Övrigt i Västra Götaland

Gullspång  (2 st)
Dals-Ed  (1 st)

Topp 25 övriga företag i Västra Götaland

Kjell-Arne N
    Kjell-Arne N: Har två katter som är rädda för att åka i kattbur och att veterinären Johan kom hem och tog både blodprov och urinprov var en lättnad.
  • Britt Cathrin S
    Britt Cathrin S: Vår familj har denna vetrinär klinik . Vi är mycket nöjda , väldigt bra bemötande för oss och våra hundar. Hög kvalitet på vetrinärvården vi har fått..
    Kerstin Irene K
    Kerstin Irene K: Bra utbud på vackra saker. Såväl nytt retro o antikt. Bra priser o toppkvalitet. Jättenöjd med lampskärmen, Dome wildflover, jag köpt. Lätt att kontakta via mejl lr telefon. Kommer absolut handla här igen
  • Felicia Birgitta L
    Felicia Birgitta L: Jag var skeptiskt till en början men Filip på Harmonation är tillmötesgående och lyhörd för kundens behov. Har hjälpt mig med både problem jag visste att jag hade och problem jag inte visste att jag hade. Det känns som om han verkligen bryr sig och vill hjälpa mig som individ att må bättre☺️. Rekommenderar!
    Göran R
    Göran R: Superbra och snabb service vid batteribyte av äldre Xperia
    Mika M
    Mika M: Mycket god service, bra läge, finns alltid parkering i närheten, oftast bra erbjudanden för oss studenter
  • Magnus Mange G
    Magnus Mange G: Väldigt kunnig och lättsam kylmontör. Bra utfört arbete . Kan rekommenderas alla gånger i veckan
  • Erik Niklas S
    Erik Niklas S: Jag har arbete mot många typer av hantverkare men aldrig träffat någon som varit så nogrann och arbetsam. Jag rekommenderar Sjöviks Måleri & Puts och Jure med kollega för måleri och tapetsering. Hans kunskap och glädje smittar av sig i resultatet och är fenomenalt. Vill verkligen kundens bästa och håller en hög kvalitet i allt dem utför. All lycka och välgång till Sjöviks Måleri & Puts. Mvh Niklas
  • Martin E
    Martin E: Fantastiskt bra! Fixade både trasigt lås OCH nyckel till mitt skåp. Rekommenderas verkligen!
  • Pontus H
    Pontus H: Bäst av dom bästa, kommer ALDRIG åka Någon annanstans så länge dessa herrar är igång. Vill ni ha bilmekaniker ni kan lita på och känna er trygga med att de gör det bästa för er och er bil? Då ska ni definitivt åka hit!
    Petra Adele Maria S
    Petra Adele Maria S: Fick hjälp med att bytta svullet batteri, rikta chassi samt att fläkten var rejält igensatt, vilket ett serviceställe för det aktuella märke missat tidigare. Kunnig personal, bra och snabb service till ett bra pris. Tryggt! Rekommenderar varmt!
  • Ulf L
    Ulf L: Kändes som en seriös firma som ville nå ett bra slutresultat. Jag är nöjd.
  • Elisabeth Yvonne B
    Elisabeth Yvonne B: Professionellt trevligt bemötande med rådgivning gällande ett fastighetsärende. Vi kan varmt rekommendera denna advokatbyrå.
    Annika W
    Annika W: Har nu haft Lila från NIV konsult som min hemstäderska i över fyra år och är mycket nöjd. Alltid rent och fint i mitt hem när hon har varit och städat. En styrka Lila har är att hon är väldigt självgående och ser vad som kanske behöver läggas lite extra tid på just den dagen. Lila är mycket trevlig och mån att du som kund får det som efterfrågas. Jag kan varmt rekommendera NIV konsult // Annika
    Maria L
    Maria L: Jag fick snabb och fin service!
  • Joel L
    Joel L: Mycket bra personal! Riktigt trevliga grabbar att ha o göra med! Svarar på allt man behöver veta vid byte, samt all energi o frågor dom lägger ner för kundens bästa! 10/10 ⭐️
  • Annika R
    Annika R: Bemötandet känns professionellt, varmt och personligt. Levde absolut upp till mina förväntningar. Tjänsten gällde en presentation och möjlighet till frågestund för personer som har tankar på att starta någon egen verksamhet. Proffsig och pedagogisk PP-presentation. Stort engagemang och förmedlar en genuin vilja att få andra att växa och vara ett bra stöd i deras utveckling/process.
    Mindaugas S
    Mindaugas S: Ett företag som jag verkligen behövde under bygget, och Tomas, som jobbar där, är en tydlig och precis person som vet vad han gör.
  • Ann-marie Margareta B
    Ann-marie Margareta B: Bemötandet är helt fantastiskt, de visste vad de gjorde. Lagade en gjutjärnslucka på ett helt fantastiskt sätt. Har tidigare beställt ett räcke i järn, blev så nöjda med resultatet. Bästa smidesfirman.
    Emma B
    Emma B: Superduktig, kunnig, trevlig, professionell. Jag skulle absolut anställa Väststyle AB igen.
  • Martin Robert B
    Martin Robert B: Mycket trevliga och tillmötesgående. Smidig affär som öppnade sina lokaler även under helgdag.
  • Lovisa Ellinor J
    Lovisa Ellinor J: Jag har tränat tyngdlyftning med Wouissem under några pass och är supernöjd. Han är extremt kunnig när det gäller teknik och har en förmåga att se exakt vad som behöver justeras. Tack vare hans coaching har jag satt flera nya PB:n på kort tid och känner mig både starkare och säkrare i lyften. Väldigt pedagogisk, engagerad och inspirerande coach som verkligen bryr sig om utveckling och individen. Rekommenderas varmt!
    Ida Louise U
    Ida Louise U: Bästa frisörerna. Alltid nöjd.
    Angelica Jennie A
    Angelica Jennie A: Jag har jobbat 10 år på Logent och trivs som fisken i vattnet. Det var oerhört oorganiserat i början men sättet Logent förbättrat sig på är otroligt.
    Henrik L
    Henrik L: Supernöjd med vår markis från Bryma, lyhörda och väldigt fint bemötande. Rekommenderar starkt!
12345...48