Övrigt i Västra Götaland

Munkedal  (2 st)
Dals-Ed  (1 st)

Topp 25 övriga företag i Västra Götaland

• Jesper G
    Jesper G: Ett mindre svenskt företag som tillverkar kablar i världsklass. Kablarna passa för såväl amatörer som audiofiler. Jenving tillverkar kablar vid namn Supra, kablarna används inom såväl ljud- och bildöverföring. Behöver du få bättre kvalitet i ditt hemmasystem så är Jenvings suprakablar det självklara valet.
  • Ellen Å
    Ellen Å: Konsultföretag med tillverkningsmöjligheter och världsomspännande erfarenhet. De hjälper dig med uppgradering eller nybyygnad av din mineralullsfabrik eller liknande utrustningar. Har även tillgång till svarv, bockmaskin med mera.
  • Roger G
    Roger G: Har allt vad gäller balkar och annat stålmaterial liksom även alla andra möjliga metaller. Vänder mig med förtroende till dem när det gäller konstruktionsmateriel.
  • Maja L
    Maja L: Snabba leveranser och hållbara lappar som tvätt efter tvätt både sitter kvar på barnens plagg samt behåller texten synlig! Ett lite större utbud på de tryckta etiketterna skulle vara roligt, men i övrigt helt nöjd kund sedan flera år tillbaka!
  • Cecilia K
    Cecilia K: När jag klev in på Gina Tricot i Borås började det klia i fingrarna med en gång! Vissa dagar är man helt enkelt inte intresserad av att glo på en massa kläder, men här var det faktistk på 2 våningar och man blev ju himla nyfiken och sprang omkring som en tetting! Det var himla trevlig personal och stor härlig butik med massor i sortimentet. Riktigt bra affär!
  • Susan C
    Susan C: Bra service då man lämnar ston, uppdateringar hela tiden hur stona mår och hur betäckningar fortskrider.
  • 1 omdöme
    Mathias R
    Mathias R: SelfKraft har ett utmärkt kundbemötande och jobbar flitigt med stort initiativ förmåga. . De anstälda är självgående med inriktning på Grovarbetare men utför även vissa arbetsmoment med gott reultat. Jag uppfattar Selfkraft som seriösa och kan varmt rekomendera dom.
  • 1 omdöme
    Veronica J
    Veronica J: Har den absolut härligaste ägaren i Mariestad, Camilla (därav namnet LaCaMi, omkastat) som alltid är glad, trevlig och hjälpsam mot varje kund. De har alltid de nyaste och trendigaste kläderna för säsongen. Det kan kanske vara lite dyrt men kvaliten är mycket bra och det är i de flesta fall värt priset.
    Björn R
    Björn R: Bästa kebabpizzan i världen! Så är det bara. Det vattnas i munnen bara av tanken att sätta tänderna i en kebabpizza från Valentino. Varje gång jag är tillbaka i min födelsestad blir det ett besök här!
  • 8 omdömen
  • Mariann A C B
    Mariann A C B: Än en gång fantastiskt bemötande - som kvinna och bilägare känner jag mig ibland dumförklarad - och grymt utfört arbete. Kontinuerlig återkoppling och dialog om vad som måste eller inte måste åtgärdas. Rekommenderas starkt!!
  • 6 omdömen
    Therese R
    Therese R: Då inte Café Brogyllen finns med, bland företagen får jag skriva min rekommendation här. Caféet, som ligger på Västra Hamngatan är klassiskt inrett med stora kristallkronor och vacker interiör. De har många tårtor och bakverk att välja mellan som är ofta unika och fantasifulla. Dock vill jag rekommendera deras chokladtårta som är fantastisk god. Måste provas av chokladälskaren. Peronalen är trevlig och hjälpsam och berättar gärna vad de olika bakverken innehåller. Finns gott om platser, dock är det ofta mycket folk.
  • Mia B
    Mia B: Alltid toppenbemötande! Bra kvalitet, köpte olika solskydd till huset för 6år sedan, fungerar lika bra nu och tyget är ej solblekt. Beställde rullgardiner nu, klara snabbt och som vanligt trevliga.
  • Bodil G
    Bodil G: Ofta mycket folk, men trevlig personal som ger det lilla extra vad gäller service. De vet vad som passar vad gäller storlekar. Kvinnlig miljö.
    Åke K
    Åke K: Kunniga, vänliga och tar sig tid att lyssna för att rätt förstå vad kunden söker.
    Millan M
    Millan M: vi har varit nöjda de gånger vi varit där. funkat bra att även ha barnvagnen med inne, utan att känna att man tagit upp för mycket plats. Barnen älskar räkmackorna!
  • 4 omdömen
    Olof Peter K
    Olof Peter K: Mycket bra och snabb leverantör av de finansiella tjänster jag behöver för att klara likviditetspucklarna! Personalen suverän. Tack.
1...2526272829...46