Philip Stefan H:
Anders hjälpte oss och satte in en luftvärmepump av märket Daikin hos oss för 3år sedan. Den har fungerat fantastiskt bra och vi har sänkt elförbrukningen avsevärt. Allt gick smidigt och valet av värmepump med Anders rådgivning var enkelt. Rekommenderas varmt!
Linda S:
Det är första gången i mitt liv som jag provat hypnos och den resa man gör tillsammans med Tina är helt magisk.
Efter tre tillfällen är jag en ny version av mig själv med mer energi och glad på livet.
Tveka inte att förändra ditt livsmönster och bli din nya version 2.0
Ulf Sture Gustaf L:
Gjorde nyligen en bilaffär med sörmanken bil De var trevliga och tillmötesgående
och vi genomförde affären snabbt och problemfritt. Bilen jag köpte var välvårdad och allt fungerar nsom det ska Jag är mycket nöjd med affären och rekommenderar Sörmarken Bil
Karin Malin B:
"Samtalen med Johanna har gett mig en inre styrka att lita på min känsla, insikter om vad som ger mig återhämtning och verktyg för att skapa ett hållbart liv. Jag har uppskattat samtalsupplägget: att börja med avslappning för att landa, inkludera visualiseringsövningar, ha struktur men också utrymme för det som dyker upp. Johanna är otroligt närvarande – positiv, ödmjuk och tydlig – med en förmåga att se helheten på ett sätt jag inte upplevt hos tidigare psykologer eller samtalsterapeuter. Jag har fått tillbaka min grundstyrka, mitt driv och min eld som jag hade före utmattningen – att våga forsa fram i vågorna igen, men också att flyta stilla i lugna sjöar. Tack!"
Arian Richard S:
Jag har haft nöjet att arbeta med RS Ekonomi & Proffstjänster AB under de senaste åren och är otroligt nöjd med både servicen och professionalismen. Allt från löpande bokföring till mer komplexa frågor har hanterats snabbt, tydligt och med stor noggrannhet.
Kommunikationen är alltid enkel och transparent, och jag känner mig trygg i att min ekonomi sköts korrekt och effektivt.
Rekommenderas varmt till alla som söker en pålitlig och kunnig redovisningskonsult.
Helen L:
Morten på "Lund fixar" var väldigt snabb med offert, utförandet var noggrant och i tid, de var mycket måna om att jag som kund skulle känna mig nöjd och allt var jättefint vid avsyning efter utfört jobb. Rekommenderar dem varmt!
Eva agneta S:
Tack urduktiga Frida för ny färg och form på frisyren! Alltid samma profffsiga resultat. Som vanligt är jag supernöjd! Återkommer om en månad🙏 Eva Rice
Johan C:
Equipe Finance har hjälpt oss med ett antal lyckade rekryteringsprocesser. Samarbetet har kännetecknats av en god kommunikation, ett starkt engagemang och en utmärkt förståelse för kravprofilen.
Marcus B:
Fantastisk duktiga, snabba och proffsiga. Vårt vatten dog en onsdag kväll och dom kom ut torsdag morgon. Blev byte av vattenpumpen i en djupborrad brun och lite övrigt. Det bästa va nog ändå när Claes "Teknikern" lovade min tjej som va hemma att han skulle inte lämna innan vi hade vatten igen :) Riktigt nöjd. Kan varmt rekommenderas