Niklas G:
Riktigt god mat och med bra priser! Ett stående erbjudande på oxfilé för 89 kr och öl för 29 kr gör denna uteservering perfekt för varma sommarkvällar! Undvik fatcidern som till 80% består av is.
Stem:
Trevligt och vänligt bemötande. Kunde höra av mig när som helst, fixar allt enligt önskemål och i bra tid, samt till alldeles för bra pris :-)
Mycket nöjd!
Tim V:
För inte så längesen kände jag för att köpa nånting kul som hade med mitt favoritlag i NHL att göra, och letandet ledde mig till Hockeyfreak.se. Tyvärr är det mesta dyrt när det gäller NHL, men jag köpte i alla fall en äkta NHL-puck med favoritlogon på för 69 kr + rimligt porto, vilket jag inte tyckte var så farligt. Jag skrev i ett mail att de gärna fick säga till om de fick hem nåt mer som rörde "mitt" lag, och fick genast ett svar med förslag på produkter de snart skulle börja sälja. De väntade också med att skicka försändelsen tills jag hade svarat om jag var intresserad, - vilket man uppskattar om man som jag vill lägga så lite som möjligt på frakt.
(Pucken var för övrigt jättefin!)
Gabriel T:
Trevlig och uppmärksam personal redan vid dörren.
Maten överträffade mina förväntningar. Älskar svensk husman.
Perfekt bakgrundsmusik, trevlig och glad servitris och mysig miljö.
Inte så dyrt, verkligen prisvärt.
God mat (speciellt Biff Rydberg), gott vin och härlig personal. Kommer att definitivt äta där igen nästa gång jag är i Göteborg.
Unni S:
De utgav sig för att kunna klara allt, inkl mindre el-arbeten, vilket vi fick betala dyrt för :-(
Arbetet utlovades ta två dagar, men tog mycket längre tid.
Ägaren kom först och lämnade offert, men syntes sedan knappt till alls.
Andra, tydligen okunniga, lämnades att göra jobbet.
El-arbeten utfördes trots att de endast fick göras av behörig elektriker. Dessa har alla fått göras om till dryga kostnader.
Till slut tillskrevs Konsumentombudsmannen för att få slut på eländet.
Rekommenderar ALLA att inte göra beställningar hos företaget.
Josefine:
C-bay Farm ligger mig varmt om hjärtat! Varit med sedan start och gården har mycket god hästhållning och djurhållning överhuvudtaget!
Stora hagar som går att dela av vid olika underlag tillgång till vindskydd och bra foderplats.
Nytt stall under uppbyggnad och ny fin stor ligghall!
Har själv tagit hand om hästar som stått där och även haft häst där.
Djuren är välskötta och tas på största allvar av både gårdsägarna och dem inhyrda, God kommunikation om något händer. Har aldrig sett ett djur fara illa på gården!
Mycket skratt, skämt och lärdomar har jag fått på gården av de två mest godhjärtade människorna som jobbar hårt med att driva denna härliga gård och få den till det bästa!
KRISTOFFER S:
En bra investering för säljföretaget.
Har varit kund i 5 år och fick tyvärr en konflikt med företaget vid uppsägningen angående otydliga regler om automatisk förlängning. Alla befintliga samt nya kunder kommer nu få nya tydligare avtal. Ett seriöst företag som tar sitt ansvar om något blir fel.
Jan J:
Rekommenderar besökarna att ta del av Vänsterpartiet Mölndals hemsida som har en bra uppdatering av lokalpolitik och övrigt allmänpolitiskt material. Bl.a. Folkets historia med intressant innehåll från gamla Mölndal, partihistoria.
www.vansterpartiet-molndal.se
Cornelia S:
Otroligt charmig ställe. Ett ombygd stall 150 år gammal med god hemlagad fika. Vacker miljö även ute. Hundar välkommen! Önskar att det vore öppet lite mer än bara lö-sö.
Max R:
Grillat ÄR godast! Förstår inte varför folk väljer att äta på andra hamburgerställen än burger king. Just denna restaurang är fräsch och inbjudande, och dessutom ligger den i nära anslutning till bussarna.
Nina:
Härlig sushibuffé och godkänd thaibuffé. Det gäller att komma dit en "bra tid". Lite för dyrt. Ibland urplockat bland sushin, men många varianter. Kanske inte längre den bästa sushin i Borås, men på något vis ändå riktigt prisvärd när man äter lunch. A la carte på kvällar håller ännu snäppet högre kvalitét (som väntat). Är själv återkommande gäst, antingen med jobbet, tjejgänget eller t.o.m. med min övertygade man numera.
Mathias L:
Mycket bättre produkt för isolering än t.ex. olika former av frigolit. Deras produkt ger mycket bättre isolering samtidigt som den inte behöver vara i närheten av lika tjock som frigoliten.