Övrigt i Vänersborg

19 rekommenderade övriga företag i Vänersborg kommun

Thomas Johan Alexander L
    Thomas Johan Alexander L: Bra service och mycket bra tips då jag har en matt folierad bil, har kollat med många andra återförsäljare och det har inte kunnat hjälpa mig med medel för just min bil, snabb leverans och mycket bra priser.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Vänersborg?

• Peo A
    Peo A: Snabb och säker service, har stor och bred kunskap om de flesta modeller och märken.
  • Simon David Svante A
    Simon David Svante A: Rekommenderar, mycket duktig och bra service. +++++
  • Anders Gunnar Fredrik A
    Anders Gunnar Fredrik A: Enormt kompetent och mycket hög kvalité på arbetet som de utfört. Vi har anlitat L-G vid flera tillfällen och det har alltid varit toppenbra resultat! Kommer i tid, håller budget och levererar väldigt bra service. Kan varmt rekommendera Golvmästeri
  • Daniel Alexander B
    Daniel Alexander B: Använde detta företaget till en stor flytt städning i vår villa, blev fantastiskt nöjda & kunde inte hitta något ställe dem hade missat på. Noggrant & bra service, kan varmt rekommendera.
  • Marie A
    Marie A: Bästa djurklinik jag besökt!! Mycket kunniga,genuint bryr sig om djur och människa. Rekommendera.
    Anna Susan D
    Anna Susan D: Så glad att jag hittade detta företag. Kan nu köpa falufärg som pulver, bara fördelar, slipper släpa hem en massa hinkar, förvarar 50 liter färg på samma plats som 15 liter (typ) kan stå under tak ute och inte frysa och jag kan ha mycket hemma så att jag kan blanda när jag behöver och då har jag ungefär samma färg, annars är det alltid, för mycket, olika nyanser. Försäljaren var jättetrevlig och tog sig tid att förklara. Jag ville måla utan linolja och med Daladry kan man välja själv hur man blandar (finns för och nackdelar med olika sätt att blanda). Hemsidan var väldigt informativ, men det är väl det enda minuset att den var lite svårnavigerad. Till sist så blir det en miljövinst att inte en massa vatten transporteras kors och tvärs utan bara pigmentet och till det så var priset på färgen lågt!
  • Karl Ove K
    Karl Ove K: Håller fullständigt med tidigare omdömen, en fantastisk veterinär som kom på hembesök till oss när vår bullterrier Kiwi var sjuk för många år sedan. Mvh Ove
  • Johanna T
    Johanna T: Helt otroligt bra tillmötesgående och så trevliga. Serviceminded och verkligen rätt personer på rätt plats. Kan med varm hand verkligen rekommendera denna bilförsäljare. Toppen! Sjukt nöjd. Tack
  • Stefan M
    Stefan M: Bra service och mottagande. Verkar veta vad de pratar om. Väldigt bra blir det! Är
    Åke D
    Åke D: Gabbe är en klippa
    Maria D
    Maria D: Johanna är väldigt duktig och ödmjuk, hon har gjort underverk med min häst varje gång. har du något problem med din häst som du inte kan sätta fingret på, ring JC Equiterapi och fråga Johanna.
    Karin N
    Karin N: Köpte idag en bit lax som vi varmrökte. Fantastisk kvalitet! Även god romsås! Återkommer gärna för liknande inköp! Tack för en smakupplevelse utan like!
    Valter C
    Valter C: Visst kan dom, men man får fråga artigt! I vimlet av Thairestauranger är de flesta ägda av Vietnameser, Kineser, Indonesier eller Araber (!). Det finns det faktiskt några få som ägs och drivs av Thailändare, detta är en av de sistnämnda. Menyn är koncis och saknar egentligen inte något, men snuddar aningen mycket till att se ut som en "dagens-lunch" meny. Atmosfären är ... Ja, den finns inte! Maten i asiatiska restauranger har (enligt min mening) en tendens att smaka likadant var man än äter. Dessutom lämnar maten en underlig eftersmak, men inte på Phaya Thai! Har man besökt Thailand så vet man att maten smakar annorlunda. Ber man artigt att de ska laga thaimat för att hjälpa minnas sista underbara Thailands resan, så fixar dom det med glädje! Rejäla portioner och glatt bemötande av personalen. Våningen i källaren skulle mycket väl kunna vara ett perfekt karaoke rum.
    Åke K
    Åke K: Kunniga, vänliga och tar sig tid att lyssna för att rätt förstå vad kunden söker.
    Emma A
    Emma A: Lindex i Vänersborg har ett stor utbud av både damkläder, barnkläder, underkläder, strumpor och accessoarer. Det finns relativt många provrum om man ser till ytan på butiken. Peronalen är trevlig och hjälpsam. Det är ofta flera kassor öppna så man slipper köa för att betala. Butiken ligger centralt i lilla Vänersborg och det är enkelt att ta sig dit.
    Mija Margareta N
    Mija Margareta N: Har inget om dömme men är intresserad av att få mer info om vad som ingår i en klippning av liten hund på 3 kg med en del tovor. Ingår 1. Bad? 2. Hår plockning av öron? 3. Anal säck? 4. Klo slipning? Mvh Mija
  • Magnus P
    Magnus P: Köpte en av MIM Constructins hundburar hos en av deras återförsäljare (Bilia). Tog mig nästan en helg att få ihop eländet.När den väl var hopsatt så var det ändå ett visst skrammeljud från den. Dessutom är det så brett mellan rören så hunden får ut nosen igenom dom. Säljer den nog på blocket!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Vänersborg?

• Jonas L
    Jonas L: Skickar bluffakturor och ger en bara 7 dagar att överklaga ärendet på (om ett stort företag hinner reagera på den tiden). Hur kan detta få fortlöpa?