Övrigt i Ale

12 rekommenderade övriga företag i Ale kommun

• Ulla birgitta H
    Ulla birgitta H: TUSEN TACK, för servicen av min cykel🤗 Det är CYKELDOKTORN på Ale Skomakari och Nyckelservice som gjort en perfekt genomgång av min cykel! Så nu blir det full fart på 🚲 Kan verkligen rekommendera Ivian, dessutom är han väldigt trevlig👍
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Ale?

Patrick H
    Patrick H: Borttagning och uppsättning av ny trädgårdsmur. Sebastian har skött allt perfekt. Han har gjort ett föredömligt jobb med hög kvalitet. På tid och till avtalat pris. Han är mycket trevlig och håller vad han lovar. Jag rekommenderar gärna. Bara +++++
  • Ulf D
    Ulf D: Fantastiskt !alltid fått pinfäska varor, främst skaldjur av absolut A- kvalitet,Har aldrig hittat ngt bättre i Gbg med omnejd.Personalen kan ej vara bättre super vänliga och hjälpsamma alltid!Keep it up !!
  • Kari Kustaa B
    Kari Kustaa B: Super duktig och ärlig! Blev positivt överraskad när det blev billigare pga av att vissa delar var ok och inte behövdes bytas!
    DANIEL M
    DANIEL M: Vi tog in flera hantverkare för offertering och valde till sist R.Å snickare efter den goda magkänslan vi fick då vi träffades. Vi är otroligt nöjda med hans arbete och bemötande från början till slut. Han är en mycket noggrann, effektiv, kommunikativ, lyhörd och kunnig snickare! Han gjorde många olika arbeten hos oss, alltifrån bastubygge, pergola, förråd, altan samt mer finsnickeri i form av en platsbyggd hallmöbel. Allt med mycket fint resultat. Han är på så vis en mångfacetterad snickare som visat att han är kunnig inom många olika områden och mån om att göra sitt allra bästa. Vi rekommenderar honom starkt och kommer fortsätta anlita honom för fler arbeten hos oss framöver.
    Jan j
    Jan j: Sällan jar jag träffat så mångsidig inom metallarbeten,klarar allt från små egen designnade smycken till kyrkrenoveringar, med högsta kvalite,och humana priser,mycket nöjd som kund.
    Stem
    Stem: Trevligt och vänligt bemötande. Kunde höra av mig när som helst, fixar allt enligt önskemål och i bra tid, samt till alldeles för bra pris :-) Mycket nöjd!
  • 2 omdömen
    Lars B
    Lars B: Min hund blev misshandlad, har anmält företaget för djurplågeri. De bör få förbud att hålla på med djur.
  • Markus A
    Markus A: Inga kollektiv-avtal, struntar i sina anställda. Försökte strunta i att betala ur resterande lön. Detta företag har gjort det till en sport att behandla sin personal som skit, utnyttja gratis arbetskraft ifrån arbetsförmedlingen
    Johan T
    Johan T: Nödinge bilhandel säljer bilar med skulder hos kronofogden. Jag har precis tagit körkort och ville köpa min första bil asap. Hittade en Golf från 2005 via blocket som såldes av denna bilhandlare. Då jag inte kan något om bilar åkte jag dit med min pappa som fick bedöma om bilen var bra eller inte. Väl där verkade allt vara i sin ordning, motorn gick kanonbra även om bilen inte i sig var helt problemfri, men med tanke på bilens ålder var det saker vi kunde acceptera. Då jag hade läst om att bilar kan ha skulder så frågade vi bilhandlaren om bilen hade det, och denne lovade dyrt och heligt att bilen inte hade det. Naivt tänkte jag att en bilhandlare borde inte ljuga om detta då det borde vara lite för riskabelt för ryktet. Enligt konsumentköplagen är en bilhandlare skyldig att informera om sånt här. Men oj så fel jag hade. Vi betalade 32 000 och åkte därifrån med min nya bil. Efter några dagar när bilen skrivits över på mig ville jag ändå dubbelkolla, och till min stora besvikelse så fanns det skulder hos kronofogden över obetald trängselskatt som uppgick till 6360 kr. Efter att försökt resonera med bilhandlaren hela följande vecka utan att få något gehör eller erkännande om att fel gjorts och att det inte kommer kompenseras för skulderna så vi har nu gett upp och betalat dessa. Det finns nämligen risk att bilen kan beslagtas. Så 32 000 blev 38 000. Denna bilhandlare är en bedragare utan skam i kroppen.
    Isabella Hildegard W
    Isabella Hildegard W: Belinda är en ökänd djurplågare som köper skadade hästar och säljer som tävlingshästar. KÖP INTE HÄST AV HENNE NÅGONSIN. Hon har 39 anmälningar ifrån länsstyrelsen
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Ale?

ELISABETH J
    ELISABETH J: Kanmark AB och ägaren är ett riktigt BLUFFÖRETAG han har blåst mig på en dränering där han fick 225.000 kr i förskott eftersom jag litade på honom då hans systers bror är gudfar till min dotter och jag därför trodde att jag kunde lita på honom. Hans personal började med att gräva av bergvärmen och orsaka en vattenskada i huset som varit min döda mammas och fortsatte med att göra en undermålig dränering helt i bakfall efter filmning och två oberoende besiktningsmän. Ägaren har hela tiden försökt att slingra sig undan och komma undan med hjälp av en jurist från Stockholm som företrätt honom. Jag avråder från att anlita företaget Kan mark för de kan INTE mark.