Vi bestämde oss för att gå en promenad innan fikat. Hittade en promenad via kartappen. Väl tillbaka kom vi bakvägen genom hagen till baksidan av gårdsplanen till Brödbacken. Där fanns en passage genom elstängslet och genom gårdsplanen, ca 20m, skulle vi kunna ta oss tillbaka till parkeringen igen. Fanns ingen annan anvisning till vart man annars kunde ta sig ut ur hagen, vore lämpligt såklart. Att kliva över elstängsel med stor hund är inget bekvämt. Vi hann knappt passera grinden innan det kommer en traktor i hög fart rätt... emot oss, föraren valde då att dunka ner skopan kraftfullt i marken framför oss i en tvärnit. Ut ur traktorn rusar sig en vansinnigt arg man och skriker högt och skäller ut oss efter noter. Inte bara arg utan otroligt aggressivt kastar han ut oss till hagen igen. Jag försökte förklara att vi gått en skogspromenad och hittade ingen annan väg ut ur hagen. Jag frågade också om det fanns en annan väg. Jag fick bara ett upprepande skrik till svar UT, UT, UT!!!! Väl ute i hagen igen hann jag tänka att vi skall nog vara glada att det inte sluta ännu värre.
Jag förstod sedan att han är involverad i verksamheten och väljer då att avråda alla till att åka hit och hitta ett annat fik istället. Den här mannen är troligen tillräckligt tokig för att ta fram en hagelbössa om man gör fel för sig. Det är heller inte värt att vänta 25 minuter i kö för en kaffe och en överskattad bulle.
Akta er! Välj annat ställe!
Skall försöka varna alla via omdömen och sociala medier. Kanske borde upprepas då och då.
Otroligt obehagligt.