Övrigt i Borås

75 rekommenderade övriga företag i Borås kommun

• Håkan Fredrik L
    Håkan Fredrik L: Bra Inget att klaga på..........
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Borås?

• Claes Martin Å
    Claes Martin Å: Mycket bra bemötande trevlig personal och gör riktigt bra Arbeten Martin
  • Mats H
    Mats H: Sannolikt den bästa service man kan få från en reovisningsbyrå. Bytte till Satsa från vår tidigare bokföringsbyrå och är mycket positivt överaskad över både service och kunskap. Rekommenderas!
    Örs D
    Örs D: Fantastisk service och trevlig personal!!! Ett litet ställe,men kan detta vara Borås BÄSTA däckskiftare? Jag är helt övertygad om att det är så!
    Mats W
    Mats W: Trevlig, vänlig, duktig och acceptabel prissättning: en duktig hantverkare som är väl värd sin lön! Mats
  • Wilma Viktoria Felicia K
    Wilma Viktoria Felicia K: Väldigt bra snickare och takläggare
  • Sofia A
    Sofia A: Anna är mycket inkännande och har förmågan att möta människor där de är i livet. Hon har ett stort engagemang och bidrar med nya perspektiv. Jag kan varmt rekommendera Anna!
  • Claes Martin Å
    Claes Martin Å: Trevligt bemötande! Rekomenderar Denthu bilskador starkt!
  • Martin H
    Martin H: Jag tror aldrig jag har fått så här bra service från ett företag någonsin. Om man ber dem lösa något, så kan man lita på att de gör det. De är mycket kreativa i att hjälpa mig som kund att hitta just den lösning som passar mina behov, och deras stora erfarenhet av inte minst Apples produkter gör att deras lösningar präglas av just det - erfarenhet!
  • Sverker U
    Sverker U: Tennisklubb med med fina och välskötta anläggningar och med jättelåga avgifter
  • Tom A
    Tom A: Miljöpartiet i Borås har ett trevligt bemötande av alla. Politiken Miljöpartiet för i Borås är modern och praktisk men samtidigt framåtsträvande och visionär. Mer information om miljöpartiets politik finns på deras valblogg http://gront-boras-2010.blogspot.com/
  • Edward K
    Edward K: Bra butik som är enkel att leta runt i, logiska kategorier. Bra helt enkelt. Rekommenderas varmt.
  • 2 omdömen
    Jens S
    Jens S: Trots mycket konstig, som jag har förstått, felinformation och smutskastning i insändare på div. forum, så har jag fullt förtroende för NPF. Jag kommer inte att byta PPM förvaltare!
  • Kent-erik N
    Kent-erik N: Vänligt bemötande och professionell service.
  • Anton Ä
    Anton Ä: Ett stort plus för det trevliga bemötandet och servicen man får på Specsavers i Borås. Mycket att välja på till bra priser. Leveranstiden blev lovad till 2 veckor men de tog mindre än en.
    Yvonn E
    Yvonn E: Skitdåliga revben. Jag har köpt knäckta revben, men de går inte att dela jag ser spåret där knäcket ska vara. DÅ FÅR MAN TA FRAMKÖTTYXAN OCH GJUTJÄRNSPANNAN ATT SLÅ MED. UTAN ATT BENEN DELAR SIG. JAR KLAGAT INNAN MEN NI BRYR ER TYDLIGEN INTE. SÅ NU SKICKAR JAG UPPBEBEN FÖR ATT VISA ER. HAR BARA EN BIT AV ETIKETTEN DÄR DET STÅR DALSJÖFORS PÅ. //Yvonn
    Ulla N
    Ulla N: Gärna priser på sidan. Klippning,färgning slingor m m
  • Nina
    Nina: Härlig sushibuffé och godkänd thaibuffé. Det gäller att komma dit en "bra tid". Lite för dyrt. Ibland urplockat bland sushin, men många varianter. Kanske inte längre den bästa sushin i Borås, men på något vis ändå riktigt prisvärd när man äter lunch. A la carte på kvällar håller ännu snäppet högre kvalitét (som väntat). Är själv återkommande gäst, antingen med jobbet, tjejgänget eller t.o.m. med min övertygade man numera.
    Per S
    Per S: Jag har handlat ett stort Vinställ av denna firma. Riktigt bra och riktigt prisvärt. De säljer ett märke som heter Bordex Wine Racks i Sverige. Jag hade behov av ett utrymmeseffektivt vinställ till bra pris och det hittade jag här. Köpde deras största vinställ som rymmer 120 flaskor. Leveransen gick snabbt och jag fick en avi om ett ENORMT paket att hämta ut på Schenkers fraktterminal i Årsta. Jag tror att paketet vägde nästan 50 KG så där fick jag bära rejält. Som tur var hade jag bil, en kombi - annars vet jag inte hur det hade gått. Det var en stor byggsats, men det hade jag förväntat mig redan innan. Det tog mig ensam lite drygt 2 timmar med hjälp av en gummihammare och lite tålamod att bygga ihop hela vinstället som rymdes perfekt i min garderob. Det är bäst att vara 2 personer som monterar. Mått B109 x H99 cm. Stället fungerar med de allra flesta flask-formatenoch känns stabilt och hållbart. Det blev riktigt snyggt när det var klart. Har man behov av större vinställ säg för 100 flaskor, då kan man gott slå till på en Bordex Vinreol Bolig som den heter!
  • Cecilia K
    Cecilia K: När jag klev in på Gina Tricot i Borås började det klia i fingrarna med en gång! Vissa dagar är man helt enkelt inte intresserad av att glo på en massa kläder, men här var det faktistk på 2 våningar och man blev ju himla nyfiken och sprang omkring som en tetting! Det var himla trevlig personal och stor härlig butik med massor i sortimentet. Riktigt bra affär!
  • Marita S
    Marita S: Mycket trevlig och glad personal. De är duktiga. Lätt att få hjälp när jag behöver.
  • 3 omdömen
    Lena H
    Lena H: Grymma tapas. Kostar en del men mätt blir man. Är ofta fullsatt så boka bord är nästan nödvändigt.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Borås?