Övrigt i Västra Götaland

Munkedal  (2 st)
Dals-Ed  (1 st)

Topp 25 övriga företag i Västra Götaland

• Robert M
    Robert M: VCC är ett av sveriges största företag och tillsammans med Volvo AB är de göteborgs största arbetsgivare. Hos volvo är kavlit´e och säkerhet två saker som de alltid jobbar med, varesig ifall det är bland deras produkter eller ifall det är deras personal
    Jolanta R
    Jolanta R: Lätt att komma i kontakt via 1177. Är mycket nöjd med mottagandet i samband med mitt första besök.
  • Ann-Louise E
    Ann-Louise E: Seriösa och bra. Lätta att komma i kontakt med.
  • 5 omdömen
    Sara B
    Sara B: Friskis och Svettis är till priset stans bästa gym! Och som student hemma över sommaren är det perfekt. Det är inte jättestort men kommer man bara på rätt tider så är det inte så mycket folk där och man kan göra det man ska utan problem. Personalen är trevlig och man blir vänligt bemött.
  • Tristana L
    Tristana L: Trevligt bemötande av personalen och riktigt god mat!
  • 3 omdömen
    Frida T
    Frida T: Modig Hårdesign är en jättemysig salong ett stenkast från Avenyn i Göteborg. På denna salong blir man mycket väl bemött och får det "där lilla extra" som man så många gånger kan sakna på andra salonger. Alla tjejer som arbetar där är oerhört inlyssnande, uppdaterade och arbetar bara med välkända hårvårdsprodukter. Malin Törnqvist är dock min absoluta favorit!
  • Kent-erik N
    Kent-erik N: Vänligt bemötande och professionell service.
  • 5 omdömen
    Josephine H
    Josephine H: Snygga kläder men hållbarheten kunde varit bättre, man får vad man betalar för
  • 4 omdömen
    Ala H
    Ala H: Helt fantastisk mat och service !!!😍
    Valter C
    Valter C: Visst kan dom, men man får fråga artigt! I vimlet av Thairestauranger är de flesta ägda av Vietnameser, Kineser, Indonesier eller Araber (!). Det finns det faktiskt några få som ägs och drivs av Thailändare, detta är en av de sistnämnda. Menyn är koncis och saknar egentligen inte något, men snuddar aningen mycket till att se ut som en "dagens-lunch" meny. Atmosfären är ... Ja, den finns inte! Maten i asiatiska restauranger har (enligt min mening) en tendens att smaka likadant var man än äter. Dessutom lämnar maten en underlig eftersmak, men inte på Phaya Thai! Har man besökt Thailand så vet man att maten smakar annorlunda. Ber man artigt att de ska laga thaimat för att hjälpa minnas sista underbara Thailands resan, så fixar dom det med glädje! Rejäla portioner och glatt bemötande av personalen. Våningen i källaren skulle mycket väl kunna vara ett perfekt karaoke rum.
  • sara c
    sara c: Grymt modemedveten affär med gryma priser! Här kan man gå in och hitta en hel kvällsoutfit under hundralappen! Helt otorigt billigt och dessutom jätte trevlig personal! Alltid trevliga och hjälpsamma!
  • Filip H
    Filip H: Team Sportia i Mariestad, stor sport butik man hittar det mesta inom all sorters sporter där, trevlig personal, jag personligen tycker att de fokuserar mest på fotboll och hockey.
    Anna H
    Anna H: Här finns allt jag behöver i träningsväg. Styrka, kondition och framför allt rörelseglädje. Danspassen är de roligaste, men även de andra passen är bra. Det finns något för alla intensiteter också, så man kan utöka träningen allt eftersom man blir bättre. De flesta ledare är väldigt engagerande och har bra pass. Fräscht. Lättillgängligt. Prisvärt.
  • Annika S
    Annika S: Blir Alltid så väl bemött! När då också det danska surdegsbrödet finns kvar blir jag ännu nöjdare! Tar alltid en fika när jag ändå är där! Ett Konditori-Bageri för Alla!
    Torbjörn H
    Torbjörn H: Besökt Golden Days både över lunch och kvällstid flertalet gånger. Rekommenderas varmt. Trevligt bemötande och självklart god mat. Julbordet överträffade våra förväntningar. Vänliga hälsningar www.west-tech.se
  • Anton Ä
    Anton Ä: Ett stort plus för det trevliga bemötandet och servicen man får på Specsavers i Borås. Mycket att välja på till bra priser. Leveranstiden blev lovad till 2 veckor men de tog mindre än en.
  • Andreas H
    Andreas H: Minnesvärt hotell som ligger helt åt helskotta från Centrum, men om man gillar läget så är hotellet verkligen värt att bo på. Eller betydligt MER än värt. Det är fantastiskt. Med separat restaurang med härlig utsikt och en frukost som slår det mesta så är det här ett hotell som kanske mer tilltalar weekendgäster än företagskunder som ska ha möten etc.
  • Christoffer J
    Christoffer J: Mycket erfaren veterinär, det märks att Per har ett personligt intresse för djur. Har varit hos honom med mina två katter och han har alltid gjort det tydligt vad som behövs göras och vad som är bäst för mina tjära katter.
  • Liza H
    Liza H: Bra och proffesionellt bemötande. Mycket nöjd med resultatet
  • 1 omdöme
    Charlotte L
    Charlotte L: Gudni är otroligt duktig på såväl klippning som slingning!
  • 1 omdöme
    Klas N
    Klas N: Hej hittar ingenstans att kontakta er. Jag åkte i en av era bilar igår. Från Göteborg till åby allé. Jag glömde min telefon i bilen och skulle väldigt gärna vilja få tillbaka den. Mvh Klas
1...2122232425...46