Alla kategorier Övrigt Västra Götaland Uddevalla Håkan Mattsson Maskin Konsult AB

Håkan Mattsson Maskin Konsult AB

Haljersröd 434, 459 94 Ljungskile — Visa karta

1.0 i betyg av 1 rekommendationer
 

Läs vad 1 kund tycker om Håkan Mattsson Maskin Konsult AB

 • Heidi A
  Heidi A skrev om Håkan Mattsson Maskin Konsult AB
  Ljög om årsmodell och klipptid.

  Vi är ett ungt par som i sept 2013 köpte en åkgräsklippare (Stiga park pro 20) av Håkan Mattsson Maskin Konsult AB. Enligt säljaren och annonsen var det årsmodell 2005. Mattsson informerade att den hade gått ca 500h och knivarna var i bra skick och i övrigt inga fel. Vi bestämde oss för att åka 3h enkel resa för att köpa maskinen.

  Vid närmare egen gransking på plats såg vi att det fanns en märkning från 2001. Enligt säljaren var det bara en CE märkningen och hade inget med årmodellen att göra. I efterhand har vi ringt både Stiga och HSB förendingen i Uddevalla (som är enda tidigare ägare av maskinen) och båda har bekräftat att den är från 2001. Enligt hsb föreningen har den gått ca 900h.

  Mattsson ville inte visa oss knivarna i serviceläge då det enligt honom inte fanns ett serviceläge, vilket vi nu i efterhand vet att det finns. Knivarna visade sig vara felmonterade och skadade. Höjdinställningen på klippaggregatet var även trasigt.

  Mattsson säger själv att han varit i branschen sedan 80-talet. Vi berättade för säljaren att vi var novisa, att vi i somras köpt vårt första hus och att vi aldrig haft en klippare. Detta var öppenbart något säljaren utnyttjade. Vi känner oss lurade och ledsna, framförallt gällande årsmodell och kipptid. Vi har gett Mattsson en möjlighet att rätta till/kompensera oss men det vill han inte och därför skriver vi det här omdömet.

  /Björn och Heidi Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier