Övrigt i Tranemo

8 rekommenderade övriga företag i Tranemo kommun

Martin Z
    Martin Z: Bra flyttkillar, de vet hur man ska jobba. Tack Alex och gubbarna som hjälpte mig och frugan att rensa upp hemma på gården. Flytt
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Tranemo?

Gunilla N
    Gunilla N: snacka om service, snabb hjälp åt en ensam dam i panik som vaknade med fullt av vatten i källaren en lördag morgon, rörmokare Markus bytte snabbt rör o koppling till varmvattenberedaren som var boven i dramat, tusen tack för hjälpen ni är grymma
  • Ann-sofi O
    Ann-sofi O: bemötandet är alltid toppen vart man än stöter på er och hur stressade ni än är,, haft förmånen att se på plats hur det går till och det är rent och snyggt,, för att få dessa mandlar och vet att de gör allt för hand så,,JA hur goda som hellst och prisvärda,,med toppen personal!!
  • Sigge I
    Sigge I: Ett utmärkt företag med enastående serviceminded personal som verkligen vill att kunderna skall vara nöjda och komma tillbaka. Man känner som kund att man får valuta för pengarna. Sigge Ivarsson, Göteborg
  • 14 omdömen
    Johan Hans Olof E
    Johan Hans Olof E: Akta er för att köpa bil a- traktor av Sonnys bil. När köpet är klart slutar de svara, när väl bilen kom så var ombyggnaden till a-traktor under all kritik. De tog dem 3 veckor att leverera bilen. Växellådan var svår växlad och de vägrade uppge vem som byggt om den. Hela företaget skriker ” fusk” och oseriöst”. Ni kommer ångra er om ni köper av dom
  • Sara L
    Sara L: Tja, rätt lufttub, snabbt, trevligt bemötande. Men en ”ny” lufttub ska inte vara 15månader gammal.
    Christian P
    Christian P: Kraftig varning för att använda Teknos Woodex Aqua Classic lasyr! Vi gjorde misstaget att använda denna lasyr när vi målade ett nybyggt hus 2018. Huset har liggande träpanel som grundades en gång med Teknos Woodex Aqua Base Plus grundolja samt två strykningar Teknos Woodex Aqua Classic lasyr. Redan året efter började färgen att flagna och efter 18 månader var flagningen kraftig. Teknos kom och tittade på huset och deras utlåtande var ” Vi kan se att det flagnar på fasader som utsätts för uv-strålar, det är värmen i träet som gör att det släpper. Jag anser att måleriet har utförts på ett fackenligt sätt och måleriet har gjort enligt anvisningarna som finns.” Deras tekniska chef kom sedan med ytterligare svar; ”Nackdelen med lasyr är att underhållsintervallen är relativt kort jämfört med täckande behandlingar, 2-4 år på syd- och västsidan, 5-7 år på nord- och östsidan.” 5-7 år på nord och östsidan… hela östsidan flagnade tillsammans med sydsidan innan två år hade gått. Till saken hör att vi målat ett garage med samma panel men med en betydligt billigare lasyr från Beckers som efter fem år håller färgen fint i alla väderstreck. Det blev nedslag på tvåårsbesiktningen; ”fasadfärg släpp i stor omfattning”. Slutligt utlåtande från besiktningsman; ”Teknos Woodex Aqua Classic lasyrkvalité har alldeles för kort livslängd. Redan efter två år har färgen börjat släppa i stor omfattning på fasad 1 och 2 och efter 4 år släpper färg på fasad 3. Man kan inte begära att man skall behöva måla om sin fasad efter två år.” Teknos vägrade att godkänna besiktningsmannens utlåtande. Hustillverkaren gick dock in och bekostade en ommålning av huset och det var samma målerifirma som gjorde jobbet. De vägrade dock att använda Teknos produkter denna gång.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Tranemo?

• Malin S
    Malin S: Vi var på jakt efter en tandad grusskopa till vår lastare och ringde och pratade med Richard Mårtensson på WLT i Dalstorp för att höra om de hade kvar skopan som de lagt ut på blocket. Vi förklarade vad vi var ute efter och han sa att han skulle ringa tillbaka men gjorde aldrig det. När vi ringde tillbaks blev vi oerhört otrevligt bemötta. Richard sa att han inte ville prata med oss och att vi aldrig skulle ringa tillbaks. Vi blev naturligtvis mycket förvånade och kunde inte förstå vad som var problemet och frågade vad som hänt. Richard gav inget svar utan lade bara på luren. På grund av deras oproffsiga sätt att behandla potentiella kunder kan vi verkligen inte rekommendera WLT eller Westload Trading AB till någon.