Övrigt i Orust

8 rekommenderade övriga företag i Orust kommun

• Tommy J
    Tommy J: Väldigt måna om kunden och resultatet!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Orust?

• Erik tobias E
    Erik tobias E: Omdömet borttaget. Omdömet borttaget.
  • Per Anders A
    Per Anders A: Noggran, metodisk och bra kommunikation. Uppfattas som absolut kunnig och saklig. Rekommenderas!
  • Daniel K
    Daniel K: Utmärkt jobb och service till ett bra pris
  • 1 omdöme
    Joakim E
    Joakim E: De gör verklgen vackra prydnadssaker och smycken. Värt varenda krona!
  • Frida S
    Frida S: Ett förbund med många resurser. Själv är jag domare så jag har mycket kontakt med förbundet som är väldigt trevliga och bemöter nya människor på ett trevligt sätt. I BFF finns det många fotbollslubbar som behöver mycket hjälp för att kunna driva sina verksamheter. Detta hjälper BFF dom med väldigt bra.
  • 1 omdöme
    Jonas Peter L
    Jonas Peter L: Har beställt och fått ATG jag ska betala men inte fått produkten
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Orust?

• Magnus S
    Magnus S: Tänk er noga för innan ni använder Nordisk Villavård. James Forsyth har renoverat badrum samt påbörjat basturenovering åt oss. Badrummet blev renoverat i 2011. Redan efter ett år hade vi träpanel på vägg glidit isär med intill 3-5cm. Vi reklamerade men fick till svar att man inte var ansvarig då det varit en torr och kall vinter. Efter mycket om och men blev det avtalat att de hela skulle åtgärdas 2014, dock till 50% av ordinarie timbetalning. Istället för att byta panel upptäckte vi att man spacklat och bara gjort kosmetisk korrektion på panel. Det hela gled påsytt isär efter bara 3 veckor. Därutöver har Nordisk Villavård påbörjat en basturenovering samt altan utomhus som man hastigt avslutade på grund av brist på hantverkare. I år har vi fått ett annat företag att slutföra arbetet. Det mesta Nordisk Villavård påbörjat fick vi tyvärr göra om på grund av icke korrekt genomfört arbete. Snickaren vi nu anlitad var bestört över det arbete man gjort. Golv fick bytas. Rötskador upptäcktes under golv. Rötskador längs tak som Nordisk Villavård täckt för istället för att åtgärda. Altan som er bygd har lyft från mark då den inte blivit förankrad fackmannamässigt etc etc. Listan är lång. James Forsyth har skyllt från sig eller skyllt på väder och vind. Man har inte hållt sig till avtalad offert. Fakturor har varit oprecisa. Anlita inte detta företag.