Kent per-erik J:
Odströms bygg hjälpte oss med invändig renovering av vårt hus. Totalrenovering med bl.a nytt kök och nytt badrum. Vi är väldigt glada att vi anlitade Emil & Marcus de var effektiva och proffsiga och tog sig an uppgiften med ett gott humör. Resultatet blev fantastiskt så från oss blir det högsta betyg.
Roger G:
Har allt vad gäller balkar och annat stålmaterial liksom även alla andra möjliga metaller. Vänder mig med förtroende till dem när det gäller konstruktionsmateriel.
KATARINA B:
Har i månader bett om hjälp med en tekniker för att laga vår Spapool inköpt hos detta företag. Fortfarande har vi inte hört något, och när jag ringt upp och frågat när tekniker kan tänkas komma har inte information om detta kunnat ges. Riktigt uselt och oprofessionellt bemötande från kundtjänst.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Svenljunga?
cecilia A:
köp ingenting hos denna oseriösa företag, otrevligt bemötande likgiltig beteende och framför allt ljuger dom angående leveranser, har väntat 7 månader på en soffa jag har betalat och de hör aldrig av sig elle kommer med den utan en massa lögner.