Övrigt i Skara

10 rekommenderade övriga företag i Skara kommun

• 2 omdömen
    Ulrika S
    Ulrika S: seriösa! snabb leverans. extra pluss för gratis godis i paketet <3
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Skara?

• Lars Jonatan B
    Lars Jonatan B: Johnsson's har varit Min familjs samt nära och käras nummer Ett när det kommit till allt som har med bilar att göra. I flertalet år så Har man levererat över förväntan varje gång, fullkomligt exceptionell service vartenda gång! Rekommenderar ALLA att vända sig hit om man bor med omnejd, detta familiära mottagande och professionalism stöter du inte på längre i vårat avlånga land sedan 90-talet. Men hos Johnssons bilservice i Ebbgy, här har tiden stannat i en bra bemärkelse. Rekommenderar!
    Alf Peter L
    Alf Peter L: Personlig och mycket trevlig massör som lyssnar på kundens önskemål och masserar på ett mycket bra sätt. Kan varmt rekommendera Anna då jag själv fått massages vid ett flertal tillfällen och kommer fortsätta där.
  • Gert E
    Gert E: En outstanding motorverkstad, med enorm yrkeserfarenhet, skicklighet, noggrannhet, absolut högsta betyg. Gert Ekberg.
    Robin F
    Robin F: Har alltid varit supernöjd. Har lämnat in allt ifrån mattor, kostymer, soffklädsel osv. Kanonbra service alla gånger! 👍🏼
    g
    g:
  • Micke G
    Micke G: tack till till ett de eldsjälae som gör det till varm träffpunkt ur flera syvinklar.yack..
    Erik Johan N
    Erik Johan N: Ett företag jag inte kan rekommendera någon att ens överväga att ha att göra med. Väntat i 6månader på att få ett garantiärende åtgärdat. Nästintill omöjlig att få tag i och helt oförmögna att återkoppla i rimlig tid.
    Bengt J
    Bengt J: Smutsigt och mycket otrevlig personal. Försökte blåsa mig, oseriöst!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Skara?

• lisa d
    lisa d: gillar inte "kina"kvarnar. rekomenderar all att gå in på www.insinkerator.se där finner ni orginalet