Övrigt i Borås

54 rekommenderade övriga företag i Borås kommun

• Hans Gustaf L
    Hans Gustaf L: Bästa lackeran i Sverige,grymt jobb och är super nöjd med resultatet
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Borås?

• Simon B
    Simon B: Vi är sååå nöjda med hjälpen med väggar/tak, innerväggar och bygga vägg! Med alltifrån hjälp på kort varsel, massa bra rådfrågning och proffsigt arbete! Han jobbar så snabbt och smidigt! Vi är extra tacksamma för expertisen på face-time emellan bygg-tillfällena, så tryggt och värdefullt! Rekommenderar alla som vill behöver en proffsig snickare!
    Mika M
    Mika M: Mycket god service, bra läge, finns alltid parkering i närheten, oftast bra erbjudanden för oss studenter
  • Martin E
    Martin E: Fantastiskt bra! Fixade både trasigt lås OCH nyckel till mitt skåp. Rekommenderas verkligen!
  • Evelyn Therese P
    Evelyn Therese P: Väldigt svårt att få en riktigt god glutenfri pizza ,men Milano fick botten tunn och krispig som man vill ha den ,trots inget gluten .Kommer som allergiker köpa därifrån igen.
  • Anton Ä
    Anton Ä: Inget går upp emot att kolla en match med Elfsborg! Bästa laget i allsvenskan. Deras hemmaplan, Borås Arena, är en ny och fräsch arena, invigd 2005. "Stå upp för Elfsborg...!"
    Magnus S
    Magnus S: Sjöströms Entreprenad AB har anlitat IYP under ett antal år nu och är super nöjd med deras arbete och support. Ändringar görs oftast inom samma dag. Rekommenderas starkt.
  • Christer L
    Christer L: Mycket bra bemötande. Ägaren Ali är mycket kunnig och hjälpsam. Rekommenderas!
  • Erik D
    Erik D: Trevlig och bra personal allt gick smidigt ger killarna på fältet och administrationen 9/10 poäng! * * * * *
  • Sofia ingrid cecilia B
    Sofia ingrid cecilia B: Riktigt bra utfört jobb - även snabbt färdig, även om det tog lite tid att komma fram på telefon;-)
  • Christina P
    Christina P: Alltid lika trevligt bemötande. Bra service. Bra priser.
  • Karin S
    Karin S: Väldigt goda pizzor, stort urval. Goda fräscha sallader. Trevligt bemötande! Vi har testat olika pizzor och sallader, allt till belåtenhet. Jag rekommenderar denna pizzeria!
  • Carina L
    Carina L: Så otroligt kompetent personal. Från det jag kom in blev jag så bra bemött å fick 100% info inför min operation med sövning mm. Personalen på uppvaket helt fantastiska. Likaså personalen på avd kirurgen. Superfin personal. Stenkoll på uppföljning mm.
  • Hebbe F
    Hebbe F: Anlitade för däckförvaring och däckbyte. Mycket fin service och bemötande. Kan varmt rekommenderas.
    Christine A
    Christine A: Bra bemötande, fint arbetet med många olika moment såsom utbyggnad, ny balkong med räcke, betongsågning, kakelsättning, ny ytterdörr m.m.m.m Rekommenderar varmt
    Suzana S
    Suzana S: Bästa Sarah! Känner mig såååå glad att jag tog det steget och provade zonterapi med dig. Så glad, pigg, avslappnad. Vilken upplevelse. Är helt medicin fri och känner mig 20 år yngre. Detta ska läkare definitivt rekommendera istället för massa medicin som man ska prova sig fram i flera år. Efter bara första zonterapin känner man skillnaden i kroppen. Tack Sarah att du gör så bra jobb och förklarar på så professionellt sett där man kan förstå varför kroppen mår som den mår. Självklart försätter jag komma hos dig , för du är bäst! Starkt rekommenderas!! ❤️❤️❤️❤️
    Peter E
    Peter E: Vi har gjort en hyggligt stor renovering av vår fastighet. Jag närmar mig 60 år så några hantverkare har ju passerat. Tony Abbe och Mattias är duktiga noggranna riktiga hantverkare som gör jobbet. Jag ger normalt aldrig omdömen om andra människor. Men i detta fallet gör jag ett undantag helt utan vinning. Frågor googla mitt namn och ring mig. Om ni har frågor Mvh Peter Ejenstam
    Sandra Rebecca U
    Sandra Rebecca U: Vi är mkt nöjda med all den proffsiga hjälp vi fått vid vår bilaffär.
  • 4 omdömen
    Adenis H
    Adenis H: Köpte en bil av dem. Bra bemötande!
  • Sverker U
    Sverker U: Tennisklubb med med fina och välskötta anläggningar och med jättelåga avgifter
  • Tom A
    Tom A: Miljöpartiet i Borås har ett trevligt bemötande av alla. Politiken Miljöpartiet för i Borås är modern och praktisk men samtidigt framåtsträvande och visionär. Mer information om miljöpartiets politik finns på deras valblogg http://gront-boras-2010.blogspot.com/
  • Martin H
    Martin H: Jag tror aldrig jag har fått så här bra service från ett företag någonsin. Om man ber dem lösa något, så kan man lita på att de gör det. De är mycket kreativa i att hjälpa mig som kund att hitta just den lösning som passar mina behov, och deras stora erfarenhet av inte minst Apples produkter gör att deras lösningar präglas av just det - erfarenhet!
  • Johan Gustav H
    Johan Gustav H: När jag köpte begagnad bil hos en handlare köpte jag till en garanti via Garantipartner. Vi har haft en massa strul med bilen med motorlampa som tänds osv.. Vi har haft bilen inne på verkstad 5 gånger på 6 månader och Garantipartner har svarar blixtsnabbt på både mail och telefonsamtal. Alla garantiärenden har dom tagit på sig och jag har fått allt fixat på verkstad! Byte Nox-sensor Byte termostat. Byte svänghjul. Byte spjällhus. Har väldigt svårt att förstå alla negativa kommentarer. Kan det vara så att de negativa kommentarerna helt enkelt inte har täckts av garantin enligt villkor? Tack Garantipartner!
  • per k
    per k:
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Borås?

Jens S
    Jens S: Trots mycket konstig, som jag har förstått, felinformation och smutskastning i insändare på div. forum, så har jag fullt förtroende för NPF. Jag kommer inte att byta PPM förvaltare!