Flexibel Städ i Sverige AB

5.0

4 omdömen om Flexibel Städ i Sverige AB

Troja S
Skrev om Flexibel Städ i Sverige AB

Dom var väldigt noggranna och det blev väldigt fint städat. Bra kommunikation med mig hela tiden oxå och jag rekommenderar dom varmt!

Sami A
Skrev om Flexibel Städ i Sverige AB

Mycket professionell bemötande och toppenklass service . Snabbt och enkelt samt ödmjukt och flexibelt som det står , själv behövde ändra datum 2 gånger och de hjälpte mig utan tvekan med det , städning blev godkänd och allt kändes bra redan från början. Jag rekommenderar starta om man letar efter en bra lösning och toppen service

Svar från Flexibel Städ i Sverige AB

Vi hoppas att vår service har motsvarat era förväntningar. Vi tackar er för ert förtroende och ser fram emot att få hjälpa er igen. ❤️❤️

Alhasan R
Skrev om Flexibel Städ i Sverige AB

Mycket professionella, trevliga och duktiga. Bokningen var smidig och priserna rimliga. Jag är väldigt nöjd med resultatet och kan absolut rekommendera dem.

Rana S
Skrev om Flexibel Städ i Sverige AB

Personalen är jättetrevliga och flexibla. De verkar vara engagerade och gillar sitt jobb. Jag kommer att beställa tjänsten igen för de är den bästa firman.