Aquabygg AB
Välkommen till Aquabygg!
Vi är din specialist när du behöver någon inom byggbranschen som du kan lita på. Vi utför en rad olika tjänster inom anläggning och bygg. Vi ritar, skissar och lägger upp budget från början till slut.
Tjänster som vi på Aquabygg kan hjälpa dig med är följande: Ombyggnad, tillbyggnad, stambyte, nyproduktion, renovera kök, renovera badrum, bygga altan och mycket mer.
Vi jobbar nära arkitekter och myndigheter för att kunna skapa en så smidig och hållbar lösning till dig som möjligt. Varmt välkommen till oss på Aquabygg!
Utmärkelser
20 omdömen om Aquabygg AB
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om Aquabygg AB
Vi valde Aqua Bygg för att göra om vår tvättstuga i vårt hus i Täby. Vi är mycket nöjda med såväl bemötande som resultat av arbetet och kommer att vända oss direkt till Aqua Bygg när nästa behov av renovering uppstår. Det var Oscar som gjorde jobbet hos och han var otroligt noggrann och tålmodig.
Kerstin & Hans Ottosson
Täby -
skrev om Aquabygg AB
Aquabygg totalrenoverade vårat badrum i vår lägenhet och vi är mer än nöjda. Mycket proffsigt från början till slut och höll tidsplanen. Kan starkt rekommendera Aquabygg.
skrev om Aquabygg AB
Aquabygg har renoverat mitt badrum med fantastiskt resultat. De supportar hela processen från design, val av material, sätter tidsschema och hjälper till med beställningar. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Aquabygg till andra.
skrev om Aquabygg AB
Aquabygg totalrenoverar just vår lägenhet, och vi är otroligt nöjda. Bart och hans kollegor är väldigt lyhörda, hittar kreativa och genomförbara lösningar när så behövs, arbetar noggrant och effektivt och allt de har gjort har hållit väldigt hög kvalitet. Kommunikationen med Bart fungerar jättebra och vi rekommenderar dem till fullo.
skrev om Aquabygg AB
Aquabygg har gjort en totalrenovering av mitt badrum på grund av vattenskada.
Det har varit ett nöje att samarbeta med företaget. Arbetet är mycket professionellt och väl utfört av väldigt duktiga medarbetare. Det kan inte bli mycket bättre. Jag kan varmt rekommendera företaget. -
skrev om Aquabygg AB
Aqua hjälpte oss med vår renovering som blev bättre än vad vi förväntat oss. Trots att vi beställt komponenter till köket med felaktiga mått kunde de fixa detta och installera dem. Deadline överskreds lite men detta berodde också mycket på försenade leveranser. Allt som allt är vi väldigt nöjda med Aquabygg och Bart som var projektledare.
skrev om Aquabygg AB
Vi är jättenöjda! Fint hantverk och bra kundupplevelse!
skrev om Aquabygg AB
Väldigt proffsiga & kunniga! Gjorde 2st badrum samtidigt och det flöt på väldigt bra. Mycket prisvärt & de var lyhörda & tillmötesgående med idéer. Min man är hantverkare & väldigt petig och blev väldigt nöjd!
skrev om Aquabygg AB
Professionellt, levererat enligt vårt avtal, löste leveransproblem med leverantörerna. Kvalitetsjobb
skrev om Aquabygg AB
Mycket professionella hantverkare, lyhörda och bra egna idéer och förslag.
Prisvärda jämfört med andra hantverkare.
Vi renoverade samtidigt tre våtutrymmen i huset, ett omfattande arbete.
De ger kunden sin egen rabatt (20-30 %) på inredning vilket sparade oss en hel del pengar.
Dock bristfällig kommunikation från projektledaren under arbetes gång, försening jämfört plan (för många samtidiga projekt). Pratade endast engelska.
Trots detta kan jag varmt rekommendera Aquabygg då vi är otroligt nöjda med slutresultatet.
Anders -
skrev om Aquabygg AB
Vi har precis renoverat vårt badrum med hjälp av Aquabygg. De har varit fantastiska från början till slut, dvs: lyhörda, kommunikativa, tillmötesgående, trevliga, noggranna och ambitiösa, samt jobbade otroligt snabbt, flitigt och professionellt. Vi hade Lukas som arbetsledare och Damian som själva hantverkaren/byggaren och vi kunde inte haft ett bättre team. Resultatet blev precis som vi hade hoppats på eller ännu bättre! Lukas hade värdefulla estetiska/praktiska idéer som hjälpte oss i processen, och han kom även förbi för att överse arbetet flera gånger i veckan (även om det inte var praktiskt nödvändigt då hantverkaren var helt självgående och mycket erfaren). Vi kommer absolut anlita dem igen om vi har behov av nya hantverkare för badrum eller kök. Kan varmt rekommendera!
skrev om Aquabygg AB
Aquabygg renoverade vårt badrum och vi är otroligt nöjda med resultatet! De startade i tid, arbetade idogt och höll tidplan och budget.
Väldigt fin kvalité på arbetet också, och de möte alla våra unika önskemål utan problem.
Kommer absolut vända mig till dom när det är dags för nästa renovering. -
skrev om Aquabygg AB
Aquabygg rekommenderades till oss av Leadme när vi skulle genomföra omfattande renovering av 50-talsvilla. Källargolvet bilades ut och ny, isolerad platta med golvvärme gjöts. Tre avväxlingar behövdes då vi flyttade bärande innerväggar. Alla stammar byttes och all el installerades om. Fönster och altandörrar installerades och två badrum byggdes/renoverades.
Hela processen gick relativt smidigt och även om inga större hinder stöttes på så var Aquabygg väldigt flexibla och behjälpliga kring de små hinder som dök upp.
Kompetenta byggare som var både snabba och noggranna. Framförallt plattsättningen imponerade då Rafael var väldigt noggrann.
Det som drar ner betyget från en 5a till en 4a var att projektledaren inte levde upp till förväntningarna vad gäller kommunikation. Han hade helt enkelt för många projekt samtidigt och det var stundtals väldigt svårt att få besked av honom vilket gjorde att vissa saker drog ut på tiden mer än nödvändigt. Byggarna, med Bartek i spetsen, som var på plats kompenserade delvis för detta då de var lätta att ha en dialog med (även om det var på knackig engelska)
På det stora hela är vi väldigt nöjda och kan rekommendera Aquabygg då de är kompetenta, noggranna, snabba och, vad vi upplever, prisvärda. -
skrev om Aquabygg AB
Har anlitat dem för 2 badrumsrenoveringar. Perfekt utfört arbete. Duktiga och noggranna hantverkare som levererar kvalité. Proffsiga och bra kommunikation under byggets gång. Tidsplanen hölls och allt blev klart på utsatt tid. Väldigt nöjda och kan varmt rekommenderas.
skrev om Aquabygg AB
Väldigt nöjda med Lukas och hans team, professionella, höll tiden, och levererade ett otroligt fint badrum som vi är glada för!
skrev om Aquabygg AB
Vi är otroligt nöjda med Lukas och hans Team. Detta är tredje badrummet Aquabygg hjälper oss med. Bättre kundservice får man leta efter. Badrummet blev klart på 4 veckor och ser klanderfritt ut. Dom kunniga och jätte bra att bolla ideer och tankar med för att få sitt drömbadrum.
skrev om Aquabygg AB
Jag är jättenöjd med min badrumsrenovering. De är professionella, noggrann och bra bollplank. Bra kommunikation och snabb återkoppling. Kan varmt rekommenderas.
skrev om Aquabygg AB
Helnöjda med badrumsrenoveringen som de gjorde hos oss. Prisvärda i jämförelse och enkla att ha att göra med, upplevdes väldigt professionella. Kan varmt rekommenderas!
skrev om Aquabygg AB
Fantastiskt företag. Dom renoverade vårat badrum och vi är väldigt nöjda.
Mycket noggrann hantverkare.
Rekommenderas starkt -
VARNING!
Chefen opålitlig, oseriös, förutom dåligt utfört arbete kan man inte kommunicera med honom för att få eventuella fel åtgärdade, tänker bara pengar på att suga ut så mycket som möjligt istället för att lyssna på kunden... Vi är väldigt besvikna på kundbemötande samt utfört arbete...Det är alltid tråkigt att få ett mindre bra omdöme, men i detta fall från 2015 försökte vi på alla möjliga sätt att komma överens med kunden utan att lyckats. Fru Halina tillhör förmodligen den typen av konsumenter som aldrig går att tillfredsställa och som har som hobby att svartmåla på nätet.//AQUABYGG AB
Aquabygg AB