Karin:
Underbar design av textilinredning till offentlig miljö! Utvecklar alltid unika förslag och mönster till varje uppdrag. Tips - deras ljudabsorbent Eyeandear håller högsta klass och smakfull design!
Sofie Hjärtrud H:
På semester i Lysekil och de fixade tid för besök redan dagen efter jag ringt.
Oerhört trevligt bemötande mot både oss och vår hund från samtlig personal.
Veterinären svarade på alla frågor och kollade vår hund ordentligt.
Bara gott att säga om denna klinik 🤩!
Maria J:
Bra bemötande och uppföljningar. Fantastiskt god mat, använder mig fortfarande av många av recepten flera månader efter min coachning tog slut.
Linnea S:
Bra affär med snygga och trendiga kläder. Priset är som någon skrev lite över medel men dock prisvärt, värt då man alltid hittar något snyggt!
Anders K:
Grymt bra steakhouse! Bemötandet från personalen är kanon, även vid en stressig fredagslunch eller liknande. En bra miljö där det passar riktigt bra att käka biff. Men det bästa med stället är absolut maten, dels att den lagas i öppet kök så man kan se hur den lagas om man så vill och sedan när den kommer ut så smakar den riktigt, riktigt bra. Det är en klar femma!
Susanna Maria A:
Jag är väldigt nöjd! De är noggranna och lätta att komma överens med.
Personalen är jättetrevlig och professionell.
Rekommenderas varmt!
Judith Milagros C:
Mycket bra service!
Jag köpte en tröja på rean som passade inte till mig för stor och fick byta i butiken i Frölunda.
Jag rekommenderar inte butiken som ligger i Olskroken där kvinnan som jobbar är otrevlig och ville inte byta tröjan … jag har den storlek som du vill men på normal pris ????
Konstigt att jag behövde åka till Frölunda för bytet.
Anders K:
WOW! Blev bjuden på lunch av en affärsbekant idag och mitt WOW sammanfattar verkligen denna restaurang. Servicen var inte extraordinär men det spelar ingen roll, maten är HELT FANTASTISK! Det är utan tvekan den absolut bästa italienska mat jag någonsin ätit. Jag saknar dessvärre fler kompletterande ord, helt grymt bra helt enkelt!