Vera Assistans AB

5.0

4 omdömen om Vera Assistans AB

Oskar A
Skrev om Vera Assistans AB

Jag vill varmt rekommendera Vera Assistans för deras professionella och engagerade arbete. Under den tid jag har haft kontakt med dem har jag upplevt en hög grad av trygghet, tillgänglighet och lyhördhet. Personalen visar ett genuint engagemang och bemöter både brukare och anhöriga med respekt, värme och förståelse. De är noggranna i sitt arbete och ser alltid till individens behov och önskemål, vilket skapar en trygg och stabil vardag. Kommunikationen fungerar mycket bra – de är lätta att nå, återkopplar snabbt och är...

Ebba N
Skrev om Vera Assistans AB

Jag kan varmt rekommendera Vera Assistans. Det är utan tvekan det bästa assistansbolag jag har träffat. De bryr sig verkligen om allting – både om sina kunder och sin personal. Man känner sig alltid lyssnad på, respekterad och tagen på allvar. De är professionella, engagerade och ser till att allt fungerar som det ska. Det märks att de arbetar med hjärtat och alltid sätter individens behov i fokus. Jag är otroligt nöjd och tacksam över att ha dem som assistansbolag. 🌟🌟🌟🌟🌟

Svar från Vera Assistans AB

Tusen tack för ditt positiva omdöme! Vi är väldigt glada och stolta över att du delar din upplevelse av Vera Assistans. Det är just sådana här ord som motiverar oss att fortsätta utvecklas och alltid göra det lilla extra för våra kunder och medarbetare. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot vårt fortsatta samarbete!

Emma L
Skrev om Vera Assistans AB

Jag vill varmt rekommendera Vera Assistans AB. De är professionella, engagerade och sätter alltid kunden i fokus. Samarbetet har fungerat utmärkt från start till slut, och deras personal är både kunnig och omtänksam. Om du söker ett pålitligt assistansbolag kan jag verkligen rekommendera Vera Assistans AB! ⭐⭐⭐⭐⭐

Svar från Vera Assistans AB

Stort tack för dina fina ord! Det betyder oerhört mycket för oss på Vera Assistans att höra att du är nöjd. Vårt mål är alltid att skapa trygghet, kvalitet och ett genuint engagemang i varje uppdrag, och därför värmer det extra mycket när vi får sådan här återkoppling. Tack för förtroendet :)

Anna J
Skrev om Vera Assistans AB

Ett professionellt och pålitligt företag med stort engagemang för sina kunder. De är lyhörda, lätta att ha kontakt med och erbjuder trygg service av hög kvalitet. Personalen tar sig tid att förstå patientens behov och bemöter alltid med omtanke.

Svar från Vera Assistans AB

Stort, varmt tack för dina fina och värmande ord! Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du känner dig trygg och nöjd med oss på Vera Assistans. Ditt förtroende är väldigt värdefullt för oss, och vi finns alltid här för dig med omtanke och engagemang.