Susanna W:
Varit kund länge och skulle aldrig klara mig utan den hjälp och support jag fått genom åren. Helt ovärderligt. Känner mig alltid väldigt trygg!
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Bollebygd?
Niklas M:
Väldigt serviceminded och gör det lilla extra, allt för att göra kunden nöjd! Grym på att hantera sin grävmaskin med precision och kommer med mycket ideer! Rekommenderas verkligen!
Bjarne Mikael G:
Dåligt rengjord borste, dålig avfettning. Blir en fet hinna kvar på lacken efter tvätt, syns särskilt mycket på svart bil. Ofta inget varmvatten… inte värt pengarna.
Julietta D:
Oseriöst och vilseledande – Undvik till varje pris!
Lurar sina kunder – skicka inte era barn hit!
Vår erfarenhet med detta företag har varit under all kritik. Min son påbörjade en utredning och deltog i ett enda psykologsamtal på cirka 30 minuter samt en enkätundersökning. Därefter hörde vi ingenting på över fyra månader.
På femte månaden får vi plötsligt en faktura på 20 000 kr, helt utan förvarning och det ska betalas omgående. När vi ifrågasätter denna orimliga summa samt tackar nej till utredning får vi endast ett svävande svar om att de inte vet vad som hänt i deras system.
Efter vidare frågor påstår de att min son enligt lag är skyldig att betala för ett enda psykologbesök – vilket i sig är chockerande 6 000 kr. Men det slutar inte där. Vi får även veta att fakturan på 6 000 kr är fylld med kostnader för saker vi inte ens har en aning om!
Att ett läkarbesök i Sverige skulle kosta 6 000 kr är helt absurt, och det är tydligt att detta företag saknar både transparens och moral.
Detta gränsar till rent lurendrejeri! Att fakturera oskyldiga patienter på sådana summor, utan tydlig redovisning och med vaga förklaringar, är oacceptabelt.
Vi varnar alla från att anlita denna verksamhet – undvik till varje pris!