog dig tiden att svara. Vi blir väldigt glada och nöjda när vi kan med bra och personlig service samt tillgänglighet uppfylla era förväntningar. Ser fram emot vår fortsatta samarbete! Mvh AMECO Konsult

Ashok G
Skrev om AMECO Konsult AB

Sedan jag bytte redovisningsfirma till Ameco har jag helt kunnat fokusera på mitt företag och dess verksamhet. Alexandros återkopplar kontinuerligt och alltid i god tid. Han ser till att bokföringen sker löpande och friktionsfritt. Han har alltid en vänlig och professionell ton. Jag är mer än nöjd med mitt val av Ameco och ger dem de bästa rekommendationer

Svar från AMECO Konsult AB

Hej Ashok, Vi är glada att få samarbeta med er och att vi digitaliserade hela bokföringsprocessen. Det är grunden till att vi kan leverera våra tjänster efter utlovat tid och vi är väldigt nöjda att ni också upplever det så. Det är lätt att varje trevlig när man har så fina kunder! Tack för att ni väljer att samarbeta med oss. Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Mvh AMECO Konsult

Alex M
Skrev om AMECO Konsult AB

Enkel att få kontakt med och gör ett bra jobb. Rekommenderar starkt 👍

Svar från AMECO Konsult AB

Hej Alex, Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme och för att du rekommenderar oss. Vi är glada att få följa med på din resa och tillsammans hjälpa er uppnå era mål. Tillgänglighet och personlig engagemang är en av våra grundpelare och vi är väldigt glada att du upplever att kontakten funkar bra. Det är lätt att göra ett bra jobb när samarbetet funkar så bra! Tack för att vi får hänga med på din resa återigen! Mvh AMECO Konsult