Övrigt i Mariestad

15 rekommenderade övriga företag i Mariestad kommun

• 3 omdömen
    Håkan Gunnar S
    Håkan Gunnar S: Bra bemötande och professionell personal. Den köpta bilen levererades i gott skick och i överenstämmande med beskrivning. Jag kan rekomendera RQ-Motor. Håkan S
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Mariestad?

• Thomas Gunnar T
    Thomas Gunnar T: Superbra leverantör! Serviceinriktade, snabba och duktiga. Tusen tack för bra jobb! :-) Thomas
  • Filip H
    Filip H: Ett stort och kompetent företag som är känt för att tillverka papper både skriv papper, hushållspapper, toalett papper samt många andra produkter Metsä Tissue är kända för märken som Särla, Lambi Och är mitt första och enda val när jag köper papper
  • Filip H
    Filip H: Team Sportia i Mariestad, stor sport butik man hittar det mesta inom all sorters sporter där, trevlig personal, jag personligen tycker att de fokuserar mest på fotboll och hockey.
  • 3 omdömen
    Björn R
    Björn R: Bästa kebabpizzan i världen! Så är det bara. Det vattnas i munnen bara av tanken att sätta tänderna i en kebabpizza från Valentino. Varje gång jag är tillbaka i min födelsestad blir det ett besök här!
  • Ellen Å
    Ellen Å: Konsultföretag med tillverkningsmöjligheter och världsomspännande erfarenhet. De hjälper dig med uppgradering eller nybyygnad av din mineralullsfabrik eller liknande utrustningar. Har även tillgång till svarv, bockmaskin med mera.
  • 1 omdöme
    Veronica J
    Veronica J: Har den absolut härligaste ägaren i Mariestad, Camilla (därav namnet LaCaMi, omkastat) som alltid är glad, trevlig och hjälpsam mot varje kund. De har alltid de nyaste och trendigaste kläderna för säsongen. Det kan kanske vara lite dyrt men kvaliten är mycket bra och det är i de flesta fall värt priset.
  • Ewa Ann-marie Jeanette F
    Ewa Ann-marie Jeanette F: Bäst som alltid. Matte o djur alltid väl bemötta. Frågar man något får man raka svar utan inlindningar. Skönt. Varit hos Olle med många hundar o katter, alltid nöjd när vi går där ifrån.
  • 2 omdömen
    Kristina F
    Kristina F: Otroligt duktiga. Punktliga och pålitliga. Kämpade på hela dagen med stora och tunga möbler. Kommer definitivt använda mig av denna firma igen framöver. Gjorde det där lilla extra och med gott humör trots en hel del trixiga branta trappor o trånga utrymmen.
  • Tobbe A
    Tobbe A: Vad man kan förvänta sig. Ganska dyra men hyggligt generösa med frakten. Finns även andra billigare som jag ska testa nästa gång.
  • 1 omdöme
    Anup H
    Anup H: Sca är en av de stora fabrikerna i Mariestad och har under åren sysselsatt många personer. Tilverkar allt man kan tänka sig i wellpapp och är ett företag som både syns och pratas gott om.
  • Anup H
    Anup H: Facket som gör allt för sina arbetare. Dock kan man kräva av dem att de syns lite mer ute på arbetsplatserna och verkligen arbetar för att hjälpa så många som möjligt
  • Anup H
    Anup H: Electrolux i Mariestad. En riktigt härlig fabrik som dagligen vräker ur sig kylar och frysar av alla möjliga slag. Värnar om arbetarnas välvilja och uppmanar alla till att jobba lite snabbare och lite bättre så att den fantastiska kvalitetn kan upprätthållas.. Keep up the good work :D
  • Isabella Kristina L
    Isabella Kristina L: Följer inte manualen vid bärgning dvs drar på fel ställe (tung bil) och lät bilen stå hos dom 1,5 dygn trots verkstaden öppen. Inget vettigt svar på frågan varför den stod kvar.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Mariestad?

• Jana J
    Jana J: Köpte en bastu men glaspartiet sprack efter 4 användningar pga spänning i glaset. Jag försökte att ringa och skriva till företaget i 1 månad nu men får inget svar alls, de gar bara försvunnit. Ska anmälas till ARN