Chrissie E:
Fantastiskt bemötande, över all förväntan, äkta hundälskare som är flexibel och ansvarsfull. Stämningen är rolig för hund och trygg för hundägaren. Mycket prisvärt och tryggt. Vi och vår Vovve älskar Hundrastarn i Kungälv. Rekommenderas varmt!
Erik W:
Bra o kompetent personal, fixar i princip allt inom svets o metallarbeten. Både stora företag som privatpersoner får sina behov tillfredsställda.
Thommy H:
Hejsan! Jag som kund, har bara positiva erfarenheter av de gånger jag haft affärer/frågor till TS. Du får adekvata svar och blir "proffetionellt" bemött! Varmt rekommenderade av mig:......TÖ.
Anna Kristina W:
Har klippt mig hos Felicia Werneman på Klipparna i flera år och hon är så noggrann! Hon är lyhörd på vad jag tänker kring mitt hår men kommer också med bra förslag på hur frisyren kan bli ännu bättre. Alla borde klippa sig hos Felicia.
Sofie Hjärtrud H:
På semester i Lysekil och de fixade tid för besök redan dagen efter jag ringt.
Oerhört trevligt bemötande mot både oss och vår hund från samtlig personal.
Veterinären svarade på alla frågor och kollade vår hund ordentligt.
Bara gott att säga om denna klinik 🤩!
Maria J:
Bra bemötande och uppföljningar. Fantastiskt god mat, använder mig fortfarande av många av recepten flera månader efter min coachning tog slut.
Linnea S:
Bra affär med snygga och trendiga kläder. Priset är som någon skrev lite över medel men dock prisvärt, värt då man alltid hittar något snyggt!
Billy Bo W:
Har köpt en moped från dessa och haft den hos dem i 2 år man märker verkligen skillnad på detta stället.
Otrolig kundservice alla vill och försöker hjälpa till.
Jag rekommenderar starkt denna butik och verkstad.
Dem gör alltid det där lilla extra!
Karl Stefan Anshelm H:
Martin är alltid trevlig och håller vad han lovar.
Han är lätt att komma i kontakt med och kommer enligt överenskommelse.
Arbetet håller hög kvalitet.
Vi har byggt en altan i olika nivåer med tillhörande uterum.
Anders K:
Grymt bra steakhouse! Bemötandet från personalen är kanon, även vid en stressig fredagslunch eller liknande. En bra miljö där det passar riktigt bra att käka biff. Men det bästa med stället är absolut maten, dels att den lagas i öppet kök så man kan se hur den lagas om man så vill och sedan när den kommer ut så smakar den riktigt, riktigt bra. Det är en klar femma!
Susanna Maria A:
Jag är väldigt nöjd! De är noggranna och lätta att komma överens med.
Personalen är jättetrevlig och professionell.
Rekommenderas varmt!
Judith Milagros C:
Mycket bra service!
Jag köpte en tröja på rean som passade inte till mig för stor och fick byta i butiken i Frölunda.
Jag rekommenderar inte butiken som ligger i Olskroken där kvinnan som jobbar är otrevlig och ville inte byta tröjan … jag har den storlek som du vill men på normal pris ????
Konstigt att jag behövde åka till Frölunda för bytet.
Bengt L:
Helt otroligt bra, om man gillar god mat som är lagad med ekologin som ledstjärna. Otroliga smakupplevelser med primörer från egen trädgård. Fantastiska kockar och trevlig personal. Härlig miljö med nygammal byggnadsstil. Ett måste för den sanna matälskaren. Även att bara ta en kopp kaffe, är ju fantastiskt. Och det bästa av allt, det är inte dyrt. Man vill inte gå hem.