Cecilia Mihaela M:
Tack så mycket till min tandläkare Rasha Alkasid för att hon samarbetar med teamet på 24 Tänder. Jag fick ett bra bemötande varje gång när jag var hos dem och jag fick verkligen fina tänder i slutet. Jag har ett fint leende nu tack vore dem.
Thomas Christian M:
Jättetrevlig, riktigt bra och billig.
Lämnade in ett tyngdtäcke som jag haft ett bra tag så det såg inte så fräscht ut.
Nu är det riktigt fräscht o fint igen.
Trodde det skulle vara mycket dyrare när jag googlat vad folk runtom i sverige betalat.
Mitt gick väl på 1/3 av vad som verkar vara vanligt pris.
Supernöjd kund!
Aida R:
Tack vare Sanna som har en chip läsare fick vi tillbaka vår 7-månaders valp som hade sprungit iväg och även kommit till E-45, där hämtades hon av människor från en bil som lämnade henne till närmaste granne (polisen hade inte tid för att hämta henne då) som kände till Djurfokus här i närheten. När vi hämtade henne hos Sanna var hon lugn och glad trotts denna skrämmande upplevelse. Oerhört tacksam för alla hjälpsamma människor som tog sig tid att hjälpa oss få tillbaka våra valp!💛
Angelica Jennie A:
Jag har jobbat 10 år på Logent och trivs som fisken i vattnet.
Det var oerhört oorganiserat i början men sättet Logent förbättrat sig på är otroligt.
Håkan Gunnar S:
Bra bemötande och professionell personal. Den köpta bilen levererades i gott skick och i överenstämmande med beskrivning. Jag kan rekomendera RQ-Motor.
Håkan S
anna n:
en butik med hantverk och livsmedel från världens alla hörn som. kul och inspirerande och välgörande eftersom alla varor är framställda av människor med bra arbetsförhållanden.
Magnus S:
Sjöströms Entreprenad AB har anlitat IYP under ett antal år nu och är super nöjd med deras arbete och support. Ändringar görs oftast inom samma dag. Rekommenderas starkt.
Per:
Trevlig personal, snabba och professionella! Helt ok priser på de tjänster jag nyttjat (lagningar, däckbyten och däcklagring), ingenting att klaga på, bara bra!
Anton Ä:
Inget går upp emot att kolla en match med Elfsborg! Bästa laget i allsvenskan. Deras hemmaplan, Borås Arena, är en ny och fräsch arena, invigd 2005. "Stå upp för Elfsborg...!"
Jan T:
Vardagens trivialiteter förvandlas till möjligheter som går att arbeta med och hantera på ett livsbejakande sätt. Det fula förvandlas till något skönt och vackert. Livets baksida går att skratta åt och jag som människa förstår att i morgon finns ånyo en dag full med överraskningar. Mina medmänniskor är mina vänner och ledsagare på livets väg. Kort sagt livet blir spännande. Tack Föreningen För Höviskhetens Främjande För att Ni finns och ett speciellt tack till grundaren och min vän Anita Ahrens.
Jan Tordenius, medlem sedan 1993.
Janne Vincent Jan-eric G:
Min son har varit på två boende tidigare som det inte fungerat alls På det nya boende Främja har det fungerat perfekt Rekommenderar detta boende Hälsningar Janne Granhage
Lars Jonatan B:
Johnsson's har varit Min familjs samt nära och käras nummer Ett när det kommit till allt som har med bilar att göra. I flertalet år så Har man levererat över förväntan varje gång, fullkomligt exceptionell service vartenda gång! Rekommenderar ALLA att vända sig hit om man bor med omnejd, detta familiära mottagande och professionalism stöter du inte på längre i vårat avlånga land sedan 90-talet. Men hos Johnssons bilservice i Ebbgy, här har tiden stannat i en bra bemärkelse.
Rekommenderar!