Övrigt i Mölndal

40 rekommenderade övriga företag i Mölndal kommun

• 3 omdömen
    Johan C
    Johan C: Equipe Finance har hjälpt oss med ett antal lyckade rekryteringsprocesser. Samarbetet har kännetecknats av en god kommunikation, ett starkt engagemang och en utmärkt förståelse för kravprofilen.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Mölndal?

Alf B
    Alf B: Kanonbra jobb tog bort en thujahäck 30 år gammal rent och snyggt efter sig kan rekommendera dessa killar.
    Pernilla K
    Pernilla K: Jättebra kundservice, måste säga i världsklass. Både hur de åtgärdade min retur och hur de berättade hur jag kunde göra för att precis beställa och få personlig bild på de blommor jag beställer genom att kontakta deras kundservice. Rekommenderas varmt.
    Nuor U
    Nuor U: jätte smidigt rekommenderar att ta maintenace plan.
  • Johanna L
    Johanna L: Janne en Väldigt trevlig bemötande ung man och väldigt serviceinriktad . Mycket fina bilar till bra priser . Rekommenderas 🛞🛞🛞🛞🛞
    Russom W
    Russom W: Köpte min första Mercedes Är så glad och nöjd
    Max A
    Max A: Mysigaste Café i hela Göteborg 👍 Jätte goda mackor, smörrebröd och räksmörgåsar! Rekommenderas varmt!
  • Matty Churchil O
    Matty Churchil O: Vilken service ! Hjälpsamma och så tydligt förklaring om saker och ting! Bästa bilbesiktng upplevelse!
  • Niklas M
    Niklas M: Trevlig och punktlig. Även kunnig och kommer med bra ideer samt tänker steget före!
    Anders N
    Anders N: Solängens BK är en fotbollsförening som bildades 1950 och har en fin ungdomsverksamhet där laganda och kamratskap går som en röd tråd genom hela föreningen. Seniorlaget spelar 2009 i div 6. Föreningen gör nu en storsatsning genom att satsa på en egen konstgräsplan intill sin stora fina klubbsatuga. En gång Solängare alltid Solängare. Välkommen du också.
  • Elisabeth O
    Elisabeth O: Bra "tänk" på sin verksamhet. Välutbildad personal och mycket trevliga hästar att hantera. Trevlig stämning när man kommer dit, man känner sig alltid välkommen oavsett ridkunskaper.
  • Bengt L
    Bengt L: Jag går hos Leif Borg. Helt enkelt OK.
  • Daniel G
    Daniel G: Hög lärartäthet och liten barngrupp samt att förskolan lägger ca tre gånger så mycket pengar som de kommunala förskolorna på mat gör att barnen trivs fantastiskt bra här.
  • Bengt L
    Bengt L: Helt otroligt bra, om man gillar god mat som är lagad med ekologin som ledstjärna. Otroliga smakupplevelser med primörer från egen trädgård. Fantastiska kockar och trevlig personal. Härlig miljö med nygammal byggnadsstil. Ett måste för den sanna matälskaren. Även att bara ta en kopp kaffe, är ju fantastiskt. Och det bästa av allt, det är inte dyrt. Man vill inte gå hem.
  • 2 omdömen
    Therese R
    Therese R: Då inte Café Brogyllen finns med, bland företagen får jag skriva min rekommendation här. Caféet, som ligger på Västra Hamngatan är klassiskt inrett med stora kristallkronor och vacker interiör. De har många tårtor och bakverk att välja mellan som är ofta unika och fantasifulla. Dock vill jag rekommendera deras chokladtårta som är fantastisk god. Måste provas av chokladälskaren. Peronalen är trevlig och hjälpsam och berättar gärna vad de olika bakverken innehåller. Finns gott om platser, dock är det ofta mycket folk.
    Christine K
    Christine K: Levererar bröd av hög klass!
  • Jan J
    Jan J: Rekommenderar besökarna att ta del av Vänsterpartiet Mölndals hemsida som har en bra uppdatering av lokalpolitik och övrigt allmänpolitiskt material. Bl.a. Folkets historia med intressant innehåll från gamla Mölndal, partihistoria. www.vansterpartiet-molndal.se
  • Tobias B
    Tobias B: Taxi Kurir Göteborg måste vara ett helt annat företag än motsvarande företag i annan stad. När vi dyker upp med väskor, barnvagn och två trötta barn vägrar Taxi Kurir i Göteborg att kör oss från stationen den knappa milen till hotellet. Anledningen är att de inte har någon barnstol till lill-grabben, de har dock en sittkudde men den är han för liten för. Fine. Vi ringer till Taxi Göteborg och ber dem skicka en bil, operatören svarar snällt att det står en handfull taxibilar vid stationen och att de visst kan köra oss och att bilkudden duger gått till vår lille son. Jag håller med. Bredvid mig står föraren och skakar på huvudet, vägrar att hjälpa oss. Operatören menar att de ska hjälpa oss. Vi testar en till förare men även han vägrar. Tur att det fanns andra taxibolag. Taxi Kurir diskriminerar oss småbarnsföräldrar. I alla fall i Göteborg.
  • Mia B
    Mia B: Alltid toppenbemötande! Bra kvalitet, köpte olika solskydd till huset för 6år sedan, fungerar lika bra nu och tyget är ej solblekt. Beställde rullgardiner nu, klara snabbt och som vanligt trevliga.
  • Lars E
    Lars E: Kanonservice! Blev hämtad på Landvetter och åkte in till centrum samt omvänt. Allt funkade perfekt!
  • 3 omdömen
    Jonas mattias K
    Jonas mattias K: Hämtade ut paket idag och möttes av en fantastisk UPS-kille bakom disk. Glad och supertrevlig! Fick hjälp på nolltid, hela tiden med ett leende på läpparna. Blir 5+ i betyg av mig!
  • 4 omdömen
    Göran E
    Göran E: uruselt företag svarar inte har beställt och betalat men inte fått något beloppet drogs 24-04-04
  • Karolis K
    Karolis K: Very bad. I live in mondal kommun, but they send the parcel to kungsbacka postnord. It should be delivered to my door they even didnt tried to do that. From Harryda straight to mondal postnord and from there to kungsbacka postnord… idiots
  • Sam
    Sam: Även jag måste varna för detta företag. De följde inte anvsningarna på förpackningen vid lackering, de la ett lager eller två alldeles för tunna lager och det var dessutom ojämnt slipat på sina håll. jag läste recensionen nedan och skulle gått på magkänsla, pengar i sjön.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Mölndal?

I Angelika B S
    I Angelika B S: Detta är väl företaget som tog över Novasol? Från uselt till uruselt med debiteringar åt gäster och värdar för tjänster som ingår i deras uppgift som stugförmedlare. Dvs dubbeldebiterat, money for nothing.