Anders K:
WOW! Blev bjuden på lunch av en affärsbekant idag och mitt WOW sammanfattar verkligen denna restaurang. Servicen var inte extraordinär men det spelar ingen roll, maten är HELT FANTASTISK! Det är utan tvekan den absolut bästa italienska mat jag någonsin ätit. Jag saknar dessvärre fler kompletterande ord, helt grymt bra helt enkelt!
Marianne R:
Yes. Rekommenderas. Lite svårt att hitta, syns knappt men maten jättebra. Lokalen lite trist kanske, men vad gör det - det är ju alldeles nyöppnat. Trevligt bemötande och god service trots ganska långa lunch-köer (vi var där under en mässa på skolan). Om X antal år har killen ett fräschare, betydligt större ställe som kommer att bli mycket populärt. Garanterat!
Jens S:
Trots mycket konstig, som jag har förstått, felinformation och smutskastning i insändare på div. forum, så har jag fullt förtroende för NPF. Jag kommer inte att byta PPM förvaltare!
Mathilda L:
Superduktiga frisörer och härlig fräsch miljö!! Alltid noga att leva upp till dina förväntningar på en trevlig stund och ett bra resultat!! Tummen upp!!
Mimmi m:
Ett mysigt,fräsht, och stilriktigt
café, med både goa mackor, ljuvliga brownies och förmodligen världens bästa kanelbullar.
Bra kaffeutbud och med tre olika avdelningar att sitta på förmodligen stans största café. extra plus för den moderiktiga inredningen och uteserveringen med utsikt över åsunden.
inte bara cafét är genialt även butiken är ett smultronställe. Ljust översiktligt och fullt med gott bröd. Jag rekomenderar starkt missjoggin och potatisgrovan.
Men bäst av allt på Günther´s är att utbudet är oändligt, det finns alltid nåt nytt att skämma bort smaklökarna med.
Günther´s är absolut mitt favorit café!
Andreas J:
Vinden är verkligen nått att rekomendera . Dom har väll nästan allt till låga och perfekta priser .Ända nackdelen med vinden tycker jag är att den ligger ganska långt bort låg bättre till förut , men dom har bättre lokal .
Karin N:
Köpte idag en bit lax som vi varmrökte.
Fantastisk kvalitet!
Även god romsås!
Återkommer gärna för liknande inköp!
Tack för en smakupplevelse utan like!
Ann-Marie K:
Kaffet är gott.Parkeringsmöjligheterna bra.Den lilla mysiga terassen kunde vara lite större sommartid men det är okay.Prismässigt bra och goda bakverk.
Bengt L:
Helt otroligt bra, om man gillar god mat som är lagad med ekologin som ledstjärna. Otroliga smakupplevelser med primörer från egen trädgård. Fantastiska kockar och trevlig personal. Härlig miljö med nygammal byggnadsstil. Ett måste för den sanna matälskaren. Även att bara ta en kopp kaffe, är ju fantastiskt. Och det bästa av allt, det är inte dyrt. Man vill inte gå hem.
Emma A:
NK Designers i NK-huset mitt inne i centrala Göteborg har det mesta om man söker lite lyxigare märken. Här finns många utländska designers som Sonia Rykiel, D&G, Fornarina och Karl Lagerfeldt blandat med nordiska märken som Odd Molly, Acne och Dagmar. Personalen är bra men kan ibland, tycker jag, kännas lite påträngande. Ibalnd vill man inte ha hjälp utan bara gå och titta. En stor butik (om man kan kalla det för det?) med mycket yta och ett stort utbud med många olika märken.
Annika P:
Jag har bara anlitat Bettersound en gång men är nöjd med relationen. Proffsigt, positivt och hjälpsamt bemötande utan att vara påstridig. Verkar också kompetent inom sin bransch.
Thomas A:
Jag åker ganska ofta med Mini Taxi och det fungerar mycket bra. Framkörningsavgiften är låg och hela resan brukar bli mycket billigare än beräknat.