Zacharias H:
Professionellt och noggrant utfört arbete!
Jag anlitade Energikvisten för att genomföra en ny energideklaration, och jag är mycket nöjd med hela processen. Från första kontakt till färdig rapport var bemötandet exemplariskt – professionellt, trevligt och med ett genuint engagemang för detaljer.
Deras noggrannhet och expertis märktes tydligt, och de tog sig tid att förklara resultatet på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Jag kan varmt rekommendera Energikvisten till alla som söker en pålitlig och kompetent aktör inom energideklarationer!
Jenny E:
Ett litet företag med högst personlig service, alltid snabb återkoppling och inställningen att allt går att lösa! Clareberg consulting har räddat mig i många lägen och ser fram emot fortsatt samarbete med framtagning av trycksaker, logotyper, nyhetsbrev, underlag för skyltar och beachflaggor!
Yakob O:
Fantastisk pizza och alltid lika trevlig personal! Smakerna är på topp och ingredienserna känns färska.
Rekommenderas varmt för alla pizzaälskare!
Alfred K:
Fantastisk personal, bra servicemind. Jag är positivt överraskad över alla deras förmåga att lyssna in kundens behov och lösa det på ett snabbt, smidigt och bra sätt! Grymma, jag rekommenderar att ringa och prata så får ni ett trevligt samtal!!
Thomas Johan Alexander L:
Bra service och mycket bra tips då jag har en matt folierad bil, har kollat med många andra återförsäljare och det har inte kunnat hjälpa mig med medel för just min bil, snabb leverans och mycket bra priser.
Helen L:
Jag behövde hjälp med kapning och justering av en bänkskiva (ej köpt på Kode natursten). De hjälpte mig snabbt, enkelt och med ett leende på läpparna! Otrolig service. Fem stjärnor av fem möjliga!!
Rea Maria Leena A:
Jag har nu varit tre gånger hos Saya och är såååå nöjd med klippning och eleganta slingor och bottenfärg.Jag hade mycket grått hår och nu är mitt hår så vackert.Har nu hittat mitt livs bästa frissa, jag rekommenderar varmt , även du inte bor i Falköping, kom och prova, du kommer att vara nöjd! 5 min promenad från Falköpings resecentrum, salongen ligger i samma hus som Pileström fastigheters kontor.
Dosky S:
Bästa mekaniker. Kan allt helt enkelt. Trevliga och har viljan att hjälpa till. Tack för allt ni har gjort för mig. Jag är otrolig glad över att ha er, och tack ännu en gång att ni finns.
Cecilia Mihaela M:
Tack så mycket till min tandläkare Rasha Alkasid för att hon samarbetar med teamet på 24 Tänder. Jag fick ett bra bemötande varje gång när jag var hos dem och jag fick verkligen fina tänder i slutet. Jag har ett fint leende nu tack vore dem.
Thomas Christian M:
Jättetrevlig, riktigt bra och billig.
Lämnade in ett tyngdtäcke som jag haft ett bra tag så det såg inte så fräscht ut.
Nu är det riktigt fräscht o fint igen.
Trodde det skulle vara mycket dyrare när jag googlat vad folk runtom i sverige betalat.
Mitt gick väl på 1/3 av vad som verkar vara vanligt pris.
Supernöjd kund!
Aida R:
Tack vare Sanna som har en chip läsare fick vi tillbaka vår 7-månaders valp som hade sprungit iväg och även kommit till E-45, där hämtades hon av människor från en bil som lämnade henne till närmaste granne (polisen hade inte tid för att hämta henne då) som kände till Djurfokus här i närheten. När vi hämtade henne hos Sanna var hon lugn och glad trotts denna skrämmande upplevelse. Oerhört tacksam för alla hjälpsamma människor som tog sig tid att hjälpa oss få tillbaka våra valp!💛
Britt Cathrin S:
Vår familj har denna vetrinär klinik . Vi är mycket nöjda , väldigt bra bemötande för oss och våra hundar. Hög kvalitet på vetrinärvården vi har fått..
Kerstin Irene K:
Bra utbud på vackra saker. Såväl nytt retro o antikt. Bra priser o toppkvalitet. Jättenöjd med lampskärmen, Dome wildflover, jag köpt. Lätt att kontakta via mejl lr telefon. Kommer absolut handla här igen
Felicia Birgitta L:
Jag var skeptiskt till en början men Filip på Harmonation är tillmötesgående och lyhörd för kundens behov. Har hjälpt mig med både problem jag visste att jag hade och problem jag inte visste att jag hade. Det känns som om han verkligen bryr sig och vill hjälpa mig som individ att må bättre☺️. Rekommenderar!