Anna Margareta V:
Väldigt trevligt första bemötande. En omtänksam läkare som lyssnade och tog sig tid.Det var också väldigt enkelt att boka besök. Andra gången jag besökte var det en annan läkare som tydligt visade hur stressad hon var. Jag bad om ett intyg att jag varit hos läkare ( ej förstadagsintyg ) och det verkade irritera oerhört. Fick ett intyg bestående av en mening, att jag varit där. Fick sedan en räkning I posten att detta intyg kostade mig 495 kr. Vilket jag inte fick information om först. Det drog ner mitt betyg. Gjorde mig faktiskt ledsen.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Mölndal?
Jan J:
Rekommenderar besökarna att ta del av Vänsterpartiet Mölndals hemsida som har en bra uppdatering av lokalpolitik och övrigt allmänpolitiskt material. Bl.a. Folkets historia med intressant innehåll från gamla Mölndal, partihistoria.
www.vansterpartiet-molndal.se
Therese R:
Då inte Café Brogyllen finns med, bland företagen får jag skriva min rekommendation här. Caféet, som ligger på Västra Hamngatan är klassiskt inrett med stora kristallkronor och vacker interiör. De har många tårtor och bakverk att välja mellan som är ofta unika och fantasifulla. Dock vill jag rekommendera deras chokladtårta som är fantastisk god. Måste provas av chokladälskaren. Peronalen är trevlig och hjälpsam och berättar gärna vad de olika bakverken innehåller. Finns gott om platser, dock är det ofta mycket folk.
Mia B:
Alltid toppenbemötande! Bra kvalitet, köpte olika solskydd till huset för 6år sedan, fungerar lika bra nu och tyget är ej solblekt. Beställde rullgardiner nu, klara snabbt och som vanligt trevliga.
Max Milton J:
Hej, Jag köpte en moped härifrån för 6 månader sedan
Tyckte bemötandet och kunskapsnivån var suverän. Man märker att de har arbetat med dessa fordon i över 20 år