Övrigt i Lerum

21 rekommenderade övriga företag i Lerum kommun

Robert Yngve Charles H
    Robert Yngve Charles H: Mycket trevlig snbb & bra !! Löser problem snabbt och effektivt
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Lerum?

• Timmy Sebastian L
    Timmy Sebastian L: Alltid trevligt bemötande från Martin och med ett grymt utbud inom hårdrock och metal. Nya skivor vid nästan varje besök.
  • Sara Ö
    Sara Ö: Vi blev rekommenderade Jure och Sjöviks måleri & puts av vår mäklare för att måla om ett plåttak på vår villa inför försäljning. Vi blev så nöjda med resultatet att det känns trist att sälja…Förutom yrkesskicklighet visade Jure stor generositet genom att tipsa om saker vi, om vi ville, kunde göra för att hålla nere priset, och lånade ut material till oss. Han kom på utlovade tider och kommunikationen var hela tiden mycket god. 5/5!
    Margaretha W
    Margaretha W: Så nöjd med mina nya slingor! Tack Jinna - alltid lika proffsig!
  • Mika Johan A
    Mika Johan A: Stort tack för bra hjälp och ett strålande bemötande, och tack även för tipsen!
  • Bo J
    Bo J: Hjälpt oss med både luftvärmepump och varmvattenberedare. Fantastisk service och stor hjälp för oss i att resonera sig fram för bästa lösning för oss.
    Jennie P
    Jennie P: Helt suveräna! Har anlitat dem två gånger för nedtagning av katt från träd och de har varit jättetrevliga och väldigt proffsiga!
  • Andreas B
    Andreas B: Utan konkurrens den mest flexibla och tillmötesgående smed jag träffat, jobbat i byggbranschen i 30år
    mattias b
    mattias b: Informativ, uppdaterad, saklig och väldesignad. En utmärkt sajt.
  • Johan S L
    Johan S L: Minst en lösning för varje mätuppgift Anpassar mätutrustningen efter dina behov!
  • Karin
    Karin: Underbar design av textilinredning till offentlig miljö! Utvecklar alltid unika förslag och mönster till varje uppdrag. Tips - deras ljudabsorbent Eyeandear håller högsta klass och smakfull design!
    Christopher N
    Christopher N: Tack för ett underbart dygn!!! Snyggt. Riktigt bra mat. Trevlig personal och bra service. Hit kommer vi säkert igen-Såklart
  • 2 omdömen
    Peter L
    Peter L: Jätte goda Italienska Pizzor. trevligt bemötande av Luigi :)
    Josefine
    Josefine: C-bay Farm ligger mig varmt om hjärtat! Varit med sedan start och gården har mycket god hästhållning och djurhållning överhuvudtaget! Stora hagar som går att dela av vid olika underlag tillgång till vindskydd och bra foderplats. Nytt stall under uppbyggnad och ny fin stor ligghall! Har själv tagit hand om hästar som stått där och även haft häst där. Djuren är välskötta och tas på största allvar av både gårdsägarna och dem inhyrda, God kommunikation om något händer. Har aldrig sett ett djur fara illa på gården! Mycket skratt, skämt och lärdomar har jag fått på gården av de två mest godhjärtade människorna som jobbar hårt med att driva denna härliga gård och få den till det bästa!
    Cornelia S
    Cornelia S: Otroligt charmig ställe. Ett ombygd stall 150 år gammal med god hemlagad fika. Vacker miljö även ute. Hundar välkommen! Önskar att det vore öppet lite mer än bara lö-sö.
    Bengt K
    Bengt K: Hittade en väldigt fin present till min fru tack vare bra personal. Lite lång väntan i kön som drar ned snittet.
  • Johannes L
    Johannes L: Produserar Bars i alla dess slag,framförallt energi bars. Kan ta emot mindre ådrar, från ca:2000 st.
    Cornelia S
    Cornelia S: Fint ställe men maten håller inte den kvalitén som man betalar för. 95:- kronor för en lunch som är enkel och inte särskilt speciell, en super saltad soppa som inte går att äta och får i gengäld 2 mackor (som de bjuder på!), wow. I am impressed.!
  • Åsa Carina J
    Åsa Carina J: Garanti finns på köpt dator. Företaget vill inte ta i detta när grafikkortet gått sönder. Asus (tillverkaren )försökt att hjälpa till men Datahuset samarbetar inte alls. Blev reklamation via ARN istället Rekommenderar INTE detta företag.
    Kari K
    Kari K: Jag vill varna alla för ett oseriöst företag som lurar sina kunder som heter Squawk Box AB, orgnr:559240-5368 som driver hemsidan Samuelssons Rapport. Squawk Box AB driver även hemsidorna Therobusttrader.com, utdelningsaktier.nu, bästa-fondederna.se, räntefonder.nu, preferensaktier.nu, investmentbolag.nu samt indexfonder.org Den 14 april 2024 beställde jag Swingtrading - Onlinekurs för 4895kr via hemsidan Samuelssons rapport och betalade utbildning med kreditkort. Enligt information skulle jag få en bekräftelse på min betalning samt inloggningsinformation om hur jag loggar in på utbildningen. Har till dagen datum 2024-05-25 inte fått någon bekräftelse eller information om hur jag startar upp utbildningen. Jag har skickat e-post till företaget via deras hemsida vid 5 olika tillfällen och inte fått något svar. Söker man på hemsidan, bolagsregister eller på nätet så hittar man inga e-post adresser eller telefon nummer till företaget eller deras representanter där Håkan Samuelsson är styrelseledamot och Tommy Borg är styrelsesuppleant. Samuelssons rapport finns även på Twitter där man regelbundet lägger in information om aktiehandel och värdepapper men det går inte och kontakta dom via Twitter. Har nu skickat in föreläggande mot Squawk Box AB / Samuelssons rapport via Kronofogden och hoppas att kronofogden kan göra ett utslag i ärendet inom kort.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Lerum?

Åke Bengt Fredrik S
    Åke Bengt Fredrik S: Blev så lurad av mitt köp av min bil. Bilen hade blanka papper på allt. Visade sig att bilen hade flera brister som jag fick åtgärda. De vägrar betala felen. De lurar folk och är oärliga människor. Köp aldrig en bil av dem.