Övrigt i Västra Götaland

Åmål  (3 st)
Gullspång  (2 st)
Dals-Ed  (1 st)
    Angelica Jennie A
    Angelica Jennie A: Vi använde oss av Danuta på Skyvet när vi ville ha hemavlivning av vår älskade katt Lillebror. Vår katt hade under hela sitt liv otrolig veterinärsskräck. Danuta är en av de mest proffsiga och genuina personer jag stött på inom veterinärvård (och då är jag ändå väldigt nöjd med vår vanliga veterinär). Danuta är lugn, duktig och empatisk. Hon gjorde en otroligt tung dag till en fin upplevelse! Rekommenderar starkt om man behöver ta det tuffa beslutet att avliva en av sina livskamrater!
  • Henning J
    Henning J: Vi köpte en bil här som med god marginal verkade vara den mest prisvärda. Tyvärr blev den påbackad efter fem dagar och skrotad, annars hade den nog rullat länge. Bra serviceanda och trevligt bemötande på Bil Kanonen, rekommenderar!
    Mats V
    Mats V: Toppen, seriöst, tidigare skribent har väl missat nåt.
  • Karin L
    Karin L: Vi är sååå nöjda! Denise är fantastisk med att trolla fram vackra rum. Rekommenderar varmt.
    Roger P
    Roger P: Trevlig o sympatisk personal. Bra utbud o bra kvalitet på sortimentet. Prisnivån är efter kvaliten, alltså Bra !
    Ann-christin R
    Ann-christin R: Jag gjorde akrylnaglar på salong La Vie. Det blev superfint, och jag är jättenöjd. Trevlig tjej, jätteduktig och trevligt bemötande.
  • Eric H
    Eric H: 16/4-26 Vi åt Pasta Della Casa som var helt fantastisk. Fick en underbar pastarätt som var gjord med kärlek och som vi gärna hade betalat dubbla priset för om man jämför med menyn! Väldigt trevligt bemötande av personalen och prisvärt vin till gjorde ju inte upplevelsen sämre!!
  • Kicki Anna Ulrika Christina H
    Kicki Anna Ulrika Christina H: Grymt serviceminded och smidiga
    Christer Eric Z
    Christer Eric Z: Mycket bra produkter och trevlig personal. Hög kvalitet på de truckar och logistikprodukter STILL levererar. Toppen serviceorganisation och premium även på korttidshyror och begagnade alternativ.
  • Kushtrim Kurre N
    Kushtrim Kurre N: Professionella och bra utfört arbete
    Linda L
    Linda L: Väldigt trovärdigt och bra företag. Pålitliga och skickar in rätt dokument i tid.
  • Christopher N
    Christopher N: Fin service. Makalöst sortiment. Kunniga och på tå. Trevlig personal. Lösningsorienterade. Parkering i anslutning till butiken. Självklara valet för den som vill ha det bästa 👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Emino B
    Emino B: Ordnar saker i tid, bra planering. Bara gott att säga.
  • Claes Martin Å
    Claes Martin Å: Trevligt bemötande! Rekomenderar Denthu bilskador starkt!
  • Tommy Niklas Erland J
    Tommy Niklas Erland J: Väldigt måna om kunden och resultatet!
  • Jonatan B
    Jonatan B: Johnsson's har varit Min familjs samt nära och käras nummer Ett när det kommit till allt som har med bilar att göra. I flertalet år så Har man levererat över förväntan varje gång, fullkomligt exceptionell service vartenda gång! Rekommenderar ALLA att vända sig hit om man bor med omnejd, detta familiära mottagande och professionalism stöter du inte på längre i vårat avlånga land sedan 90-talet. Men hos Johnssons bilservice i Ebbgy, här har tiden stannat i en bra bemärkelse. Rekommenderar!
  • Nicklas birger Ö
    Nicklas birger Ö: Riktigt trevligt bemötande och snabb hjälp, tack vare detta så kan jag nu jobba vidare. Super bra!
  • John Tomas Svante A
    John Tomas Svante A: Jag är oerhört tacksam för den fantastiska service som Aberia personlig assistans erbjuder. Teamet är alltid tillgängligt, flexibelt och lyhörda för våra specifika önskemål. De har verkligen en hög kompetens och en personlig touch som gör att vi känner oss uppskattade och väl omhändertagna. Kan inte tänka mig ett bättre stöd!
  • Isaac G
    Isaac G: Patrik är en mycket skicklig svetsare! Jag hade en böjd pushpit till min segelbåt som han lagade och dessutom byggde på en specialanpassad båge för fäste av vindroder. Patrik var både snabb och professionell. Resultatet 10/10
    Albin J
    Albin J: mycket bra på mek och sånt!!!!
  • Lillemor Mikaela M
    Lillemor Mikaela M: Niklas är riktigt duktig, noggrann, kunnig och framförallt lugn med både barn, häst o stressade föräldrar! 🙏 Vi fick hjälp med omstoppning och tillpassning av befintliga sadlar. Inget överdrivet säljsnack eller krav på att ”man måste” köpa nytt, när man kan jobba med det befintliga- riktigt nöjd! Tack
  • Olof H
    Olof H: Motorn på min 20 år gamla centraldammsugare brände. Jag ringde till SL International (även kallat SLINT) och fick tips om en ny modell, som jag beställde. Till min glädje kom den nya centraldammsugaren redan dagen efter tillsammans med diverse medskickade tillbehör. Jag kunde installera och ha en fungerande dammsugare redan dagen efter att den gamla bränt tack vare tillmötesgående och trevlig kundservice. Jag har handlat tillbehör förut av Slint och blivit mycket trevligt bemött samt alltid fått snabb leverans. Kan bara rekommendera detta företag.
    Mikael L
    Mikael L: Bra personal och bra produkter 👍
    nicklas j
    nicklas j: Kompetent, trevlig och snabb fixade bad och kök utan problem /Nicklas
1...1718192021...50