Övrigt i Västra Götaland

Munkedal  (2 st)
Dals-Ed  (1 st)

Topp 25 övriga företag i Västra Götaland

• NOPAINCLINIC
    NOPAINCLINIC: Jag tycker att ni ger bra service. Ingen krångel. Trevlig personal. Väldigt nöjd. Hälsningar Masoud.
  • 14 omdömen
    Philip Stefan H
    Philip Stefan H: Anders hjälpte oss och satte in en luftvärmepump av märket Daikin hos oss för 3år sedan. Den har fungerat fantastiskt bra och vi har sänkt elförbrukningen avsevärt. Allt gick smidigt och valet av värmepump med Anders rådgivning var enkelt. Rekommenderas varmt!
  • 12 omdömen
    Agim S
    Agim S: Amazing service. Awesome people. I will recommend them to everyone. I'm super happy with my purchase
  • Linda S
    Linda S: Det är första gången i mitt liv som jag provat hypnos och den resa man gör tillsammans med Tina är helt magisk. Efter tre tillfällen är jag en ny version av mig själv med mer energi och glad på livet. Tveka inte att förändra ditt livsmönster och bli din nya version 2.0
  • Anna Marie H
    Anna Marie H: Jättebra service! Fick en snabb tid för hembesök och leverans av både plisse och gardiner gick fort. Vi är jättenöjda med allt vi köpt!
  • 34 omdömen
  • Bo H
    Bo H: Verklig personlig service och mycket fint arbete utfört som avtalat
  • 11 omdömen
    Ulf Sture Gustaf L
    Ulf Sture Gustaf L: Gjorde nyligen en bilaffär med sörmanken bil De var trevliga och tillmötesgående och vi genomförde affären snabbt och problemfritt. Bilen jag köpte var välvårdad och allt fungerar nsom det ska Jag är mycket nöjd med affären och rekommenderar Sörmarken Bil
  • Gunbritt L
    Gunbritt L: Är så nöjd med takbytet. Kände verkligen att de gjorde allt för att arbetet skulle flyta på.Kan rekommenderas!
  • 18 omdömen
  • Peder S
    Peder S: Vi har anlitat Patrik flera gånger och alltid blivit nöjda. Noggrann, effektiv och trevlig. Rekommenderar honom!
    Karin Malin B
    Karin Malin B: "Samtalen med Johanna har gett mig en inre styrka att lita på min känsla, insikter om vad som ger mig återhämtning och verktyg för att skapa ett hållbart liv. Jag har uppskattat samtalsupplägget: att börja med avslappning för att landa, inkludera visualiseringsövningar, ha struktur men också utrymme för det som dyker upp. Johanna är otroligt närvarande – positiv, ödmjuk och tydlig – med en förmåga att se helheten på ett sätt jag inte upplevt hos tidigare psykologer eller samtalsterapeuter. Jag har fått tillbaka min grundstyrka, mitt driv och min eld som jag hade före utmattningen – att våga forsa fram i vågorna igen, men också att flyta stilla i lugna sjöar. Tack!"
  • Arian Richard S
    Arian Richard S: Jag har haft nöjet att arbeta med RS Ekonomi & Proffstjänster AB under de senaste åren och är otroligt nöjd med både servicen och professionalismen. Allt från löpande bokföring till mer komplexa frågor har hanterats snabbt, tydligt och med stor noggrannhet. Kommunikationen är alltid enkel och transparent, och jag känner mig trygg i att min ekonomi sköts korrekt och effektivt. Rekommenderas varmt till alla som söker en pålitlig och kunnig redovisningskonsult.
    Kenneth Samuel B
    Kenneth Samuel B: Väldigt bra service och tillmötesgående säljare. Allt gick väldigt bra. Kan varmt rekommendera.
  • Bengt Anders T
    Bengt Anders T: Kanon killar som hjälpte mig att fixa en pyspunka på lördag mellan olika däckbyte. Anders
  • 5 omdömen
    Kristin Margareta H
    Kristin Margareta H: Beställde en dekal till bilen och blev otroligt nöjd!
    Helen L
    Helen L: Morten på "Lund fixar" var väldigt snabb med offert, utförandet var noggrant och i tid, de var mycket måna om att jag som kund skulle känna mig nöjd och allt var jättefint vid avsyning efter utfört jobb. Rekommenderar dem varmt!
  • 5 omdömen
    Sara E
    Sara E: Jag blev proffsigt och ändå personligt bemött. Jag har fått utbildning och köpt tester.
  • 4 omdömen
    Eva agneta S
    Eva agneta S: Tack urduktiga Frida för ny färg och form på frisyren! Alltid samma profffsiga resultat. Som vanligt är jag supernöjd! Återkommer om en månad🙏 Eva Rice
  • Ann-marie E
    Ann-marie E: Martin lyckas alltid lindra de besvär man har så att man går därifrån med lätta steg. Han är inlyssnande och respektfull.
  • Hans Gustaf L
    Hans Gustaf L: Bästa lackeran i Sverige,grymt jobb och är super nöjd med resultatet
  • 3 omdömen
    Johan C
    Johan C: Equipe Finance har hjälpt oss med ett antal lyckade rekryteringsprocesser. Samarbetet har kännetecknats av en god kommunikation, ett starkt engagemang och en utmärkt förståelse för kravprofilen.
  • Marcus B
    Marcus B: Fantastisk duktiga, snabba och proffsiga. Vårt vatten dog en onsdag kväll och dom kom ut torsdag morgon. Blev byte av vattenpumpen i en djupborrad brun och lite övrigt. Det bästa va nog ändå när Claes "Teknikern" lovade min tjej som va hemma att han skulle inte lämna innan vi hade vatten igen :) Riktigt nöjd. Kan varmt rekommenderas
  • Thea Zimone U
    Thea Zimone U: Snabb och utmärkt service. Han väntade till och med, med att äta sin lunch för att ge snabb service! Bästa!
123...46