APCOA Parking

APCOA Parking

Ring 031-13 90 05 www.europark.se
Omdömen totalt
3
Snittbetyg
1.0
Skriv ett omdöme

3 omdömen om APCOA Parking

Visar 3 omdömen med 1.0 i snittbetyg
Per Martin N
Skrev om APCOA Parking

Parkerar vid Centralstationen i Göteborg. Man ska tydligen kunna gå in och betala avgiften inom 72 timmar och slippa aviseringsavgift. Går in efter 1 timme efter hemkomst. Min bil går ej att finna i deras register. Garanterat sökt på rätt reg. nr. Går in dagen efter och får samma besked av hemsidan. "Ingen parkering funnen". Idag kommer en faktura med saftig aviseringsavgift för den aktuella tidpunkten. Inget svar via mail eller telefon... kom igen. Är detta er affäridé?

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Kenan K
Skrev om APCOA Parking

Appen är full med buggar, har aldrig funkat och kommer förmodligen aldrig funka. Parkeringar startas på alla användares appar som har bilen kopplat i appen. (Eller är tanken att endast en användare kan kopplas till ett Reg.nr?) Kameraövervakningen funkar bara när man kör in, men INTE när man kör ut. Pågående parkering i dagar fast bilen inte är på parkeringen som INTE går inte att stänga av. Oklart om det är deras ut-kameror som inte funkar eller appen eller bägge. Blivit debiterad i appen, men sen kommer faktura... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Stefan Louis H
Skrev om APCOA Parking

Uselt P-bolag. Deras app buggar enormt. Och trots att betalning genomförts genom deras app & bekräftelse mottagits, så får man betalningspåminnelse per post några dagar senare. Och lång kötid för att klara upp det med kundtjänsten. Skandal att de får ansvara för parkeringen vid GBG centralstation.

1
Kenan K gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen