Övrigt i Västra Götaland

Munkedal  (2 st)
Dals-Ed  (1 st)

Topp 25 övriga företag i Västra Götaland

Tea J
    Tea J: fantastiskt hantverk. trots att designen är så lågmäld så lyser det eva gröning om plaggen. finns inte finare kläder i uddevalla, mycket lin naturmaterial sytt av eva själv i rena skärningar och ofta egna färgningar. miljövänligt och människovänligt.
    Joakim E
    Joakim E: De gör verklgen vackra prydnadssaker och smycken. Värt varenda krona!
    Axel S
    Axel S: Mossens BK är en fotbollsförening i göteborg. Den har jätte fin ungdomsverksamhet. Jätte fin konstgräsplan. A-lag i div.4. Damlag i div.3. klubben är 1 av 2 klubbar i centrala Göteborg. Spelar man i mossens bk får man garanterat bra gemenskap och många vänner.
  • Johannes L
    Johannes L: Den absolut bästa sektionen på chalmers. Ritsallar med en egen personlig bänk. En fantastisk miljö att skapa i, bland annat den fina ljus gården centralt i byggnaden.
  • Anders K
    Anders K: Har skolat några av sveriges bästa isprinsessor och gjort detta på ett sätt som gjort att tjejerna och killarna verkligen tycker det är roligt att träna. Att allt sker på tränarnas fritid utan lön stärker både klubben och laget i sig självt, riktigt bra jobbat!
  • Isabella O
    Isabella O: Jag var med på åhuslägret 2010, och jag måste säga, jag var väldigt nervös. Att bo med 3 andra personer, och hälften av lägret bestod av handikappade. Jag var minst sagt orolig över hur jag skulle kunna hantera allt, men det är fullt normalt. Jag kan ju lugnt säga att Åhuslägret är det bästa som hänt mig, har aldrig haft en så rolig sommar och kommer nog aldrig mer ha en sån rolig sommar. jag har fått vänner för livet, och jag kommer aldrig och glömma precis hur bra detta läger var. Tack Åhuslägret !
  • Elisabeth O
    Elisabeth O: Bra "tänk" på sin verksamhet. Välutbildad personal och mycket trevliga hästar att hantera. Trevlig stämning när man kommer dit, man känner sig alltid välkommen oavsett ridkunskaper.
  • Janne J
    Janne J: Under det dryga halvåret som jag bodde i Grästorp lärde jag känna samhällets hjärtebröder (spela puck så hjärtat glöder). Laget med ett hjärta i loggan! Jag åkte även med på några bortamatcher på den tiden. Anledningen till hjärtloggan är att föreningen fick in pengar via blodgivning under uppstartsfasenen en gång i tiden. GIK är en bra och levande hockeyklubb, med stort stöd i bygden.
    Maria F
    Maria F: Har bra service, har bra bemötande gentemot kunderna, har rena och fina lokaler, är mycket servicevänlig i telefonen.
  • Sverker U
    Sverker U: Tennisklubb med med fina och välskötta anläggningar och med jättelåga avgifter
  • Olle E
    Olle E: Rekommenderar Primtec starkt. Proffsiga, kunniga och tar hand om problem som dyker upp med skicklighet. Jag får tacka för det jobb ni la ner på min privata tillställning i somras.
  • Anna-Martina H
    Anna-Martina H: Sensus studieförbund erbjuder ett stort utval kurser, alltifrån språk till måleri, ensemblespel till babyrytmik och ledarskapskurser. Erbjuder även KY-utbildningar inom ett flertal områden. Lokalerna på Södra Hamngatan är trevliga och frächa. Kursledarna är kunniga och personalen trevlig.
    Johanna O
    Johanna O: Helt suverän service! Verkligen måna om sina kunder! Har bara en av deras produkter, men jag är supernöjd!
  • Bengt L
    Bengt L: Jag går hos Leif Borg. Helt enkelt OK.
    Christer L
    Christer L: Har varit kunder sedan 1982. Vi är väldigt nöjda med pruktionen och kontakten. SELIC AB
  • Ari V
    Ari V: Fantastiskt bemötande av den trevliga flickan som tjänstgjorde. Jag kommer tillbaka. Många gånger. Statoil är alltid bra, denna är den bästa. (Älvängen är en riktigt stark tvåa)
    Sandra A
    Sandra A: Jätte trevlig personal och bra service
  • Kalle B
    Kalle B: God mat, trevlig personal, bra biljardbord och en grym VIP-avdelning med exklusiva biljardbord, flipperspel, dataspel, fräck bar och dansgolv som även kan hyras för privata tillställningar.
  • Jennie B
    Jennie B: Terassen som det heter är utestället nummer ett i Falköping under vintersäsongen. Hit går de flesta av Falköpings ungdomar för att festa loss. De brukar även ha lite olika band som kommer och spelar under året. Sommaren 2007 byggdes det till och om så diskotek delen blev större och den andra delen är helt nybyggd med ny bar och bord där man kan sitta och snacka. På dagtid är det restaurang med god mat och vid lunch tid har de också dagens lunch.
    Åke D
    Åke D: Gabbe är en klippa
  • Frida A
    Frida A: Kanon tävlingar, trevliga funktionärer, duktig personal. Bara tummen upp här =)
  • Ann-sofi O
    Ann-sofi O: bemötandet är alltid toppen vart man än stöter på er och hur stressade ni än är,, haft förmånen att se på plats hur det går till och det är rent och snyggt,, för att få dessa mandlar och vet att de gör allt för hand så,,JA hur goda som hellst och prisvärda,,med toppen personal!!
    Angelika
    Angelika: Stans bästa kaffe! Ofta fullt, men finns det hjärterum så finns det stjärterum.
  • Yulia S
    Yulia S: Jag har en massageterapeut och en sjuksköterska, jag vill arbeta för dig. Vart skickar jag min CV?
  • Erik S
    Erik S: Hade lite småbekymmer med min häst. Ont i ryggen och så. Det fixade Daniel
1...1819202122...46